:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja recimo nisam nigde otisla jer sam rodjena u Parizu...Jedino sto od kako sam rodjena,sam isla svake godine u Srbiju i mnogo volim tamo da putujem...Da ne bih isla jedne godine,bas bih mi bilo cudno a dobro valjda sa vremenom se menja i zavisi naravno po kojim obavezama...
|
|
|
|
|
 |
beyondmyself Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 46

|
|
zbog ljubavi!
|
_________________ Blago onom ko rano poludi,zivot mu prodje u radosti i veselju  |
|
|
|
 |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
U mene je otac jos 89 oso u austriji mozda cak i prije. I kad je bio rat doso je i po nas. Tako da sam ovdje odrasla iskolala se itd. Nemogu reci da sam se pokajala, ko sto rekoh odrasla sam ovdje. zasad se neplaniram vratit u bosnu, ko zna hocul i ostati ovdje u at, volim promjene mozda se momkom odselim u drugu drzavu
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
Twix Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 120 Mesto: Johannesburg

|
|
Meni je jednostavno bilo dosta politike i kojekakvih ne normalnosti drage mi Srbije...non stop nesto politicki ne valja, a ljudi ispastaju...e onda sam samo rekao "Do vidjenja"...
Ne zelim da budem rob u sistemu drzave u kojoj se "ciljevi" menjaju na svakih 6 meseci, a resursi prodaju strancima....
Mozda ovo sve zvuci ogorceno, ali u stvari i nije, jer Srbija je u sustini divna zemlja...samo meni licno ne odgovara
Oticicu za nekoliko godina - na odmor... i nista vise...
|
|
|
|
|
 |
-daniel- Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 537

|
|
Doshao sam u nadi za nechim boljim nego shto smo imali u domovini, ne planiram se vratiti...
Prilika za napredak I bolja buduchnost kako za sebe tako I za svoje.
|
|
|
|
|
 |
Makro Sudbina Pravi Greske

|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land

|
|
j38!g@, zaj380 sam se
Rodjen sam ovde u Australiji, i to je valjda bio neki razlog sto me vuklo nazad, iako mi je burazer otisao 6 meseci pre nas.
Pa za bolji zivot i vise iz radoznalosti.
Bolji zivot jeste, al nije lepsi.
Na jednu stranu se ne kajem, posto sam ovde otvorio oci, naucio i shvatio dosta toga. Imam vise shvatanja i razumevanja. Nisam ostao 'zadrti balkanac' Neke stvari sam uradio i radim ovde koje tamo ne bih ni sanjao, a kamoli pomislio. Upoznao sam zenu svog zivota.
Mogu ja sad pisati kako sam stekao ono ovo na zapadu, dok kod nas nebi nista mogao steci, al to nije to. Ako cemo biti realni, to jos nista nije nase, sve je to braco moj na kredu. Dok god se kredit odplacuje to nije nase. Te stvari necu da racunam.
Da li bi se vratio? To je smesno pitanje, ustvari ne pitanje nego odgovori su mi smesni. Vecina kazu da bi se vratili al' niko se ne vraca.
Ja sam bio za, pa protiv, pa samo za odmor. Al zadnjih par meseci, nesto me ZESTOKO gura da se vratim nazad. Videcemo, mozda odemo na godinu il' dve. Prvo da vidimo kako ce proci ova globalna kriza.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
 |
nati84 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 17 Nov 2008 Poruke: 7

|
|
ja nisam otisla sama vec su me moji odveli na ''silu''.bila sam protiv toga da odem da zivim u italiji ali imala sam samo 15 godina i moralo je biti kako oni kazu...ali sam se posle 10 godina vratila kuci...i sada sam najsrecnija osoba na ovom svetu....
|
|
|
|
|
 |
NUSKMP Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 62
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 36 Mesto: Moskva

|
|
Poslednji veliki miting pred pad Miloševića,ja sam bio na svom radnom mestu,oko slavije,a onda sam dobio jezive batine od policije.Kako mi se tada otav nalizio u MOskvi.pozvoa me da dođemi i slonim se od ludila.
Zaitm sledi ljubav,a dalje......
|
_________________ Neka svako umre ko mrzi Partizan |
|
|
|
 |
dragonking Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Nov 2009 Poruke: 14

|
|
Bab, deda, roditelji - svi su mi ovde, pa sam onda i ja dosao.
|
|
|
|
|
 |
suza_u_oq Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Jul 2008 Poruke: 32 Mesto: Frankfurt am Main

|
|
Otisla sam zato sto su roditelji tako hteli. Baba i deda su imali nemacku penziju,ziveli smo od njihovih para.A onda su se moji zapitali STA KAD NJVISE NE BUDE BILO?? E,to je razlog zasto sam sada ovde gde jesam.U pocetku mi je bilo tesko,nisam nikog imala. A sad sve manje mislim na Srbiju,nekako,sve je izbledelo,sve me manje hvata nostalgija. Ovde imam sta god pozelim,a znam da kuci ne bih imala ni za par patika :/
|
|
|
|
|
 |
maradona1 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Sep 2011 Poruke: 28

|
|
otisao sam jer me poceo gusiti zrak tamo gdje sam bio,....jer covjek ima ili nema obraz i karakter,jer nemam zivaca itd mogao bih roman napisati....
|
|
|
|
|
 |
thepenga Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 11

|
|
Otiso sam da mi bude bolje, da ne brojim dan i komad
|
_________________ Penga |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|