:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Da.
Prichala mi da ona nije lezba, nego hoce da proba neshto nowo, shto bi i meni i njoj prijalo....blah, blah...
|
|
|
|
|
neuhvatljivaa x fille sauvage x
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Nov 2006 Poruke: 6644
|
|
Hmmm...nije nikad. A da jeste, stvarno ne znam kako bih se postavila u toj situaciji
|
_________________ Lutko, ja sam rešen da večno s' tobom plešem... |
|
|
|
|
Deja-vu Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Okt 2008 Poruke: 42
|
|
Jeste,i iskreno,nije mi bilo bas svejedno...
|
_________________ ...Loving you is my life... |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
da... beše to davno, ustvari startovala je drugaricu i mene...
onako zajedno... i naravno nas dve odmah pobegle sa mesta dešavanja u nepoznato...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
-=SkoRpiOn=- Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Okt 2008 Poruke: 75 Mesto: ~ D ~
|
|
Na zalost do sad nikad jos nije, bar mislim
|
_________________ Ako hoces da promenis svet, pocni od sebe! ~ Confucius ~ |
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
Nazalost je..jedna djevojka s kojom sam bila super frendica dugo vremena poljubila me samo tako..pokazivala neke osjecaje prema meni i pitala me zelim li probati nesto novo..da nije lezba tako nesto al da ju privlacim da me zeli okusiti..odvratno..nije mi se nimalo to svidalo...
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
Crvenkapa Bre Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Okt 2006 Poruke: 40 Mesto: Nedodjija
|
|
Jeste, i to svaki put u Akademiji ili Underworldu - jedno 5, 6 puta do sad, ali ono što sam primetila je da su ove bile mnogo bile napadnije nego muškarci (baš čudno)! Da me nepoznati muškarac startuje tako što me uhvati za batak ili za guzu i počne da baca neku spiku, razvalila bih mu šamarčinu. Devojci (i to znatno manjoj i sitnijoj od mene) nisam to mogla da uradim. Ali bila sam u čudu, definitivno. S jedne strane mi je imponovalo to što se i ženama sviđam, a s druge strane sam bila sablaznuta njihovom agresivnošću.
|
_________________ ...I'm a sinner, I'm a saint, I do not feel ashamed, I'm your hell, I'm your dream, I'm nothing in between, you know you wouldn't want it any other way... |
|
|
|
|
Kleopatra73 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Apr 2009 Poruke: 19
|
|
Jao , jeste i osećala sam se užasno neprijatno. Baš ne umem da se ponašam u takvim situacijama.
|
|
|
|
|
|
Emilli Odomaćeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 06 Maj 2006 Poruke: 1322
|
|
Jeste više puta,ali ono iskulirala sam na fin način.
|
_________________ Kako da volim ono što imam,kad ne mogu da imam ono što volim... |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Jesu ovako na netu npr. na kaficu pocnu mi pisati "jao kako imas dobre sise itd." ja ono kontam pa sta im je.. nisu bas neke velike al slabo ja na to odgovoram.. jer neznam sta bi.. uzivo srecom jos mi se to nije desilo.. a i tu neznam kako bi se ponasala..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Desilo mi se vise puta da mi cura stavi do znanja da je zanimam... Odreagovala sam isto kao da me je startovao muskarac... "Nisam sama, imam decka" i to je to
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Da, i to moja ( sada bivša ) prijateljica i susjeda Jednom sam bila sama kod kuće i ona mi je došla praviti društvo, zezale smo se cijelo vrijeme... Dok me nije počela dodirivati, govoriti da bi htjela 'nešto' probati sa mnom... A cura je tad imala preko 100 kila i jedva sam joj zbrisala. Kasnije, kad se smirila, razgovarala sam s njom, rekla mi je da ima problema u obitelji, čak se i rasplakala. Nije mi bilo jasno kakve to ima veze. Tako da sam prekinula višegodišnje prijateljstvo.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|