www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Problem sa rezacem
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
vduda1
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 05 Jun 2004

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 09, 2005 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav, i ja imal LG i radi mi odlično već dvije i pol godine no počeo je zvrndati ko vrag, no mislim da je on dao svoje. Imam i dvd rezač pionerov no neće da čita no name dvd-je (sprži ih normalno), pročita svaki peti no kino dvd-player čita bez problema. Zna li tko u čemu je caka????

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 10, 2005 5:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

elza je napisao/la sledeće:
Pokusaj updateovati firmware, druge diskove, smanjiti brzinu, ja sam koristio traxdata, nikad nije bilo problema, do poslije 800 pecenih, a onda.... Confused

Sve sam to vec radila Sad Reze mi normalno mp3 na razlicitim diskovima,brzina mi je cak minimalna.Ma ne znam ni ja sta vise da radim...sreca pa u 99%slucajeva rezem mp3.

And break the rule

bogyvet
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: belgrade

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 11, 2005 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

VEliki je problem u izboru diskova.Naime LG CD/RW nece da reze neke diskove,ali kada ih narezes sa NEC-om on ih cita.Ili Obrnuto u vecini slucajeva problem je medij.A tvrdnja da je neki medij kvalitetan-ja je dovodim u pitanje
pucali su mi DVD od 200 dinara cela serija.Dovoljno da su u transportu osteceni i to ne vidljivo !!!

senky
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Apr 2005

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 12, 2005 9:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pozdrav, i ja imal LG i radi mi odlično već dvije i pol godine no počeo je zvrndati ko vrag, no mislim da je on dao svoje. Imam i dvd rezač pionerov no neće da čita no name dvd-je (sprži ih normalno), pročita svaki peti no kino dvd-player čita bez problema. Zna li tko u čemu je caka????

s kojim player-om ocitavas tj. gledas cd/dvd...???

buntownik
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 11 Apr 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 1:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Problem je veoma kompleksan... Razz Very Happy

Desavalo mi se a i drugima isto. Problem je s LASEROM. Mijenjaj to s*****e nemas drugog rjesenja!!!

Iwan
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 42

Datum registracije: 25 Dec 2003
Mesto: Frankfurt/nemacka

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 1:29 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa sto se tice diskova mislim da to ne bi molo biti tolko veliki problem posto postoje samo 6 proizvodjaca diskova na svetu. Recimo kod mene neke BASF-ove diskove oce da ocita neke nece. A sa LG nemam nekog iskustva , ali mozda sve zavisi kolko je puta taj CD/DVD rezac pao dole od kine/koreje do tvog kompa Smile

milosst
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 14 Apr 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 7:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rezac ili reze ili nereze. Svi problemi sa rezanjem pojedinih tipova fajlova vezani su za programe kojima se reze.
Drugi cest problem je kvalitet diskova na koji se reze. Kod no-name diskova preventive radi treba ići sa nižom brzinom rezanja od dekalrisane.
Generalno LG rezači nisu lošeg kvaliteta.
Inače pre izvesnog vremena, firma LG je kupila deo firme TEAC koji se bavio CD uredjajima.

^pedja^
Krajišnik iz Like
Krajišnik iz Like

Godine: 38

Datum registracije: 10 Mar 2005
Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Apr 14, 2005 10:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

znam za taj problem,isti kao kod men,javi se na pp,pa cu ti objasniti.........ja imam combo lg,i nece da cita obicne cd-ove,ali hoce da ih narezuje,dok dvd cita normalno..ali zato jedini rezac koji valja 100% je TEAC,ja sam kupio kad je izasao prvi koji je narezivao na brzini na 24x,secam se da sam ga platio 500dem,ali vredio je toliko,koliko sam samo diskova narezao i sto je jos veci fol,radi jos uvek,nema sanse da ga zamenim...

nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 11 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2005 6:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imao sam slican problem pa sam koristio CD BURNER XP PRO 3 i on mi je zavrsavao posao, dok nisam reinstalirao windows.

hoho
Banovan!

Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 23 Mar 2005
Mesto: Ja nisam odavleee

zimbabwe.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2005 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

yeki je napisao/la sledeće:
elza je napisao/la sledeće:
Pokusaj updateovati firmware, druge diskove, smanjiti brzinu, ja sam koristio traxdata, nikad nije bilo problema, do poslije 800 pecenih, a onda.... Confused

Sve sam to vec radila Sad Reze mi normalno mp3 na razlicitim diskovima,brzina mi je cak minimalna.Ma ne znam ni ja sta vise da radim...sreca pa u 99%slucajeva rezem mp3.

imaju 2 vrste cd-ova, imaju oznake - i +,to je nastalo kao sukob sonya i jos nekih kompanija nisu se htjeli dogovorit za zajednicki standard,pa tako da neki pisaci prze samo -,neki +,mada ima ih koji podrzavaju oba,pogledajte to na vasem writeru cd il dvd ,sta vec imate!

"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"

Ja sam,sto nisam!

Pitanje mora biti pitano!

Locutus
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 03 Maj 2005
Mesto: Novi Sad

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 12, 2005 6:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LG je s***t, ako imas kesa kopi Plextor. Sa njim mozes rezati i na "burek".

Nebojssa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 23 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jun 23, 2005 7:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam imao LG i rezao sam sa njim i no name i verbatim ...nikada nije pravio probleme,takodje sam ugradio 20-ak LG rezaca u razne konfiguracije i niko od korisnika se nije zalio. Sa asus-om sam imao problema ali sa LG-em nikad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> Problem sa rezacem Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon