www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nadogradnja noktiju
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
mala_princeza91
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 30 Okt 2007

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 05, 2009 2:43 am    Naslov poruke: ... Na vrh strane Na dno strane

nadogradjujem nokte...
ne traju mi neshto puno mesec dana u wrh glawe,jel ja to ne znam da cuwam...
ne izliwam jel kazu da mnogo boli,uwek mi stawe weshtachke na lepljenje i mogu da ih skinem kad hocu i da me ne boli,i wolim samo french sa wezom cirkona...najlepshe izgleda..

_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam ih i sada. Prelijepi su mi.. crni na vrhu ko bijela manikura samo sa srebrenim šljokocama.

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

crazy_angeL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 27 Jan 2008
Mesto: Vienna

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 07, 2009 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

obozavam duge nokte...

dok sam radila kao prodavacica sam ih redovno, ili sama lepila, ili isla na nadogradnju... posle toga mi je trebalo 2meseca da bi mi se nokti vratili u normalu i sami poceli da rastu kako treba i da se ne lome...

Pre mesec dana sam bila model jednoj drugarici, koja uci za manikira, i sada su mi nokti nikakvi, sve mi se izlomili i iskrzali.... Evil or Very Mad Rolling Eyes

LadyZi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 24 Nov 2006
Mesto: chicago

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 09, 2009 3:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oduvijek obozavam nokte ali sam ih tek sad pocela nadogradjivati u salonu obicno sam radila sama kod kuce,lijepila vjestacke.Inace strina mi je prije par godina radila gore navedenu metodu sa gelovima i zaista izgleda prelijepo....samo ovdje nisam nasla nikog da radi tako Sad inace ovdje je cijena te vrste oko 35-40 dolara...nego interesuje me kako tvrdite da nokti traju mjesec dana kad se svakih 10-15 dana moraju dopunjavati?jer zasita izgledaju ruzno kad izrastu od korijena nokta???da li se to tu jos uvijek ne radi ili???inace dopuna je 20$. Laughing a moji prirodni nokti su jako slabi i pucaju non stop pa mi je moj 'maniker' hahha rekao da ce mi sledeci put staviti gel preko mojih noktiju sto se meni ne svidja ni malo Mad Mad New Evil da li grijesim sto sam skepticna?? tnx Smile New Spiral

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 28, 2009 6:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

radila sam to jednom, za maturu, jer sam grizla nokte u tom periodu

dzaba, i to sam posle sama kidala

sada kada imam svoje, ne pada mi na pamet slicno Mr. Green

" I know the way to fuck them all...."

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 12, 2009 5:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

LadyZi je napisao/la sledeće:
Oduvijek obozavam nokte ali sam ih tek sad pocela nadogradjivati u salonu obicno sam radila sama kod kuce,lijepila vjestacke.Inace strina mi je prije par godina radila gore navedenu metodu sa gelovima i zaista izgleda prelijepo....samo ovdje nisam nasla nikog da radi tako Sad inace ovdje je cijena te vrste oko 35-40 dolara...nego interesuje me kako tvrdite da nokti traju mjesec dana kad se svakih 10-15 dana moraju dopunjavati?jer zasita izgledaju ruzno kad izrastu od korijena nokta???da li se to tu jos uvijek ne radi ili???inace dopuna je 20$. Laughing a moji prirodni nokti su jako slabi i pucaju non stop pa mi je moj 'maniker' hahha rekao da ce mi sledeci put staviti gel preko mojih noktiju sto se meni ne svidja ni malo Mad Mad New Evil da li grijesim sto sam skepticna?? tnx Smile New Spiral

Pa kako drugačije radiš metodu nego sa gelom? Te izgledaju najlipše i ja barem tu koristim. Za druge ubi me ne znam Shocked
Nokti ne traju mjesec dana to je obična laž. Nokti ti traju ovisno koliko ih čuvaš, i naravno nadupujuješ. Traju tako nekako oko 15 dana dok ti ne izrastu od korijena, što je naravno očajno vidit i zato se onda ide na dopunu. U nas u Hrvatskoj je cijena od 200 do 400kn.. dopuna 150.
Gel se može staviti preko tvojih noktiju, čula sam da se od gela čak poboljšava rast nokta, tako da .. probaj, nemaš šta izgubit, samo dobit. Imam i ja tako. Wink

Marina87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Jun 2007

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Apr 22, 2009 1:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam prije grickala nokte do zivca. A onda je moja najbolja drugarica pocela da radi nadogradnju noktiju, i evo ja vec oko godinu dana imam duge nokte Very Happy
Prvo mi je uradila nadogradnju, a ona poslije 2-3 mjeseca kada su moji dovoljno izrasli, samo je nastavila da stavlja gel na moje nokte. Hvala Bogu, gel je dobar, ne puca. Korekcija se mora raditi svakih najvise 20 dana jer nokti brzo rastu (bar meni).

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Apr 27, 2009 11:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada nisam imala potrebe za nadogradnju noktiju, imam lepe nokte, ne lome se lako i brzo rastu... manikir da, cisto da mi ih oblikuje i to dok pravim sestri drustvo (koja vec godinama ide na nadogradnju jer voli duge nokte a njeni su suvise savijeni na dole i kada rastu ne izgledaju lepo Wink ) Mislim da nase ruke govore puno toga o nama i da im treba posvecivati paznje i voditi racuna o tome kako izgledaju Wink

gasperca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 30

Datum registracije: 22 Jan 2008
Mesto: U njegovom narucju...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 04, 2009 4:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja sam radila izlivanje pre oko 2 meseca, zaista extra izgleda, meni je trajalo oko 20 dana, onda su poceli da mi rastu uz korena, i onda sam ih skinula, nokti su zaista uzasni nakon toga, moji jos uvek ne mogu da se oporave... jedini nacin je da se ponovo izliju...

Rada_zemunka
•♥...by your side...♥•
<b>•♥...by your side...♥•</b>

Godine: 26

Datum registracije: 31 Jul 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Avg 06, 2009 7:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja uzivam u dugim noktima, i volim lepe nokte, ne volim nadogradnje jer ostecuju nokte, radim bas kad moram, vise volim da pustim moje da malo izrastu, i onda ih sama oblikujem, isrtavam po njima sve i svasta, zaista u tome uzivam Rolling Eyes

Maya_Lo
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 05 Feb 2008
Mesto: Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 09, 2009 4:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

extra izgleda kad se uradi,ali mi nikako ne odgovara kakvi su nokti kad skines gelove,losi su i brzo se lome,to je jedina mana..... Sad

ali inace je super.....radicu ih opet pa sta bude Mr. Green

---X---GIRL
[●Sancta ஐ Sapientia●]
<b>[●Sancta ஐ Sapientia●]</b>

Godine: 31

Datum registracije: 17 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 19, 2009 5:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja stalno imam duge nokte, ako nemam moje onda je to nadogradnja, volim duge nokte i stalno ih negujem. Da slazem se da su nokti jako osteceni posle nadogradnje ali treba znati kako ih skinuti...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Nadogradnja noktiju Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon