www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

je'l ja gresim ili momci ne zele da budu prijatelji?
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 8:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meeee je napisao/la sledeće:
dameski je napisao/la sledeće:
mislim da je odbio tvoj predlog jer mozda ne moze da te gleda kao drugaricu vec samo kao devojku s kojom bi da bude

pa ja bih to razumela da smo bili prijatelji..ali tek smo se upoznali. Rolling Eyes Decko mi je ladno prisao i "Pozz lepoj dami.Kako se zoves?" i tako se upoznamo.I onda ce on"E pa lepo.Prelepa si,da li bi se smuvala sa mnom?" Rolling Eyes

meni je skroz glupo njegovo ponasanje, posle 2 recenice te je pitao da mu budes devojka....mozda si serijski ubica, ko zna Rolling Eyes

salim se naravno ali, zar nije bolje pozeleti upoznati nekog pa posle videti da li mu taj neko odgovara...zato mrzim muvanje po klubovima..svi te gledaju po fizickom izgledu, manje onako kako treba, po dusi i po licnosti

sad ako me svi napadnu, cast izuzecima Wink

" I know the way to fuck them all...."

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 01, 2008 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

necemo da te napadnemo.ja se zapravo slazem sa tobom.ja nisam ni izasla da se smuvam sa nekim,vec da slusam muziku,...al jbg on prisao.

slavica_m
>>>luda mala<<<
>>>luda mala<<<

Datum registracije: 23 Avg 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 10:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nemam takvih problema, vec suprotno...Skoro svi momci hoce da mi budu drugovi... Naravno, postoje i oni koji hoce odmah da te smuvaju, ali ako im lepo objasnis da neces nista sa njima, promene misljenje. Vecina i pristane na to. Valjda je bitno kako se odmah postavis prema njima. Zato, ako zelis da ti neki od takvih momaka bude drug, kad ti pridje reci mu:"Sorry, ja imam decka, ali moja drugarica je nesto usamljena u poslednje vreme... Hoces da vas upoznam?" Svi pristaju na to Wink

Ja ne mogu da spavam
ja ne zelim da sanjam
ako deo sna, nismo ti i ja

jerotije
rank
<b>rank</b>

Godine: 42

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni nije jasno zasto bi ti sa nekim koga znas 10 minuta htela da budes prijatelj? Kazes, lepi momci, dobri, fini, a ti imas decka. A da ti mozda njih ne zelis za rezervu? Onako, cuvas ga sa strane, glumite prijateljstvo, i u slucaju da ti sadasnja veza pukne, on je tu.
Normalno je da momci odbijaju ta nazovi prijateljstva. I ja sam isto tako postupao. Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 1:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meeee je napisao/la sledeće:
dameski je napisao/la sledeće:
mislim da je odbio tvoj predlog jer mozda ne moze da te gleda kao drugaricu vec samo kao devojku s kojom bi da bude

pa ja bih to razumela da smo bili prijatelji..ali tek smo se upoznali. Rolling Eyes Decko mi je ladno prisao i "Pozz lepoj dami.Kako se zoves?" i tako se upoznamo.I onda ce on"E pa lepo.Prelepa si,da li bi se smuvala sa mnom?" Rolling Eyes

Najpre, žvaka mu je nula Rolling Eyes

A potom, nije te startovao da bi se družio sa tobom, već da bi bio sa tobom. To mu je bila namera. Jasno i glasno. I iskreno Smile Kako da se druži sa tobom kad te gleda kao devojku, a ne kao drugaricu Smile Uostalom, možda već ima sijaset drugarica Razz

rL-Valter
panonski mornar
panonski mornar

Datum registracije: 24 Feb 2008
Mesto: Senta sity

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim svassta, kako je to pateticcno "E pa lepo.Prelepa si,da li bi se smuvala sa mnom" svassta, ko mozze da padne na to, ja kao musskarac mogu recci da ko ti god pridje na taj naccin ne zzeli te kao devojku nego kao vezu na jednu nocc pa ako uspe, uspe ili je neki "retardirani" idiot. Wink

znass a ssto se ticce prijateljstva posle veze, nema ssanse mozzete se folirati u fazonu da ste prijatelji al sujeta je ccudna stvar

GoranGacic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 26 Apr 2008

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 02, 2008 4:14 pm    Naslov poruke: Moje skromno misljenje, sto ne znaci da je tacno Na vrh strane Na dno strane

Meni samo nije jasno cemu tolika drama oko toga. Dala si liku korpu i sta sad? Ako je pametan produzice dalje, naci drugu i to je to, a ako nije nek se on nervira, pa zato ne vidim razlog da se toliko jedes zbog toga. Imas svog momka, volis ga - uzivaj. I kako rece bulat, ne misli na kraj

meeee
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 03, 2008 6:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Meni nije jasno zasto bi ti sa nekim koga znas 10 minuta htela da budes prijatelj? Kazes, lepi momci, dobri, fini, a ti imas decka. A da ti mozda njih ne zelis za rezervu? Onako, cuvas ga sa strane, glumite prijateljstvo, i u slucaju da ti sadasnja veza pukne, on je tu.
Normalno je da momci odbijaju ta nazovi prijateljstva. I ja sam isto tako postupao. Wink

ne,ne zelim ni jednog decka kao rezervu.potpuno sam srecna u sadasnjoj vezi,a kada ne budem raskinucu i uci u novu vezu/biti sama jedno vreme..sve zavisi od osecanja.ali ne treba mi sada rezerva jer stvarno verujem svom decku i ne zelim da veza pukne...i dacu sve od sebe da ne pukne. upravu si,glupo je da zelim prijatelja posle 10 minuta,ali me ubija to sto znam da me tamo neki mrzi jer sam ga odbila...nisam imala izbora..ne znam zasto,ali ne volim kad me ljudi mrze ili misle nesto lose o meni,pogotovu ako to nije istina.

jerotije
rank
<b>rank</b>

Datum registracije: 13 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 3:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^Ako na lep i kulturan nacin odbijes momka, nece se uvrediti (naravno, ima izuzetaka, ali to su vec patoloski slucajevi Razz ). A da te mrze samo zbog korpice, to ne verujem. Mozda mrze tvog decka, ali tebe ne. Razz

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 5:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jerotije je napisao/la sledeće:
Meni nije jasno zasto bi ti sa nekim koga znas 10 minuta htela da budes prijatelj?

potpuno se slazem sa jerotijem.....koji ce ti djavo da ti bude neko prijatelj koga ne znas uopste?To je cisto igranje sa vatrom.Verovatno da pravis decka ljubomornim ili tako nesto.Kao drug,ovo,ono,i onda kad ti prekipi jedan dan,njega imas kao siguricu sa strane,pa cisto da osvezis vezu.A ako hoces da nadjes prijatelja,to ces veoma tesko.....evo gledaj sama....koliko imas drugova?Za koliko njih bi dala svoj zivot a i oni za tebe?2-3?E to su prijatelji,a njih sigurno nisi srela tako sto su ti banuli odjednom,nego stalozeno,vremenom.Koliko bi ti bilo bitno da te taj neko kog si upoznala tu noc ne cima ili ti se ne javi na ulici ili tako nesto?Verovatno ni malo.....tako da ti je sasvim nebitno dal ce da ti bude prijatelj ili ne,ne vidim frku oko toga uopste....a korpe su sastavni deo zivota svakog muskarca,tako da ce da preboli....ili uzmi oblaci se ko seljak,ne kupaj se,lose se nasminkaj,ne depiliraj,...i niko onda nece da ti prilazi Razz Razz Razz

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 8:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^mislim da nije prica ovde o dobijanju korpe ili ne prilazenju ili prilazenju ili sta li vec. da, tesko je naci prijatelja,pogotovo kad se "zadje" u neke godine,narocito muskog prijatelja (ako si pripadnica lepseg pola) jer,nekako je logicno da se svi sad negde posmatramo tim nekim "muvatorskim" pogledom.
I meni je to isprva tesko palo,u fazonu,ako necu da se muvam sa nekim,jel to znaci da ne mogu ni da porazgovaram,ali.. ubzo shvatis da je to sve od osobe do osobe na koju naidjes.
Prijatelji se sticu vremenom i nikako na silu Cool

CatchTheWreck
Jecika_84 muz No.2
Jecika_84 muz No.2

Godine: 43

Datum registracije: 06 Sep 2004
Mesto: Cataro

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 06, 2008 8:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja cu prosto, imam 3-4 drugarice, i jeste moguce ako je npr cura mog frenda ili ako me APSOLUTNO ne priwlachi . kraj Exclamation

da bude u twom drushtwu,

drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,

u owom smradu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> je'l ja gresim ili momci ne zele da budu prijatelji? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon