:: |
Autor |
Poruka |
[Ohanzee] Upućeni član
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 491
|
|
ideja je extra... ceo koncept mi je dobar... za nijansu drugaciji profil ljudi u kuci 'velikog brata'... ali na zalost... opet ista prica... rekla, kazala... sta je ko odvalio, sa kim se posvadjao, da li je ovo ili nije... od zvezda nema nista...
emisija... za mene... djubre na TV-u... nista sto vec nismo gledali
|
_________________ Kada počinjemo da verujemo u čuda? |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Ne gledam dnevne emisije već samo gala večeri...
Moji favoriti Nikola Sarić, Kristijan ( bio mi je simpatičan ) i Igor ispali su, na žalost.
Špicasti Makedonac Aleksandar, miljenik publike, ne zna pjevati, nema nikakav glas i mislim da za njega glasuju samo napaljene klinke jer, kako se piše po forumima, liči na Tošu. Ne daj Bože da OVO liči na milog Tošicu...
Danijel mi se gadi, ima iritantan glas i nije mi jasno zašto se trza dok pjeva. Kao da je stavio prst u utičnicu.
Moji sadašnji favoriti su Nina i Adnan, koji mi je skroz simpatičan, drag, njegov glas je baš ugodan uhu, lijepo pjeva - pravi slavuj.
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
moji favoriti su adnan i aleksandar
mada ce pobijediti danijel jer je iz srbije..podvala teska
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Idealna_crnka je napisao/la sledeće: | Apolonija je napisao/la sledeće: | "Glazbeni reality show ujedinjuje narode bivše Jugoslavije"... Što mislite o ovome, pratite li emisije, koji su vaši favoriti...?
=) |
Pratin to, i drago mi je da su se sitili i nešto tako napravit.
Dakako da mi je favorit Splićanin Igor, haj da budemo realni- on i jest tamo najbolji , i onaj mali Makedonac nije loš
Od cura, pa Sonja mi ima najbolje vokalne mogućnosti, i ona šta je pivala s Elenom prosli put pjesmu Milioner, ne znan joj ime. |
I meni je Igor hmm favorit
A u početku mi se nije svidela baš emisija ali što više gledam sviđa mi se i gledam svako veče
Čak mi je bolje i od Velikog Brata..
Od ženskih mi je favorit Sonja,ima broooka glas. |
Došlo je do brutalnih promena
Favorit mi je naravno i najbolji! A to je Aleksandar!
Bruka peva,nadam se da će pobediti jer je ipak on najbolji od svih njih.Ovi ostali moraju još da uče
|
|
|
|
|
|
-malecka- ~Plava Princeza~
|
Datum registracije: 19 Jun 2008 Poruke: 5840 Mesto: Beogradski kej..
|
|
Moj favorit je ispao, a to je bila Sonja..
Jako sam se iznenadila sto je juce Adnan imao najvise glasova, i mislim da nece on pobediti.. I stvarno mu ne lezi pop rock, mnogu mu bolje stoje turbo folk varijante, a to je juce i dokazao kada je otpevao Prvi poljubac..
Mozda pobedi Vukasin ili Aleksandar.. Oni po meni nekako imaju najvise sanse.. Ipak je Aleksandar svo vreme bio favorit, ne verujem da bas sad nece glasati za njega..
|
_________________ "Toliko je bilo u životu stvari kojih smo se plašili.. A nije trebalo.. Trebalo je živeti.." |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Jupiiiiii... Moj favorit je pobijedio.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
bzv, otpao moj makedonac
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
DylFa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Dec 2008 Poruke: 32 Mesto: Jedna_Jedina
|
|
Ado pobijedio....
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
adnan je po meni posle aleksandra bio najbolji, i drago mi je sto je pobedio
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Hahaha ovaj Adnan ni ne zna da peva.. Al dobro,ja sam i dalje uz Makedonca
|
|
|
|
|
|
Jokky Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Nov 2008 Poruke: 221 Mesto: <Destination Unknown>
|
|
Jedina osoba koja me tamo bas odusevila je od starog Bebica kcer
Cura ima nevjerovatno cistu i specificnu boju glasa,a sta je jos vaznije ona kontrolira njega a ne on nju kao kod vecine ostalih natjecatelja.Recimo ovaj decko sta je pobjedio Adnan ima nikakve sanse za napravit karijeru vani i ne mora uopce potpisivat ugovor sa onim stranim labelom,dok ce ovdje na balkanu vjerovatno uspjet u nekoj pop/folk varijanti.Nadam se samo da ce Bebicka dobit priliku da se okusa vani jer ima potencijal da postane svjetska zvijezda,a pjesmu za kompilaciju je fenomenalno otpjevala Sretno Ana kraljice I onaj voditelj mi je komican sta se prepucava sa huljicem
|
_________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue.
And the dreams that you dare to dream
Really do come true. |
|
|
|
|
_NataLia_ Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri
|
|
Ana lijepo pjeva al nema neku posebnu intonaciju
Ado je naj i drago mi je što je pobjedio.
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|