:: |
Autor |
Poruka |
mimaya Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 29 Jun 2005 Poruke: 154 Mesto: Beograd
|
|
Malo bolesno da devojka nosi cipele za vreme seksa...
|
|
|
|
|
|
daracbubamarac Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 10 Apr 2005 Poruke: 263
|
|
Jednom sam spavao sa curom i imala je cizme do koljena sa petom i moram priznati da mi nije nimalo smetalo, dapace bilo mi je sasvim okej i malo drugacije...
|
_________________ We were somewhere around Barstow on the edge of the desert when the drugs began to take hold. |
|
|
|
|
sheba_diesel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 183 Mesto: Beograd
|
|
Pa to je najbolje!!!
Moze da nosi neke obicne cipele sa visokom stiklom,ali je jos bolje cizme(takodje sa viskom stiklom) 8)
|
|
|
|
|
|
discoStu Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne gotivim ja te cipelice nesto ali videtui na zeni lepu obucu je privlacno veoma.
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Mene pale jako leti i kada je dobro vreme (vodim racuna o zdravlju devojke ) kada devojka nosi sandale na visoku stiklu a zimi kozne cizme isto na visuku stiklu to mi je PRETERANOOOOOOOOoooo
pozdrav
losmi200
|
|
|
|
|
|
darma Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 64
Datum registracije: 01 Mar 2005 Poruke: 102 Mesto: Ljubljana
|
|
A još gore je da ima čarape za vreme sexa!
|
|
|
|
|
|
losmi200 Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 14 Jan 2004 Poruke: 709
|
|
Hahhaha...da,da..
To mora da je gadno.
Sva sreca pa se s time nisam susreo!
Pozdrav
losmi200
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
Nema šta devojka sa čizmicama je jako sexi, a još ako su crvene to ja pun pogodak.
|
|
|
|
|
|
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD
|
|
Nisam imao prilike da spavam sa obuvenom devojkom...
Mislim da nema veze...
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi! ovako, imam prijatelja kojemu su visoke potpetice fetish, tako da si jadnicak ne moze pomoci! najveca mu je zela da mu cura za vrijeme sexa na sebi ima samo cizmice na petu (ili bilo sto drugo s potpeticama) i po mogucnosti samostojece carape! no, jos uvijek nije nasao neku koja je to voljna napraviti , pa posto ja uvijek nosim potpetice (a slucajno me je vidio i u samostojecim) pokusava mi neprestano to dati do znanja! ah, sto cu s njim, ipak smo prijatelji, a cemu prijatelji sluze vec da si pomognu! ciao!
|
|
|
|
|
|
dejanmm Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 32
|
|
bele patike. neke sportske
|
|
|
|
|
|
domaci-girly Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Jan 2005 Poruke: 38
|
|
pa to se i momcima svidja kad se cura obuce sexy...ko bi pogledao curu kad se neobuce sexy....de mi to recite......ali ozbiljno.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|