Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
Aman Barabo jedna tebi nikako ugoditi ..vidis bolan da sam gace sama ti sila jos srca izvezoh da ti g** uljevšam a ti tako , a sva sam se o zicu izbola dok sam kod komsije Jovice koju bocu alkohola kulturno ispod ruke pozajmila
Ama
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
Aman Barabo... ja kao i uvek kasnim ali evo neke pozitivne misli sto se ovoga tice i sa moje strane
E Druže, sinoć nam je uspjelo. Nisu bili doduše čevapi, al je eto bila Kola i to snogu, al bila je.
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Baraba Džentlmen
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
- Primljeno k znanju.
- Zhelja ispunjena. Done.
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
evo jedne male druzine samo za tebe,da nikada ne budes sam
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Hm...iako je bio tvoj red , ajd da pristavim jednu
U svijetu tajni mi nismo sami...
Jejaorka ~Angel azul~
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404
Hej, nešto te dugo nema...samo da vidim jesi li dobro, da te nisu oteli vanzemaljci i sl...
Ljub i kuckamo se
U svijetu tajni mi nismo sami...
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
A sad, super modu za doček,
ekskluzivno Barabin čoček !!!
Ime ... Vebruarac, jesi li tu?
kad imamo coco bill kolo, red je da imamo i čoček, naj favorit si za kolo foruma domaći.de. Raspali, oboriiiiii!!!
izvodjač kola ---> romski Sting
stil interpretacije ---> ležeran, nonšalantan. Svira bez d agleda u tastaturu.
mane čočeka ---> nije preporučljivo svirati ovu numeru pred pripitim gostima, jer odma dodje do šorke, do incidenta.
Favorit broj 1 za kolo foruma domaci.de.
Barabin cocek ( live)
Boky ¤ The King of Kolo ¤
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma