:: |
Autor |
Poruka |
mia258 Banovan! Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jun 2008 Poruke: 34 Mesto: stockholm

|
|
dobro hvala sto ste mi odgovorili na moje pitanje , ali ovaj imam jedan problem moja sestra ima packard bell komp jel imate program za taj komp? nadam se da ce ovo ida fungira . jel ovo moze za sve kompjutere ovaj program? .
|
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
~SonicLady~ je napisao/la sledeće: | ^Hvala na savetu, no njen komentar ću ipak ostaviti, jer ne proziva nigde direktno tebe nego nas koji postavljamo pesme, i ukoliko se ispostavi da je kritika na mestu i greška naša, ispravićemo. Dok tvoj drugi komentar ipak nije imao mnogo veze sa samom temom, zar ne?
Ontopic: još jednom hvala Hot Cherry na razrešenju problema u vezi fajlova sa greškom, rešenje je ili puštanje pesama koje trenutno imamo sa Winampom ili postavljanje novih fajlova koji nisu oštećeni  |
Sve je u redu, malo mi bilo krivo. Imam osećaj da me nekad proganjate odavde Sve u svemu boli me pedu za sve opet se šalim
mia258 je napisao/la sledeće: | dobro hvala sto ste mi odgovorili na moje pitanje , ali ovaj imam jedan problem moja sestra ima packard bell komp jel imate program za taj komp? nadam se da ce ovo ida fungira . jel ovo moze za sve kompjutere ovaj program? . |
packard bell nije problem...opet zavisi od operacionog sistema (najviše).... ako je mac skidaš programe za mac, ako je windows za windows A njih je po internetu gomila
|
|
 |

|

|
|
kako to mislite operacionog sistema? sta je to? evo malo pre samo download ovaj winamp na moj komp morala sam da ga maknem jer nisam mogla da download pesme ma nijednu uplasila sam se da mi je komp sad otisao u vazduk. !!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
mia258 je napisao/la sledeće: | kako to mislite operacionog sistema? sta je to? evo malo pre samo download ovaj winamp na moj komp morala sam da ga maknem jer nisam mogla da download pesme ma nijednu uplasila sam se da mi je komp sad otisao u vazduk. !! |
aj da pređemo na TI
sorry ne operacioni, a operativni sistem (ja počeo na ruski))
У рачунарству, оперативни систем (ОС) је скуп програма и рутина одговоран за контролу и управљање уређајима и рачунарским компонентама као и за обављање основних системских радњи. Оперативни систем обједињује у целину разнородне делове рачунара и сакрива од крајњег корисника детаље функционисања ових делова. Оперативни систем ствара за корисника радно окружење које рукује процесима и датотекама, уместо битовима, бајтовима и блоковима.
Већина оперативних система долази са апликацијом која обезбеђује кориснички интерфејс за руковање оперативним системом, као што су интерпретер командне линије и графички кориснички интерфејс. Додатно, оперативни систем омогућава покретање других, корисничких, програма као што су едитори, преводиоци и интернет претраживачи. Мрежни оперативни систем је друга врста оперативног система.
Најкоришћенији оперативни систем у употреби на стоним и преносивим рачунарима је Microsoft Windows.[1] Јачи сервери користе Linux, FreeBSD и друге врсте јуниксоликих оперативних система. Међутим, и ови оперативни системи, посебно Mac OS X, се такође користе на персоналним рачунарима.
U računarstvu, operativni sistem (OS) je skup programa i rutina odgovoran za kontrolu i upravljanje uređajima i računarskim komponentama kao i za obavljanje osnovnih sistemskih radnji. Operativni sistem objedinjuje u celinu raznorodne delove računara i sakriva od krajnjeg korisnika detalje funkcionisanja ovih delova. Operativni sistem stvara za korisnika radno okruženje koje rukuje procesima i datotekama, umesto bitovima, bajtovima i blokovima.
Većina operativnih sistema dolazi sa aplikacijom koja obezbeđuje korisnički interfejs za rukovanje operativnim sistemom, kao što su interpreter komandne linije i grafički korisnički interfejs. Dodatno, operativni sistem omogućava pokretanje drugih, korisničkih, programa kao što su editori, prevodioci i internet pretraživači. Mrežni operativni sistem je druga vrsta operativnog sistema.
Najkorišćeniji operativni sistem u upotrebi na stonim i prenosivim računarima je Microsoft Windows.[1] Jači serveri koriste Linux, FreeBSD i druge vrste juniksolikih operativnih sistema. Međutim, i ovi operativni sistemi, posebno Mac OS X, se takođe koriste na personalnim računarima.
et kako ti je lakše da čitaš
|
|
 |

|

|
|
jesi ti ovo tumacio? nerazumem se tako dobro u ovo? , ali zasto se nemoze da se imam wma i winamp zaejdno? nisam mogla da download nijednu pesmu? zasto je tako?
ovu temu pisala sam malo pogresno mesto g sam napisala j ?
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
nisam ja ...skinuto sa wikipedie....
možeš imati zajedno oba player-a i još hiljadu ako hoćeš.... Samo što trebaš skinuti posebno odrađen program(softver) za za svaki operativni sistem (skoro uvek)
to što je u vezi downloada ne razumem
|
|
 |

|

|
|
jel mozete da mi date taj program za packard bell ovaj sto se tice download nisam mogla da skinem nijednu pesmu . jel si ti moderator ovog sajta?
|
|
|
|
|
 |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Moraš nam malo detaljnije objasniti da bismo lakše mogli da ti pomognemo Kakva se greška pojavila nakon instalacije Winampa, tj. šta ti je tačno pisalo prilikom pokušaja skidanja pesama? Program koji sam ti ja poslala nije za skidanje pesama, već samo za slušanje
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |

|

|
|
pa dobro, ovaj ja zelim program za download pesme i slusanje pesme za packard bell jer mi sestra to trazi da joj instaliram na komp , a ovaj sto si mi poslala nisam mogla da download pesme nesto se blokiralo na moj komp i nisam mogla da download pesme .
poz
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
mia258 je napisao/la sledeće: | pa dobro, ovaj ja zelim program za download pesme i slusanje pesme za packard bell jer mi sestra to trazi da joj instaliram na komp , a ovaj sto si mi poslala nisam mogla da download pesme nesto se blokiralo na moj komp i nisam mogla da download pesme .
poz |
Ne ja nisam moderatot, Soniclady Je..
Iskreno... loše te razumem
jel tebi možda treba nešto kao orbit downloader ili download master
Winamp nije za skidanje, već za slušanje i gledanje medija fajlova i t.d i t.p
|
|
 |

|

|
|
pa dobro , a sta je to orbit downloader ili download master?
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|