:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
probala sam i vrlo brzo odustala...umesto dnevnika sam nasla drugaricu kojoj sve sto bih napisala mogu reci
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
pisala davno, u osnovnoj školi pa bi uvijek netko pročito, pa sam odustala
|
|
|
|
|
|
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Pisala san davno s nekih 12, 13 god hahahhaha.... onda san jedan dan kad san chistila stan nashla ih - dobro se izsmijala i bacila ih, previshe gluposti je bilo u njemu i onih "mladenachkih ljubavi" hahahahahah
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
Shiseido N-SNG-J06
|
Datum registracije: 26 Apr 2007 Poruke: 10229
|
|
Napisala jedan u petom osnovne (posvećen prvoj simpatiji ) i to je bio prvi i poslednji, jer je naprasno nestao. Ko zna gde je završio, pa da i naredni ne bi imao istu sudbinu, batalila sam škrabanje gluposti.
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma pisala sam ranije,ali sada ne
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
poison ~Chase The Sun~
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤
|
|
pisala sam u osnovnoj i srednjoj, dvije godine.još ih imam negdje u ladici al nikad ih ne vadim van.meni je to pekmezasto pisat dnevnik, a ja mrzim pekmez stvari.zato sam i odustala, nije to za mene.glupo mi je trošit vrijeme na zapisivanje života umjesto da ga živim.
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Nikada nisam ni pokusavala da ih pisem, jednostavno nisam se pronalazila u tom piskaranju tipa pricam ti pricu Ne volim ni pred ljudima oko sebe da iznosim emocije, pa tako nije bilo potrebe da to delim s papirom, svakako nece odgovoriti, mozda ce jedino od muke da pozuti
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Kao mala sam pisala dok sad ne.....Mada neki datumi,volim da ih zapisem negde ili nesto lepo sto mi se dogodilo
|
|
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
...pisala jesam imala sam ih oko 4 ali na zalost odavno su uklonjeni tako mi je zao eto podsetila bi se mladosti i nekih lepih i po kojih tuznih trenutaka ali awaj baceni su gr a mislim da je jedan dnevnik sto se tice cityanja dosao mojoj mami u ruke ali ne bitno vecinu stvari je i onako vetj znala
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
KInder Torta Moj Dobri Anđele...
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Jul 2007 Poruke: 8238 Mesto: U šumi obrasloj sećanjima...
|
|
Da, pisala sam i sinoc sam zbog toga imala jako velikih problema sa deckom dok sam bila kod bake i deda iscupao mi je katanac i sve je procitao, malo je falilo da se defintivno razidjemo! Prema tome preporucujem svim devojkama koje ga pisu da ga sklone na sigurno mesto a one koje ne pisu da ni ne pocinju!!! Sve cuvajte uglavi!!!
|
_________________ Proslo je sve za tebe ja sam sad stranac u noci,
A, zelim te, i zovem te... |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
jesam,imam ih nekoliko....lijepo ih je citati nakon nekoliko godina
|
|
|
nextajox حزب الحيوان
|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483
|
|
Pisala sam ih kad sam bila mala i sada mi je krivo što nisam nastavila..Mnogo je lepo kada prođe nekoliko godina i kad ih uzmete i setite se svih tih gluposti koje ste pisali
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|