:: |
Autor |
Poruka |
Oops2 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 23 Feb 2007 Poruke: 25
|
|
E da...nisam prokomentarisao LCD...
Mnogo sam zadovoljan sa ovim sto sam uzeo...vecinu opcija sto se tice kvaliteta slike moze da se podesi na automatic... kasnije kada se bude zakeralo oko slike moze i manualno da se podesava...zvuk takodje...odusevio me USB preko kojeg moze da se prikopca cak i obicni flash...pusti se muzika i pregledavaju fotografije...HDMI prikljucak kada se budu uveli HD kanali moci ce..ima 4 prikljucka...ne znam vise ne stizem ni da isprobam sve funkcije ...
Po mom misljenju (zasada) isplati se svaki ulozeni euro(dinar)... !!!
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Elem, a je l' to samo shto je LCD pa si kupio ili je slika ipak bila daleko bolja od "standardnog/obichnog" TV-a?
Ja sam juche neshto shvrkao po gradu i gledah i plazmu i LCD i "obichan" i nekako mi je obichan prijatniji za gledanje bio. A imao je i ovaj svakakvih "djindjuva" da se tako izrazim + jeftiniji za oko 200ak evrica od slichnog LCD. Marka beshe "LOEWE"
|
|
|
|
|
|
|
Pa pravo da ti kazem slika sa obicne antene na obicnom televizoru je bolja...jer je tu los signal (konkretno kod mene) ...
recimo neke kanale LCD uopste nece da registruje kao kvalitetan...
za LCD ovakve velicine jedino je potrebno kablovski...ili neki slican sistem...gdje je garantovana stabilnost slike...
Konkretno kod ovog LCD modela sto ja imam sada sam siguran da ce biti vrhunska slika kad odaberem nacin na noji da osiguram kvalitetan izvor slike...(u CG ih trenutno ima 3) ...ostavicu post i za to sigurno...
zasad je sve ok...ne bih da reklamiram gdje sam kupio...ali toliko su ljudi korektni da se odavno nisam tako pozitivno iznenadio sto se isporuke,garancije i servisa tice !
Samo cu reci da su ljudi iz Srbije koji imaju u CG predstavnistvo !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uveo sam IPTV i povezao ga HDMI kablom...
Mogucnosti su (pre,pre)mnogobrojne....
Zasad sam zadovoljan i kvalitetom slike ... taman kad ovo izgustiram stici se HD....tako da... isplati se svaki euro... !!!
|
|
|
|
|
|
lahaine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 21 Mesto: Beograd
|
|
I kak se pokazao taj Philips
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|