:: |
Autor |
Poruka |
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Jednom rečju K R A LJ I C A!
Ume da podigne publiku na noge,njeni nastupi su wow,veoma je originalna..
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
meni je nesto bezveze...ni njene pesme mi se ne sivjdaju...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Hot Cherry je napisao/la sledeće: | Vi nemate pojma o muzici Exclamation Mr. Green Mr. Green Gde se nalazite Laughing Laughing |
Ja stvarno ne volim da se prepirem i izbegavam to i ne želim da dodje do svadje,
ali pre bih rekla da ti ne znaš ništa o muzici jer koliko sam primetila, slušaš sve same prerade i muziku bez osećanja.
OK,volim i ja tehno,ali ne uvek.
To nije prava muzika.
Tako daaa...ili ćuti, ili dobro razmisli pre nego što išta kažeš jer se često dešava da se ispališ
A što se tiče gospodjice,odvratna mi je. |
E draga moja kad bi ti znala cime se bavim... sve sto si rekla laganim koracima vratilo bi ti se u to gadnoe mesto iz kog su izasla......
Ne znam po cemu si shvatila da slusam samo Techno... Wrong
Neobrazovani ljudi kao ti (ni ne trebaju biti obrazovani), ali bicu dobar i objasniti malcice...
Prvo>>>
Tehno (engl. techno) je oblik elektronske muzike, koji se razvio u Detroitu (Mičigen, SAD) sredinom 1980-ih, pod uticajem elektro i fank muzike, kao i novog talasa.
Tek kasnije su se pojavili podzanrovi Minimal Techno... Melodic Techno... Acid Techno... Ambient Techno... Experimental Techno... Hardcore Techno... Tech House... Techno Bass... Techno Dub////
Drugo>>>
Haus(Koji slusam JA) (engl. House) je muzički stil elektronske muzike. Nastao je sredinom osamdesetih u Čikagu umiksavanjem disko muzike iz sedamdesetih.
Onda su isto krenuli podstili koje ti naravno nikad nisi cula, a to su >>>>
Acid House... Tribal House... Tech House... Progressive House... Deep House... Jazz House... Funky House... Soulful House||||
Na to da "To nije prava muzika" ... nema sta da ti kazem... onda to sto ti slusas je iluzija... nestvarno... nemoj si glupa
Sto se tice "Muzika bez osecanja"... opet glupost
Probaj da poslusas barem nekoliko raznih stilova House-a i da osetis razlike i emocije
Ali najverovatnije neces biti te srece....
Na ovo "OK,volim i ja tehno,ali ne uvek">>
NE.. ti ga ne volis... ti ne znas ni sta je Techno
Tako daaa...ili ćuti, ili dobro razmisli pre nego što išta kažeš jer se često dešava da se ispališ
oopss nemoj da plakis.. Pitaj Batu Sve zna,,,
PS... zao mi je sto nisam ranije video tvoj nevaljani komentar... pre bi saznala dosta stvari
|
|
|
Sweet Honey ~~Docendo Discimus~~
|
Datum registracije: 11 Nov 2006 Poruke: 14301 Mesto: ****Kod jedne krčme u planini****
|
|
i ja mislim da je devojka extra! ima svoj stil i sto se tice muzike i sto se tice oblacenja tako da totalno prija kao inovacija na sceni, sve u svemu super je... Omiljena pesma mi je paparazzi
|
_________________ Women and cats will do as they please, and men and dogs should relax and get used to the idea... |
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Kao prvo, narode nema svadje. Nek svako ko hoce kaze sta misli o ovoj "pevacici", ali na civilizovan nacin i bez prepirki .....
A kao drugo, svidjala mi se prvih 5 dana sve dok njene pesme nisu postale teska komercijala za koju su culi i eskimi.
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Nemoj Boky.. sve je na najcivilizovaniji nacin sa moje strane
Meni se dja remix na Paparazzi od supadupa dj's Moto Blanco
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Pesme nisu lose, svidja mi se sto je originalna.
Samo sto su mi njene pesme mnogo komercijalne, to mi se ne dopada.
|
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Dobra je
a i pjesme su joj super
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
selma281 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 1
|
|
hm..u pocetku mi je bila oke...ali sad mi se ne svidja,uopste..pravo me nervira
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Trudi se da postigne nešto, da bude skandalozna, a u stvari pravi budalu od sebe .Nervira me Dobro peva,pesme su stvarno hitične, međutim brzo će "izvetreti"
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
milica.saska je napisao/la sledeće: | Trudi se da postigne nešto, da bude skandalozna, a u stvari pravi budalu od sebe .Nervira me Dobro peva,pesme su stvarno hitične, međutim brzo će "izvetreti" |
Pravi budalu od sebe
Ona se ne trudi da postigne nesto,ona je POSTIGLA mnogo toga! Svaka pesma joj je hit,originalna je do zla Boga,svaki nastup joj je skandalozan.. Nemam reci stvarno osim sto jedva cekam da nastupa u Srbiji!!!
Novi album je nemam reci,sve pohvale!
Pesme kao sto su Bad romance,Telephone,Dance in the dark,So happy I could die i Monster ne prestajem da slusam!
Toliko od mene
|
|
|
|
|
|
Hana_Kuma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 43
|
|
Obozavam njenu muziku, ali mi se njen stil gadi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|