:: |
Autor |
Poruka |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja bih volela da za 10 god,zivim u Azurnoj Obali jer mi je stvarno zelja(koja bih volela da se ostvari za 2 god)
Da tamo nadjem posao,sretnem srodnu dusu i da imam neko dete
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
vidim se ko isklesanog Adonisa, sa ženom koja ima noge duge ko ponedjeljak, troje dijece i jednim dobrim biciklom, živimo u kartonskoj kutiji na Filipinima...
Jes, da vam je
Ma, vidim se ako bog da oženjen, sa svojom falmilijom, recimo, dvoje čeljadi, i kuće jedno....
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Vidim se kako potpisujem svoje izdanje u nekoj knjizari iznad Slavije. Ne zanimaju ili ne zavisim o kompjuterima vishe, nevidim i plashim se da c'e biti red ispred knjizare, daleko bilo...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Ne zamišljam .... ZNAM za 10 možda i ranije... sedim u studiju komponujem... posle toka dobijem pare za pesmu... odem do jamajke pa do kariba pa u egipat sve dok mi ne dosadi i budem odmarao na mom ostrvu sa ženom i decama
|
|
|
Savior Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Okt 2004 Poruke: 3316
|
|
Nadam se da cu biti jos zgodniji
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
filicka je napisao/la sledeće: | Za deset godina se vidim bez fixne proteze
Srecna u ljubavi.
Negde u Novom Sadu.
Sa jos dve izdate knjige. |
kako sam skrooomna,jaaaadna.
ostajem pri ovome.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Vidin se kako otplaćujem stambeni kredit.
Crno odijelce, crne štikle, aktovka u ruci, ispunjena poslom i ljubavlju.
|
|
|
|
|
|
Matzili Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2009 Poruke: 158 Mesto: Par metara dalje...
|
|
Mama barem jednog klinca,muzic i ja.Posao koji volim,ponosna tetka..Uspesna i uvek nasmejana..
|
_________________ To mi radi, to mi radi, jer ti mozes da mi radis sve
To mi radi, to mi radi, jer ja zaljubio sam se... |
|
|
|
|
velociraptor Banovan!
|
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
|
|
A shta znam... Ili u ovom gradu ili negde na periferiji gde bih uzeo manju kucu sa dvoristem i otvorio bih neku prodavnicu, cisto da ne dangubim. Zhena i dvoje dece, totalno povuceno zhivim i polako sina uvodim u zhivot. Teram ga da vezhba karate, da se bavi racunarima, svira gitaru.
Na forum tad ne bih dolazio, toni2006 bi i dalje bio na sedmom spratu ( cudo jedno kako je zaljubljen u taj sprat) sinovi od Uzbeka i konjanika se svadjaju sa mojim sinom na domacem.de i tako se krug okrece...
|
|
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Hmmm strasno... Ja veci deo svega sto normalna osoba planira za tih nekih 10 god (u mojim godinama) vec imam iza sebe Hmmm recimo... uspesni sopstveni gazda i nezna mama sa puno dece, koja je nasla odgovarajuci balans izmedju karijere i klinaca
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
pičit ću kvizove na Fejsbuku koje sad ne podnosim, pit najvecu Coca-colu iz Meka i kasniti na posao tipa ono u 7 ujutru moram bit u kancelariji, prosipam kavu po muskoj sekretarici i ubijam ljude popodne za novac.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|