:: |
Autor |
Poruka |
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Izbegavam....ne odgovara mi,neprijatne su mi skroooooooooooooz....
|
|
|
|
|
|
kissme_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 30 Nov 2008 Poruke: 82
|
|
Uvijek,jednostavno ne mogu bez njih. jedino ih ne nosim kad idem na spavanje
|
|
|
|
|
|
erilla ~kuin lumihiutale~
|
Datum registracije: 24 Apr 2007 Poruke: 11947
|
|
Nosim skoro uvek, pogotovo leti zbog odece, posto ne volim kad mi se ocrta rub donjeg vesa
A zimi ako su bas niske temperature oblacim zenske bokserice, da mi ne bude hladno
|
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ... |
|
|
|
|
manuella Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Nov 2008 Poruke: 354
|
|
uglavnom ih nosim ....
|
_________________ po mome srcu hodaj stope ti ljubim...jer to je moje mesto a tvoja odaja..... |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Tema "Tanga gaćice" premeštena iz "Njene sobe" i spojena sa ovom temom.
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
gacica imam mali milion,sarene,crne,svilene,cipkaste,bele,narandzaste,roze...najlepse se osecam u crnom vesu,ne znam zasto.
omiljene su mi bokserice,a kad me uhvati neki cudan period,obozavam da sam non stop u tangama,pa cak i spavam u njima.
sto se tice brushaltera,volim isto crne,skroz sportske,svilene,cipkaste i ostale seksi kombinacije-NE podnosim.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|