www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Amandman za dobar sex!
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  
Autor Poruka
BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 2:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj amandman ne verujem da se samo radi o sexu... jer ako žene nemaju pravo zadovoljstva u krevetu, ne verujem da imaju pravo glasa ni u kući... To je do kulture i mentaliteta ... adekvatan primer je bliski istok... Kao u arhaičnim vremenima žena je samo bila majka i sluškinja za muškarca... U modernim zemljama to više nije slučaj decenijama i stolećima...

a što se tiče gore pomenutih baja, frajera tj. muških biiip... njima vremenom opadne ugled jer ih ne čine osećanja već izgled i plitki su poput potoka... toliko

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 9:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
Hajde najpre da se dogovoriš sa sobom šta si hteo da kažeš, pa onda jovo nanovo

Cccc, kako mi izvlacis recenice iz konteksta... Confused Nego, da pojasnim:

Kada sam rekao "nema veze sa drustvom", to se odnosilo na stavove koje si spomenula. Ti stavovi nisu nastali pod uticajem drustva vec iskljucivo zbog prirode coveka, a onda su se ukorenili u moralna nacela. Zato i kazem da treba da im se prilagodimo jer to smo mi.
Citat:
Vama komplimente dele. Što ne bi i ženskom svetu ?

Ja za takve pripadnike muškog roda imam 'kompliment' muška BiiiiP. Ali, većina nema.

Slazem se. A zar onda ne bi bilo bolje da se zalazes da se muskarcima ukine ta "privilegija" umesto sto podrzavas da se zenama ista nametne? Wink

Citat:
A sa ovim se apsolutno slažem. Mnogo će vode proteći ispod Savskog mosta dok jedna Beograđanka ne ZAliči na Carrie Bradshaw

Nadam se da se to nikada nece desiti, jer Beogradjanka treba da bude Beogradjanka, a Njujorcanka moze, sto se mene tice, da bude i Samanta. To me ni najmanje ne dotice.
Smile

Kad se sve sabere i oduzme, meni i dalje nije jasno sta se trazi tim zakonom. Kad je seks sa voljenom osobom u pitanju, mozete raditi i "najprljavije" stvari i necete dobiti "komplimene" okoline. Znaci, za to vam nije potrebna nikakva ustavna garancija i sl. Za sve ostalo, zalite se tati zbog X hromozoma. On je kriv. Razz

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Citat:

Ja za takve pripadnike muškog roda imam 'kompliment' muška BiiiiP. Ali, većina nema.

Slazem se. A zar onda ne bi bilo bolje da se zalazes da se muskarcima ukine ta "privilegija" umesto sto podrzavas da se zenama ista nametne? Wink

uuu....ova ti je dobra....

a ovo drugo sto kazes.....zene su nezasite....koliko god da im pruzis,one ce opet da traze jos(svaka cast izuzecima).U svemu ce da ti nadju manu...koliko god vam sex bio dobar,njoj to nece da bude dovoljno,tako da ce uvek zeleti da proba nesto drugo ili ce da se zali na ovo sto ima....to ti je kao kad kupis mobilni od 300evra koji je ful do jaja,vrh za trenutne standarde,ali zato ima mobilni koji kosta od 500evra koji ima jos jednu funkciju vise i vise nisi zadovoljan tim od 300,nego ti treba taj od 500 i sve tako u nedogled.To je ta razmazenost....hvala Bogu pa sam ja izlecen:-)

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 13, 2008 6:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A zar onda ne bi bilo bolje da se zalazes da se muskarcima ukine ta "privilegija" umesto sto podrzavas da se zenama ista nametne? Wink

Čaša je do pola puna ili do pola prazna Very Happy Zavisi od poimanja Smile

Citat:
Nadam se da se to nikada nece desiti, jer Beogradjanka treba da bude Beogradjanka, a Njujorcanka moze, sto se mene tice, da bude i Samanta. To me ni najmanje ne dotice.
Smile

Ne znam koliko si svestan te činjenice, ali danas je sve više Beograđanki, i ne samo Beograđanki, poput Samante (kad si je već pomenuo Razz, pošto je Carrie blaža varijanta Smile ). E, sad, koliko se tebe to dotiče ili ne, tvoja je stvar, ali je ovo realnost.

Citat:
Znaci, za to vam nije potrebna nikakva ustavna garancija i sl.

U globalu, najbolje bi bilo da nam za ovakve stvari - predrasude, različite aršine, osude javnosti i sl. - ne treba Ustav. To bi bilo idealno Smile

Citat:
Za sve ostalo, zalite se tati zbog X hromozoma. On je kriv. Razz

O5 šovinizam. [Annabel_Lee is rolling her eyes Rolling Eyes]

Citat:
zene su nezasite

A muški je svet, pak, jaaako skroman Rolling Eyes Ma, daj, nemojmo generalizovati, doista to ne volim. Ima gi raznih i među muškarcima i među ženama.

No, da se vratimo na samu vest.

Citat:
Inicijativu je, kako kaze, podnela zbog toga sto se zene u Ekvadoru tradicionalno tretiraju kao seksualni objekti, i to iskljucivo u reproduktivnoj funkciji.

Ima li ko upoznat sa situacijom u Ekvadoru da nam uporedi istu sa situacijom u Srbiji Razz ?

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Amandman za dobar sex! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon