:: |
Autor |
Poruka |
punished Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2005 Poruke: 7
|
|
sr**je....
kraci put da se dodje do uspeha..
pokazuje slabost tih ljudi
|
|
|
|
|
|
nino141 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Jan 2005 Poruke: 40
|
|
provokacija, deo zivota koji zavise od svake situacije...
Meni se takodje desi da budem provokativan, sad zavisi u kome smislu, misli da ljudi koji imaju barem malo zrnce karaktera su provokativni...
A dal to pomaze u zivotu, nisam siguran, al ga cini interanstnijim i drugacijim...
|
|
|
|
|
|
Mirjana_87 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Jun 2005 Poruke: 10
|
|
Samo ondah kada nam okolnosti nalažu da to budemo.
|
|
|
|
|
|
Jugoslovenka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 02 Nov 2004 Poruke: 29 Mesto: Bonn/Njemacka
|
|
Kad mi neko jako pije mozak, i ako ja jos toju osobu opomenem a ona i dalje mi ide na zivce, onda se zna desit da postanem provkativna... Ili ako nekoga nevolim..
|
|
|
|
|
|
PantaOz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2005 Poruke: 23 Mesto: Brisbane
|
|
Biti provokativan za mene nije nesto od znacaja... obicno sa sobom nosi veliku dozu negativnosti, pa eto, bas zato provokativnost izbegavam. Ponekad, veoma retko, isprovociram neku diskusiju... ali da bih naterao nekog da pocne da razmislja o temi koju sam postavio.
|
|
|
|
|
|
RaMsMe Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Apr 2005 Poruke: 11
|
|
JA sam samo provokantan ako je neko prema meni provakantan... ali biti prvi provokantan nije moje misljenje...
|
|
|
|
|
|
sajdl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Maj 2005 Poruke: 12
|
|
to niko ne zna... to ti jednostavno tako dodje. isto kao i sva druga "raspolozenja" i radnje. svako ima svoju sudbinu, i ako ona hoce da ti danas budes provokativa, a sutra ne... that shall be...
|
|
|
|
|
|
zobla Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jun 2005 Poruke: 19
|
|
Zavisi na koju provokaciju se misli?!Bez sunje, koja kod da je treba da bude dobro upakovana, u granicaama kulture, dvosmisleno da naslucuje poruku,da ne bude vulgarna i neuljudna!Samo na taj nacin moze da se dodje do zeljenog cilja koji po neki put moze da se ostvari samo provokacijom, te ako je ona takva(primerena), osobi koja je upraznjava moze se samo prikaciti epitet!!!!
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Nikada. Najbolja je zlatna sredina!!!!
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Kompas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 01 Maj 2005 Poruke: 8
|
|
U životu uvek treba biti provokativan...to jest treba biti provokativan po pravilu.....a samo ponekad kao izuzetak biti neprovokativan......takvi uvek uspeju...
|
|
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
kad želim zavesti nekog trudim se biti provokativna, kad nešto želim.....uglavnom kad mi treba nešto valja bit provokativan......
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
Seraphim Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 12 Sep 2004 Poruke: 190 Mesto: SRB
|
|
ispred mocnih ljudi ili ispred onih od kojih mnogo zavisish!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|