:: |
Autor |
Poruka |
limanka3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Nov 2007 Poruke: 36 Mesto: Novi Sad

|
|
Meni sat pretstavlja neizbezan modni detalj vise nego sto pretstavlja kao orijentator vremena koja mu je i ujedno osnovna funkcija, Uglavnom i muska i zenska populacija poseduju satove koji su ujedno i prakticni i estetski lepi, Danas je sat stvar prestiza ,Brendovi se utrkuju ko ce izbaciti bolji lepsi i sto skuplji sat,koje retko siroka populacija moze da priusti, PO mom misljenju je MArc JAcobs ubedljivo najbolji bez konkurencije jer su satovi izuzetno eleganti mogu se prilagoditi svakoj odevnoj kombinaciji a usto su i vrlo funkcionalni, uglavnom ljudi kupuju kopije jer nemogu da priuste original ovog sata jer su mu cene astronomske, Moje je misljenje da je bolje kupiti kvalitetan sat makar jeftiniji nekog manje poznatog brenda,nego losu kopiju. Ja trenutno nosim Espritove super su
|
_________________ Dobre devojke idu u Raj
a lose SVUDA |
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Au prije nisam nikada nosila sata,, a sada nemogu vise bez
Dobila sam prije 2-3 godine sat od Guess,, zlatne boje s kamencicama
Sada sam dobila prije mjesec dana jedan od Michael Kors ima koznu narukvicu,, a plata mu je ogromna..!!! Jako sam zadovoljna..
Za mene je to pravi modni detalj
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Volim satove i koristim ih kao modni detalj,kad hoću da vidim kolko je sati uvek uzmem mob jer zaboravim da imam sat na ruci
|
|
|
|
|
 |
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~

|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324

|
|
Ne volim nositi satove.
Dok sam bila manja, nisam mogla zamisliti život bez sata jer ne bih znala kad zvoni u školi , a sad mi za to služi mobitel. Što se tiče satova kao modnih detalja - ne - više volim narukvice.
|
|
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Ja nevolim da nosim i nenosim , imam sat na mobilnom i to mi je dovoljno, a inace i nisam neki covek koji zuri
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
°_Daniel_° Upućeni član

|
Godine: 43
Datum registracije: 01 Maj 2009 Poruke: 472 Mesto: München

|
|
Prije nisam mogao bez sata, sad ga trenutno na poslu skidam pa tako da ga cesto zaboravim staviti.. I ne nosim ga zbog neke mode nego navika pogledati koliko je sati na ruci... Na mobitel samo gledam da li mi je stigla poruka.
|
|
|
|
 |
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
![<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b> <b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>](images/ranks/miss_mister.gif)
 |
Godine: 32
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Volim satove i koristim ih kao modni detalj,kad hoću da vidim kolko je sati uvek uzmem mob jer zaboravim da imam sat na ruci  |
hehe upravo to, uz svaku kombinaciju garderobe imam i sat
|
|
 |
vixi23 Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751

|
|
obozavam da nosim sat pre ih uopste nisam nosila a sada obavezno imam 2 guess sata samo ali ih kombinujem
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|