:: |
Autor |
Poruka |
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | hm,bila sam jednom sa jednim deckom koji nije bio debeo ali je bio ono,sto bi se reklo :"Ima ga" ,bio je krupan.
To mi uopste nije smetalo,samo mi je bilo smesno kako mu se mrda guza kad ga gledam kako odlazi |
Jao, što sam se nasmijala na ovo Tak poznato
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
nikad nisam imala decka da je bio debel niti da je imao stomacic..uvijek sam pored sebe imala sportske tipove muskaraca..valjda kako sam se bavila sportom tako su me vecinom oni i okruzivali..Neto posebno nisam zagledala oko toga..medjutim recimo uvijek sam odbijala muskarce plave..moze biti najljepsi u cijelome svijetu ali plav ni u kom slucaju...i toga se i dan danas drzim...plava kosa pored moje nikako ne moze zaspati hehheh
Nisam recimo voljela ni muskarce koji su previse dlakavi po tijelu pogotovo kad vidim na ramenima dlakave bilo mi je gadno.Nisam se vidjela nikada ni u vezi s deckom mladjim od sebe.
Ali eto od svega toga ostade mi samo jos uvijek da ne volim plave i odbijam ih od sebe odmah u startu. Upoznala sam decka koji je i mladji od mene i malo vise dlakaviji
Visine je kao i ja ali je malo bucmastiji...ali iskreno ne bih ga dala ni za jednog manekena. On cesto vice kako mora da ide u teretanu da smrsa koju kilu ali meni ne smeta. Ja volim njegovu dusu..jer je on jedina osoba na svijetu koja je u zivotu uspjela za samo jednu godinu uciniti mi sto mnogi nisu uspjeli ni za 30 godina
A i bolje da ljulja no da zulja
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Ja sam sa 12 godina lafo imala decka isto je bio debel, i ja sam se tad sramila reci nekome da mi je on decko . Moj sadasnji momak je po njegovoj prici kao debeo no meni se to na njemu svidja ja to vidim na njemu kao misice, volim njegovo tjelo, ma volim sve na njemu.
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Moj je malo deblji ali baaas me brigaaaa
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
E ovi su me postovi baš nasmijali, slatko, a i treba mi malo smijeha. Reći ću samo ovo: vi, koje se žalite ili ste se žalile na njegovu debljinu, niste ni voljele, to se vama samo činilo u tom trenutku. Niste uspjele da prevaziđete ništa od svega toga, jer niste imale dovoljno ljubavi i ne možete nikome to tvrditi, a sebe zavaravati. Ovim ne kažem da vas osuđujem, Bože moj, svi imamo pravo reći svoje mišljenje, samo, nađite sad u sebi taj bol zbog gubitka ako ga nosite u sebi, sa tim se ne može živjeti ako nekoga iskreno volite, to je nepodnošljivo i vi više nećete ni primjetiti njegovu debljinu, neće vam smetati i ponosno ćete stati kraj njega, jer ga zaista iskreno volite.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Čekaj, jel sam ja to dobro razumela da se zbog njegovog viška kilograma sputavaš zavoleti istog? O moj Bože Ako nekoga iskreno voliš svim srcem, neće ti smetati i da udvostruči kilažu, a ako prema nekome osećaš samo fizičku privlačnost odnosno ako ti se neko samo ''sviđa'' onda možeš reći da ti se ne sviđa njegov višak kilograma. U čemu je fora da da te je sramota predstaviti ga društvu ili porodici? Ako je tebi dobar i ako ga ti voliš, pa ti ćeš biti u vezi - braku sa istim, a ne ti kojima ga samo predstavljaš. Nikada nisam razumela kada neko kaže ''volim ga ali me je stid predstaviti ga tom i tom...'', to znači da ga ne voliš i na neki način se želiš dokazati u društvu kakvog frajera šetaš i dovodiš ga kod društva na procenu, jer ti je zaboga bitna njihova završna reč konačna presuda ali u tom slučaju zaobilazimo onu priču o iskrenoj ljubavi. Kada nekoga iskreno i svim srcem voliš, možda je nekome bitan taj fizički izgled ali složićete se, svakako ne i presudan. Postoje neke druge primarne stvari, zar ne?
|
|
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
joj bas ima nekih slatkih postova ,nasmejali su me mislim da kilaza nije nesto sto treba da utice na vezu,sigurno da je to vise neka prolazna zaljubljenost,privlacnost ne znam ni ja kako da nazovem... nego prava ljubav,inace ne verujem da bi ti smetala kilaza ili tako nesto,to su ipak sitnice ljubav sve prasta cak i koje kilo viska
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|