:: |
Autor |
Poruka |
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
u Nemackoj uopste nisam nikada bila..znam da je divan grad a narocito mi se u njemu svidjaju one tipicno nemacke gradjevima sa vrhovima kuca kao crkve..ma divno je...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
lesley Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Jul 2005 Poruke: 8
|
|
Lep grad a pogotovo aerodrom
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Bila sam u Frankfrtu pre 2 meseca i zaista sam odusevljena..grad je zaista prelep...aerodrom je ogroman....
|
|
|
|
|
|
Mil-KG Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 29 Sep 2005 Poruke: 257 Mesto: Aschaffenburg
|
|
Ja zivim nedaleko od Frankfurt-a, tako da sam veoma cesto u njemu. Frankfurt je jedan zaista lep grad, pogotovo nocu, kada zablista svim svoim sjajem...
|
_________________ Mil-KG |
|
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Brat mi je iz Frankfurta i svake godine me impresionira sa nekim slikama iz grada.Grad je stvarno predivan.Nadam se,kad budem zavrsio cetvrtu godinu,da cu otici do brata i da cu uzivati u gradu
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
odlican grad sto jeste jeste i posjeduje najveci aerodrom svake sekunde slijece i polijce avion
|
|
|
|
|
|
slatka_breskvica *samo tvoja...*
|
Godine: 25
Datum registracije: 08 Jun 2006 Poruke: 8864 Mesto: USA
|
|
Kad god putujem u evropu radi posla,obavezno svratim u Frankfutr.... Zasto? Zato sto mi je taj grad kao i moj Beograd.... Uvek patim kada idem van mog Beograda i uvek jedva cekam da se vratim kuci,ali kad dodjem u Frankfurt osecam se kao kod kuce.... Tamo mi je deda i kod njega spavam,ali kad izadjem u grad da se setam ima svega i svacega isto kao u Beogradu.... Gde bi mogla da zivim to je taj grad jedino....
|
_________________ Happy & Married |
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Fej:* je napisao/la sledeće: | grad je ogroman, bucan, pretrpan....prava metropola..
Neko rece da mu se svideo aerodrom...hehe....ja se jednom zagubila u onom sveopstem metezu. |
Grad je ogroman? 600.000 stanovnika... Mnogo manji nego Beograd! Ima mnogo lepsih gradova nego Frankfurt... Hektika je non-stop ovde...
|
|
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
Grad je super
a najljepse je prolaziti autoputom pored njega, nocu
fenomenalan je pogled
|
|
|
|
|
|
roby7777 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 17 Sep 2004 Poruke: 3
|
|
Zivim u frankfurtu zadnje 3 godine i odusevljena sam njime, jako me podseca na bg! Jako lep grad i jako puno nasih ljudi zivi u njmu. Nekada imam osecaj kao da sam u srbiji.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
U ovome gradu sam bila kratko jer sam bila na frankfurtskom aerodromu i čekala 5h za slijedeći let.Prošjetala sam malo okolo i dopao mi se jer je čist i uređen, ima prelijepih kafea i restorana. Moraću jednom otići na dulje.
|
|
|
|
|
|
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...
|
|
Anđela je napisao/la sledeće: | U ovome gradu sam bila kratko jer sam bila na frankfurtskom aerodromu i čekala 5h za slijedeći let.Prošjetala sam malo okolo i dopao mi se jer je čist i uređen, ima prelijepih kafea i restorana. Moraću jednom otići na dulje. |
Andy, nije on toliko cist... Ima mnogo lepsih i cistijih gradova u Nemackoj... U njemu sigurno ima lepih delova ali je njih relativno malo... Ja zivim u okolini ceo zivot... Veruj mi mnogo je lepsi napr. Wiesbaden ili Mainz. Frankfurt je grad u kome ni Nemci ne zele da zive, tamo se radi i to je to... Svi koji drze do sebe, zive van grada, zato sto je velika hektika, velika buka...
roby7777 je napisao/la sledeće: | Zivim u frankfurtu zadnje 3 godine i odusevljena sam njime, jako me podseca na bg! Jako lep grad i jako puno nasih ljudi zivi u njmu. Nekada imam osecaj kao da sam u srbiji. |
Molim te objasni mi kako te Frankfurt podseca na Srbiju? Ni po arhitekturi, ni po temperamentu, ni po klimi, ma ni po cemu ne mogu nemacki gradovi da de podsecaju na Srbiju.... ma nikako... Ja ne kazem da su srpski ili nemacki gradovi lepsi, nego jednostavno ne mogu babe i zabe da se porede. Po meni, ni jedan grad na svetu ne moze da se meri sa Beogradom!
|
|
|
|
|
|