:: |
Autor |
Poruka |
vduda1 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 05 Jun 2004 Poruke: 26
|
|
Pozdrav, i ja imal LG i radi mi odlično već dvije i pol godine no počeo je zvrndati ko vrag, no mislim da je on dao svoje. Imam i dvd rezač pionerov no neće da čita no name dvd-je (sprži ih normalno), pročita svaki peti no kino dvd-player čita bez problema. Zna li tko u čemu je caka????
|
|
|
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
elza je napisao/la sledeće: | Pokusaj updateovati firmware, druge diskove, smanjiti brzinu, ja sam koristio traxdata, nikad nije bilo problema, do poslije 800 pecenih, a onda.... |
Sve sam to vec radila Reze mi normalno mp3 na razlicitim diskovima,brzina mi je cak minimalna.Ma ne znam ni ja sta vise da radim...sreca pa u 99%slucajeva rezem mp3.
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
bogyvet Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 9 Mesto: belgrade
|
|
VEliki je problem u izboru diskova.Naime LG CD/RW nece da reze neke diskove,ali kada ih narezes sa NEC-om on ih cita.Ili Obrnuto u vecini slucajeva problem je medij.A tvrdnja da je neki medij kvalitetan-ja je dovodim u pitanje
pucali su mi DVD od 200 dinara cela serija.Dovoljno da su u transportu osteceni i to ne vidljivo !!!
|
_________________ 54321 |
|
|
|
|
senky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2005 Poruke: 9
|
|
Pozdrav, i ja imal LG i radi mi odlično već dvije i pol godine no počeo je zvrndati ko vrag, no mislim da je on dao svoje. Imam i dvd rezač pionerov no neće da čita no name dvd-je (sprži ih normalno), pročita svaki peti no kino dvd-player čita bez problema. Zna li tko u čemu je caka????
s kojim player-om ocitavas tj. gledas cd/dvd...???
|
|
|
|
|
|
buntownik Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 129
|
|
Problem je veoma kompleksan...
Desavalo mi se a i drugima isto. Problem je s LASEROM. Mijenjaj to s*****e nemas drugog rjesenja!!!
|
|
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
Pa sto se tice diskova mislim da to ne bi molo biti tolko veliki problem posto postoje samo 6 proizvodjaca diskova na svetu. Recimo kod mene neke BASF-ove diskove oce da ocita neke nece. A sa LG nemam nekog iskustva , ali mozda sve zavisi kolko je puta taj CD/DVD rezac pao dole od kine/koreje do tvog kompa
|
|
|
|
|
|
milosst Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Apr 2005 Poruke: 11
|
|
Rezac ili reze ili nereze. Svi problemi sa rezanjem pojedinih tipova fajlova vezani su za programe kojima se reze.
Drugi cest problem je kvalitet diskova na koji se reze. Kod no-name diskova preventive radi treba ići sa nižom brzinom rezanja od dekalrisane.
Generalno LG rezači nisu lošeg kvaliteta.
Inače pre izvesnog vremena, firma LG je kupila deo firme TEAC koji se bavio CD uredjajima.
|
|
|
|
|
|
^pedja^ Krajišnik iz Like
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Mar 2005 Poruke: 1825 Mesto: Veternik (Novi Sad) - SER (Vojvodina)
|
|
znam za taj problem,isti kao kod men,javi se na pp,pa cu ti objasniti.........ja imam combo lg,i nece da cita obicne cd-ove,ali hoce da ih narezuje,dok dvd cita normalno..ali zato jedini rezac koji valja 100% je TEAC,ja sam kupio kad je izasao prvi koji je narezivao na brzini na 24x,secam se da sam ga platio 500dem,ali vredio je toliko,koliko sam samo diskova narezao i sto je jos veci fol,radi jos uvek,nema sanse da ga zamenim...
|
_________________ Uvek se treba truditi da iskoristimo današnji dan maksimalno,jer ni mi a niti ko drugi zna šta nas čeka sutra |
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
imao sam slican problem pa sam koristio CD BURNER XP PRO 3 i on mi je zavrsavao posao, dok nisam reinstalirao windows.
|
|
|
|
|
|
hoho Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
|
|
yeki je napisao/la sledeće: | elza je napisao/la sledeće: | Pokusaj updateovati firmware, druge diskove, smanjiti brzinu, ja sam koristio traxdata, nikad nije bilo problema, do poslije 800 pecenih, a onda.... |
Sve sam to vec radila Reze mi normalno mp3 na razlicitim diskovima,brzina mi je cak minimalna.Ma ne znam ni ja sta vise da radim...sreca pa u 99%slucajeva rezem mp3. |
imaju 2 vrste cd-ova, imaju oznake - i +,to je nastalo kao sukob sonya i jos nekih kompanija nisu se htjeli dogovorit za zajednicki standard,pa tako da neki pisaci prze samo -,neki +,mada ima ih koji podrzavaju oba,pogledajte to na vasem writeru cd il dvd ,sta vec imate!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
|
Locutus Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 03 Maj 2005 Poruke: 124 Mesto: Novi Sad
|
|
LG je s***t, ako imas kesa kopi Plextor. Sa njim mozes rezati i na "burek".
|
_________________ We are the Borg
Resistance is futile
|
|
|
|
|
Nebojssa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2005 Poruke: 12
|
|
ja sam imao LG i rezao sam sa njim i no name i verbatim ...nikada nije pravio probleme,takodje sam ugradio 20-ak LG rezaca u razne konfiguracije i niko od korisnika se nije zalio. Sa asus-om sam imao problema ali sa LG-em nikad
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|