www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Najlepsi dar za njega...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
andjeo-s-greskom
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 28 Avg 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 14, 2007 11:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bitno je da se poklanja s ljubavlju bilo da je to neka nebitna stvarcica ili nesto sto nas emotivno povezuje...Za NJEGA bi idealan poklon bio moj ostanak u nasem gradu, ali... Sad

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 25, 2007 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Molim clanove da se drze teme i da daju predloge za poklone, odgovori tipa "videla sam nesto zanimljivo u gradu, katalogu, kod drugarice...." nisu pravi odgovori i bice brisani.

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobio je srebrenu pločicu (privjesak za lančić) sa mojom slikom,i mojim potpisom,bio je oduševljen

**hell&granger neka vam je sa srećom**

maucetung
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 04 Dec 2005
Mesto: Sremski Karlovci

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 9:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolji "poklon" mu je super rucak!

nocas su zaspala!

_sonj@_
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 06 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 07, 2008 3:36 pm    Naslov poruke: Poklon Na vrh strane Na dno strane

Sta kupiti decku za rodjendan?
Mom decku je uskoro rodjendan, hocu da ga iznenadim ali ne znam sta da mu kupim! Rolling Eyes Ajd da cujem vase misljenje... Very Happy

Zemovka
Miss Domaći.de 2008
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2008</b></font>

Godine: 37

Datum registracije: 28 Jan 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 07, 2008 8:12 pm    Naslov poruke: :)))) Na vrh strane Na dno strane

E ovako: sve zavisi kakav ti je decko, ne treba mu kupovati nesto sto znas da nece sigurno da nosi...
Sto se mene tice ja se uvek trudim da saznam sta mu se svidja ili ga kroz salu pitam da li mu se nesto dopada i iznenadim ga...nisam materijalista i stojim do toga da decka mozete iznenaditi poklonom koji nije skup.

Posto moj decko obozava bajadere kada sam u prilici kupim mu kilogram bajadera u poslasticarnici uvijem stavim ljubavnu poruku i to je to..

Jedan od mojih poklona je bio pred kraj prosle zime, kada sam u jednoj prodavnici videla jagode a kod nas je jos uvek bio sneg...kupila sam ukrasnu kutiju, oblozila je, i ispunila jagodama..odusevio se!!!
Budite kreativni to je poenta da ga dobro iznenadite...toliko od mene pozZ Razz

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 07, 2008 10:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Uh, pa ima mnogo toga... Volim da svojoj, voljenoj, osobi priredjujem iznanedjenja i pokazujem joj koliko mi, zaista, znači... Tako sam, jednom, prilikom za godinu dana zabavljanja, svom, sada bivšem, dragom, poklonila ukoričenu svesku A5 formata u kvadratiće... Mr. Green Ali, čar je u tome što je u svakom kvatratiću, svake stranice, pisalo, njegovo, ime... Blesavo, zar ne... Embarassed Mr. Green

u jeeeeeeeeeeee, mnogo je mocno, al cisto i mene zanima koliko ti je trebalo za to?

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 5:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj predlog:
Nadji 21 muskarca, brata, druga...Ma bilo koga...I priredi mu negde fudbalsku utakmicu!
Onda ga odvedes na rucak u neki restoran...A uvece se obuces sexi...Izvedes mu striptiz i tada mu poklonis npr. majicu kluba za koji navija...

Nisam danas bas neshto kreativna ali meni se ovo svidja... Shocked Jos malo ukrasis ovo svojim idejama... Cool

--hell_soul--
..:: sve si mi ti ::..
<b>..:: sve si mi ti ::..</b>

Godine: 35

Datum registracije: 18 Dec 2007
Mesto: **over the sky**

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 6:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Uh, pa ima mnogo toga... Volim da svojoj, voljenoj, osobi priredjujem iznanedjenja i pokazujem joj koliko mi, zaista, znači... Tako sam, jednom, prilikom za godinu dana zabavljanja, svom, sada bivšem, dragom, poklonila ukoričenu svesku A5 formata u kvadratiće... Mr. Green Ali, čar je u tome što je u svakom kvatratiću, svake stranice, pisalo, njegovo, ime... Blesavo, zar ne... Embarassed Mr. Green

preslatko Embarassed Embarassed

Zemovka je napisao/la sledeće:
E ovako: sve zavisi kakav ti je decko, ne treba mu kupovati nesto sto znas da nece sigurno da nosi...
Sto se mene tice ja se uvek trudim da saznam sta mu se svidja ili ga kroz salu pitam da li mu se nesto dopada i iznenadim ga...nisam materijalista i stojim do toga da decka mozete iznenaditi poklonom koji nije skup.

Posto moj decko obozava bajadere kada sam u prilici kupim mu kilogram bajadera u poslasticarnici uvijem stavim ljubavnu poruku i to je to..

Jedan od mojih poklona je bio pred kraj prosle zime, kada sam u jednoj prodavnici videla jagode a kod nas je jos uvek bio sneg...kupila sam ukrasnu kutiju, oblozila je, i ispunila jagodama..odusevio se!!!
Budite kreativni to je poenta da ga dobro iznenadite...toliko od mene pozZ

i ja volim bajadere Razz
u pravu si potpuno Wink Very Happy

Lilly lovedol je napisao/la sledeće:
Moj predlog:
Nadji 21 muskarca, brata, druga...Ma bilo koga...I priredi mu negde fudbalsku utakmicu!
Onda ga odvedes na rucak u neki restoran...A uvece se obuces sexi...Izvedes mu striptiz i tada mu poklonis npr. majicu kluba za koji navija...

Nisam danas bas neshto kreativna ali meni se ovo svidja...

i meni se bas ovo svidja Razz Embarassed

--_make love not war_--

MiLiTzAaA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..

spain.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prosle god.za dan zaljubljenih sam decku poklonila jednu ukoricenu svescicu u kojoj sam ispisala neke stihove i izlepila nase slike,na jedno 10-ak stranica,i napisala mu ,,Volela bih da je zavrsimo zajedno"!A za rodjendan sam mu kupila karte za Rolling Stones-e!malo je reci da se odusevio!

Lilly lovedoll
*GiMmE mOrE*
<b>*GiMmE mOrE*</b>

Datum registracije: 26 Maj 2006

north_korea.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 10, 2008 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj predlog sa sveskom mi je jako lep, kao i ovi ostali.

A mogla bi jednu sobicu npr oblepiti vasim slikama i porukama na kojim pise volim te, kao i posterima njegovog tima, odvesti ga tu i pokloniti mu sebe... Embarassed

MiLiTzAaA
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: ...sa one strane duge gde padaju zvezde..

spain.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 11, 2008 8:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Setila sam se jos necega!Procitala sam negde da je bolje pokloniti kamen iz ljubavi nego dijamant radi iskupljenja,pa sam svom decku poklonila kamen u prelepoj kutijici,i stvarno se iznenadio,najmanje sto je ocekivao je kamen!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Najlepsi dar za njega... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon