:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Razmišljam o tome da snimim film po svojoj priči...
Bivšeg sam upoznala za šankom. Čaša mi je puknula u ruci, lijevala mi je krv, on se pojavio sa kutijom Hitne pomoći , svojim nježnim rukicama umotao mi ruku , pa smo sjeli, zapričali se, razmijenili brojeve mob. Sati su prolazili i morao je krenuti kući... Oboje smo ustali isti tren...
Rekao je: "Sviđaš mi se."
Ja sam odgovorila: "Ne vjerujem ti."
Tada me zagrlio i poljubio te upitao: "Vjeruješ li mi sad?"
Naravno, odgovorila sam: "Ne!"
I ponovo me poljubio...
...
Kad sam došla kući, stigla mi je predivna sms poruka... I započela je divna ljubavna priča s neslavnim završetkom.
A što se tiče sadašnje ljubavi... Samo mali krug bliskih ljudi zna kako smo se upoznali... Kad tad morat ću cijelom svijetu otkriti našu tajnu...
|
|
|
|
|
|
laalaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 16 Jun 2008 Poruke: 1
|
|
upoznali smo se u jednom kaffu, sjedio je dalje od mene i stalno bleijo u mene.. mislila sam, ajme koji muški, pa šta gleda kao da žensko u životu nije vidio.. tad sam ga prvi put vidjela i zapamtila, od tad je sve krenulo, i evo nas vec godinu i pol zajedno...
|
|
|
|
|
|
SANJA_SU Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Jul 2008 Poruke: 32
|
|
upoznali smo se u njegovom dvoristu,ja prespavala kod drugarice i otisli smo kod njega tacnije kod druga koji tamo boravi vidim njega i posle nedelju dana mi zajedno
|
|
|
|
|
|
boj@nic@ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 02 Okt 2008 Poruke: 93 Mesto: moj topli krevet
|
|
preko sms-a,dopisivali se godinu dana i konacno se smuvali
|
_________________ Ja sam tamo gde si ti kad kazem ja mislim mi, neka znaju svi ono stomi treba to si ti... |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Upoznali smo se na netu a lično u mom gradu.
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
posto i dalje volim onog prvog koji me je poljubio,povezacu ovo pitanje s njim.
Upoznali smo se,"upoznali" na net-u,a kasnije na nekoj skolskoj zurci,bese to osnovna,pre 4 godine...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Maki09 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266
|
|
na moru
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
|
šamar Iskusni član
|
Godine: 115
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend
|
|
upoznali smo se nekada davno.samo nismo znali da se volimo.kontali smo da smo prijatelji iz komšiluka.ustvari ja sam to mislio da je tako.onda jednom nakon puno godina našeg poznavanja i druženja.slučajno smo bili zajedno.na rođendanskoj žurci kod njene sestre.
i onako uz nekakav ples sam skontao da je to žena mog života.sve se desilo spontano.
nismo ni razmišljali o tome par dana.ustvari nismo se ni viđali tih nekoliko dana.
malo mi je bilo neprijatno pošto nikome nije bilo jasno šta se tu ustvari desilo.
otkud mi da se počnemo ljubiti od jednom.mada niko nije mogao da zamisli dve potpuno različite osobe da mogu da se zavole.ali eto tako bi mada je tu bilo još svega ,sve u svamu ta žena je promjenila moj život.to je bilo pre 5 godina i osjećaj je isti čitavo vreme.
znaš kad nešto tražiš pa nema šanse da nađeš.a na kraju se ispostavi da čitavo vreme gledaš u to ali nevidiš.
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
sa sadasnjim sam se upoznala na netu ...nakon svakodnevnog pisanja i razgovora na msn i cam upoznali smo se oci u oci nakon 6 mjeseci..dosao je na godisnji odmor u moj grad gdje smo proveli najljepsu sedmicu dana u mome zivotu..vratio se u svoj grad i svoju drzavu..i dalje se cujemo i vidimo na msn preko cam i na mobitel i planiramo da ljeto akobogda provedemo zajedno kao sto planiramo i da krunisemo nasu vezu stajanjem na luidi kamen
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Gospodina s kojim se sada viđam upoznala sam na sam doček Nove - ove godine... Njegov prijatelj i moja prijateljica također su prijatelji i preko njih smo se upoznali... Bio je pijan pa sam ga iskoristila, kako me sad zna zezati...
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
na poslu
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|