:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Sedim ispred kompa i zida - ugao.
Soba je obojena u plavo.
Sa moje desne strane je sto gde ucim i pisem zadatke.
Da moje leve strane je jedna komoda, na kojoj mi stoje zvucnici.
Na stolu gde mi je komp imam slika i knjiga. Na zidu je TV.
Iza mene ormar pun odece, i francuski krevet. Pored ormara imam isto jednu malu komodicu sa kozmetikom itd, itd...pored komodice te ima jedan sto i 2 tabure-a.
Iza mene je klavijatura, i ogroman Tosetov poster, a na zidu su i obecene neke slike.
Soba je prilicno velika, i ima dva prozora, pored klavijature imaju vrata koja vode u spavacu od mojih, i imaju jos jedna pored pisaceg stola koja vode u hodnik.
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
sijaju zvezde .. sve je u blacklight-u
vrti se kugla i vire zvučnici sa svih uglova ooo yeaaa
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Sidin za radnim stolom.
Isprid mene laptop.. sa strane dva zvučnika. Linija sa live strane stola.
S moje desne strane čaša Cole, mp4, narukvice, knjige neke, skripte, papirići, aceton, lak za nkte, ključi, neki marker, lipilo, kemijska, i 50 lipa, te sunčane cvike i neki punjač.
|
|
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Kod dragog sam.. Ispred mene komp,pored mene drugi komp ,levo polica e tu ima svasta.. to je to
|
|
|
|
|
|
panta_rei Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 68
|
|
prostrana soba,ispred mene komp,u levom uglu lampa"globus",desno 3 pehara na polici,iznad pehara 2 uramljene diplome....ispred kompa mobb,levo casa sa olovkama pored case lepljivi papirici i papiri u kutiji,desno stampac.. to je to. Pod konac..
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Levo od mene kuhinja, desno terasa, ja za stolom.
Na stolu velika vaza sa cvećem, lampa, štampač i komp.
Iza moj još uvek nenamešten krevet a pored njega lekovi i krpe, uputstvo za ponašanje posle operacije i tako... tužna slika ovih dana.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
nemanja446 unique and unrepeatable
|
Godine: 32
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska
|
|
Najobicnija soba, desno od mene vrata, ispred mene kompjuter, a iza ormar. Tu su i dva kreveta jedan preko puta drugog.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Soba, iza mene krevet, ispred mene komp, desno, tv, dvd, cd, dvd.
Lave stampac, knjige, kozmetika i to je to
|
|
|
|
|
|
Kele **one and only**
|
Godine: 40
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 8826 Mesto: Vojvoda Stepa 23219
|
|
desno od mene zid ..... levo polica sa 5 racunara ... iza mene sank i frizider ... i neki kinezi koji pricaju nesto cudno na japanskom ... dok igraju cs
|
|
|
draganafan Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392
|
|
Ispred mene kmp.sa strane dva zvučnika,iznad kompa neke điđe miđe,sa desne strane stol,a i za njega i moj ležaj,s lijeve strane regal,tv i dvd,a i za mene još jedan regal,vrata na kojem su posteri od Dragane Mirković
|
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija... |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Hot Cherry je napisao/la sledeće: | sijaju zvezde .. sve je u blacklight-u
vrti se kugla i vire zvučnici sa svih uglova ooo yeaaa |
sedim u tami... nista se ne vidi osim tastature i misa - svetlo od monitora koje sam smanjio na 30%...
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Ležim u potpunom mraku...
Gledam u crvena vrata (koja ne vidim ), a između kreveta i vrata nalazi se veliki radni stol, crvena stolica, još veći ormarić i 3 police iznad, i 2 ormara za odjeću... Desno od vrata nalaze se još jedna, tj. ulaz u kupaonicu... Desno od mene je noćni ormarić i 3 prozora, radijator, još jedan radni stol i stolica, u kutu krevet i ormarić s policama... Zidovi su nježno narančaste boje...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|