:: |
Autor |
Poruka |
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Hvala Bogu nije mi se to nikad desilo i stvarno sad kad gledam ne bih mogla zamisliti da on mene ostavlja a ja pocnem plakat.
Ali kad uzmem u obzir koliko sam emotivna, ne bi me cudilo da zaplacem tako da.... sto bi rekli nasi stari: Nikad ne reci nikad!
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Dosad jos nisam plakala ni pred jednim momkom. A da ga sa suzama vratim, ma daj, necu. neka ide kud je odlucio..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Nikad se ne bih koristila suzama ali bih u toj situaciji verovatno zaplakala, protiv svoje volje.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Plakati pred nekim ne znači i koristiti suze da bi ga zadržali, suze su emocije koje se izliju kroz ogledalo duše, i ponekad krenu a da ih i ne želimo. Onaj ko želi otići, to će i učiniti, bez obzira na suze, molbe, ma i da klečite pred nekim, ne vrijedi...onaj ko više u sebi nema ljubavi, otići će. Suze ga u tom zasigurno neće spriječiti. I ne vidim čemu to silno zakljinjanje nekih: Nikad! I suze su za ljude i one su odraz vlastitog bola u tom trenutku. I ne treba ih se stidjeti, niti ih kriti. Ako zbog tih suza ostane sa vama, to ne znači da je na njih i pao, nego samo dokaz da i u njemu ima još ljubavi, jer saželjenje kod muškarca koji želi otići i koji ne voli i ne postoji. Prema tome, plačite kada vam se plače, kao što se i smijete kada vam se smije. Budite ono što jeste i nikada ne glumite niti bol niti sreću, jer neko to zna vrlo dobro prepoznati i prezreti.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja ne mogu da zaplacem osim ako me nesto ne boli (emotivno)...nisam se nikad koristila suzama, a isto tako, vrlo retko placem pred ljudima.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
_tvitika_ Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 20 Jul 2010 Poruke: 341 Mesto: Bgd
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Devojke,situacije je izmakla kontroli,dečko želi da vas ostavi a vi i dalje osećate ljubav prema njemu. Da li koristite suze da biste ga zadržale? Pošto znamo da neki dečki padaju na njih.. |
Ne, ne volim da manipulišem niti da foliram. Ako suze krenu spontano, ok, ali ne koristim ih da bih postgla neki cilj. Nisam taj tip uopšte...
|
_________________ CARPE DIEM! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|