Žao mi je što će Srbiju predstavljati tako glupa pjesma... I još onaj lik koji udara po harmonici... Brrrrr...
Drago mi je što pjesma "Superstar" nije pobijedila, užasna je ( na isti kalup k'o Ludi letnji ples by Flamingosi )... I razočarana sam što Ana Nikolić nije ušla u finale te što Milica i Danijel nisu pobijedili...
Tj. razočarana sam što je na ovogodišnjoj Beoviziji svaka pjesma bila gora od prethodne...
I dalje sam 'zaražena' pjesmom Bistra voda Iako BiH ima male šanse za pobjedu ( politika... )...
Oduševila me i pjesma koja će predstavljati Crnu Goru...
jbstapar [Caliente con el fuego]
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
Hadise - Düm Tek Tek ( Eurovision 2009 Turkey )
Pesma je predobra, slusam je ceo dan.
Ne znam kakve ce rezultate postici na eurosongu, jer je na isti kalup ko Sirusho prosle godine. Pesma na engleskom, i onda ubace reci na svom jeziku.
Al dobro..i devojka je naravno u kratkoj haljinici, zgodna lepa, a oko nje momaka sto-sto se podrazumeva
I opet cu reci, nasa pesma..hmm..je drugacija od proslih godina.
Mislim, lik 'privlaci' plesanjem, kosom, i harmonika je opazna.
Uzmimo ko za salu Moramo i mi jednom da promasimo pesmu-pa makar skroz, naskroz
nextajox حزب الحيوان
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
nextajox je napisao/la sledeće:
Odslušala sam nekoliko pesama sa Eurosonga i najbolje su mi :
Hadise-Dum tek tek (Turkey)
Elena Gheorge-The Balkan girls(Romania)
Svetlana Loboda-Be my valentine(Ukraine)
Za sada..
Moram da dodam još neke
Adok Zoli - Dance With Me (Madjarska)
Sakis Rouvas - This Is Our Night (Grcka)
Soraya - La Noche Es Para Mi (Spanija)
Regina - Bistra Voda (Bosna i Hercegovina)
jbstapar [Caliente con el fuego]
Godine: 33
Nije mi bilo dobro kad sam saznala sa se broji 50% publike, a 50% ziri.
Vec znam gde smo. Definitivno su trebali da pobede OT.
Al sta je tu je.
Axios Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122
Македонски преставници данас су преставили своју песму у англиској и српској верзији.
Next Time
Next Time
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
Prekjučer je bila 1. večer.
Moran reć da je Rusima strašno glupa ideja stavit onu manekenku za voditeljicu, ženska je extra glupa i strašno mi ide na živce, + onaj umjetni smješak ccc.. pa sleganje ramenima kad pogriješi i ono strahovito naglašavanje riječi na kraju, Isuse ..
Turska odlična pisma!, Rumunjsku pjevačicu se toliko i nije čulo, vjerovatno zbog zahtjevne koreografije, pa je većina izgovorenih riječi bila ah i uh , iznenadila me Bosna i mogu reć da je najemotivnija pisma od svih. Armenija također odlična pjesma, jako simpatično. Island bi također pohvalila, Johanna ima predivan glas. Naježila san se kad je pivala..
Sve u svemu .. nadan se da će neko od ovih pobijedit.
Večeras je 2.večer.
milica.saska **principessa**
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
Otprilike je cela naša nacija znala da se nećemo plasirati u finale još od Beovizije, ali uvek postoji nada. Sad šta je tu je.Neke pesme su totalno nezasluženo ušle u finale kao npr.Hrvatska, Estonija, Litvanija, pa i Albanija,ali kom obojci, kom opanci. Moji favoriti za pobedu su Bosna i Grčka!!!
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection...
Axios Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122
jedna slika hiljadu reci
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
Žao mi je što makedonska pesma nije otišla dalje. Norveška pesma mi se svidela i čini mi se da će ona da pobedi.
No, svejedno navijam da albanija pobedi, jer se neće dobro provesti ona zemlja koja naredne godine bude morala da organizuje "Evroviziju". I za nas je to bilo finansijski iscrpljujuće, ali u sred ekonomske krize... S obzirom na ekonomiju albanije - neće je posle skrpiti ni tri donatorske konferencije.
:lol:necu vam reci 'rekla sam vam'..
znala sam da necemo upasto unutra...
al Navijam i Glasam za BiH. Dapace.
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
ja navijam za -Azerbeijan- AySel and Arash - "Always"
Batino20 ~Flavoring of Sound~
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
AySel & Arash - Always (Azerbaijan) Nisam sve pjesmice cuo,ali ova me se najvise dojmila(AySelino boknjihanje pogotovo ),iako mi nije jasno kako Arash pjeva za Azerbajain,zar on nije Iranac :?Od Bih je isto dobra stvar,a Cukrov je ovoga puta ok otpjevao,samo ne znam zasto je obukao one cizmetine,izgledao je ocajno,ko neki cecenski drvosjeca koji je emigrirao u Rusiju
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma