www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Antifilozofi ... ?!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~
::  
Autor Poruka
d.U.nj.A
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Avg 2007
Mesto: soba

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 20, 2007 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je ovo drugo glupo,a ne prvo,zato sto je rekao da ako se ne vidi,ne postoji,a kasnije se izvukao na Boga da je to zato sto postoji Bog,Boga ne vidimo,a sam je rekao da to sto se nevidi ne postoji

Ja inace ne spadam u anti filozofe

[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]

Ilija@Nis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 16 Jun 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 13, 2007 2:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Filozofija treba da postavlja pitanja a nauka da daje odgovore.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 20, 2008 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mistik29 je napisao/la sledeće:
Sve je to filozofija. I kad se ona voli i kad se ne podnosi... Smile

Tacno tako. Wink

A shto se tice izjava da je potpuno bespotrebna, gubljenje vremena i slicno - to je zato shto niste gledali na nju na pravi nacin, ne gleda se na sve stvari iz iste perspektive da biste ih potpuno sagledali Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

shomy-delija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Jul 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 09, 2008 10:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da sve je to filozofija,a anti filozofi su neozbiljni ljudi i oni kojima je sve sala,Ovako kao sto sam ja Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Filozofija ~ -> Antifilozofi ... ?! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon