:: |
Autor |
Poruka |
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Ni sam nisam čovjek koji bi se falio pa skladno sa tim ne volim i takve ljude. koje fajde imaju od toga ne znam, niti me vala interesuje. u prvom postu ovdje se spominje ono što ne volim nikako i o čemu se vodila več priča ovdje, samo da kažem, svaka tebi čast momak, ti si je prasno, dok njen muž (ako sam dobro skonto = tvoj prijatelj) ima problema sa alatom, pa si ti kao dobar drug uletio pa ženi napravio uslugu. nemoj se nervirati što se ona hvali i što možeš da se posvađaš sa svima okolo. nek se hvali svima kako je dobrog drugara našla, ma i ja bi se.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
BaBy** Upućeni član
|
Datum registracije: 12 Jun 2007 Poruke: 359
|
|
Hvale se samo nezrele osobe..i osobe koje nakon dosta pogresnih odluka opet ne nauce lekciju..
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
pa kad se pogleda i ti se hvalis ovde sto si kecao neciju zenu
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Upravo tako pajo, ali takodje stojim iza svega sto sam napisala u svojim postovima.
|
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
meni je još gore kad me onda takva osoba pita kaj se ti ne hvališ nekad, daj nam pričaj ma evo cijeli svoj sex-maraton ću ti ispričat jer ja znaš fakat od toga dišem jer me ziher kompleksi guše pa moram nekak to izbacit, joj, a kaj da radim kad je to jedino kaj znam radit pa se moram hvalit ček da nazovem još frendica i trebica da budemo svi skupa pa onda počnem pričat
|
|
|
|
|
|
afibamarih Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 105
Datum registracije: 29 Feb 2008 Poruke: 80 Mesto: Arcadia
|
|
Konjanik je napisao/la sledeće: | Ni sam nisam čovjek koji bi se falio pa skladno sa tim ne volim i takve ljude. koje fajde imaju od toga ne znam, niti me vala interesuje. u prvom postu ovdje se spominje ono što ne volim nikako i o čemu se vodila več priča ovdje, samo da kažem, svaka tebi čast momak, ti si je prasno, dok njen muž (ako sam dobro skonto = tvoj prijatelj) ima problema sa alatom, pa si ti kao dobar drug uletio pa ženi napravio uslugu. nemoj se nervirati što se ona hvali i što možeš da se posvađaš sa svima okolo. nek se hvali svima kako je dobrog drugara našla, ma i ja bi se. | Nije mi prijatelj. Da bih bio sa necijom zenom ili devojkom, moraju da se ispune ovi uslovi:
a)da ne poznajem uopste njenog partnera, ili da o njemu imam izgradjen negativni stav, to ce reci, da smatram da je nula od coveka
b) da o njoj imam pozitivno misljenje.
|
_________________ ET IN ARCADIA EGO!
Una salas victis, nullam sperare salutem! |
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
blago tebi...dobro,ne mogu da te osudim.....ipak covek nije stvoren kao monogamo bice...ja licno prezirem sve te stvari,te prevare,nebitno mi dal ja varao ili dal znao da ona nekog vara a dolazi kod mene...ali moj stav je moj,tvoj je tvoj i to je to....pozz
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Citat: | Da bih bio sa necijom zenom ili devojkom |
Ovo sve govori o tebi, o tvojoj licnosti, mozgu... O tome da je to razmisljanje nezrelo, bez ikakvog stava.
Citat: | a)da ne poznajem uopste njenog partnera, ili da o njemu imam izgradjen negativni stav, to ce reci, da smatram da je nula od coveka |
Ne znam ko je iz cijele ove price nula od coveka.
Citat: | b) da o njoj imam pozitivno misljenje. |
Kako da nemas pozitivno misljenje, kad spavas sa njom. Zadovoljava te, i samim tim je najbolja na svijetu.
i razmisli malo, nisi faca sto spavas za zauzetim djevojkama, to je bar lako. Bio bi neko i nesto da imas samo tvoju curu, koju volis i sa kojom ti je lijepo. No, o kojim mi moralnim stavovima govorimo, kad ih neki ovdje nikada nisu spoznali.
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Kao prvo se izvinjavam na greški. Nisi ga poznavao. Dobro, samo ne znam odakle u tebe bojazan da saznaju svi ti ljudi. Šta te briga ako je tako?
Druga stvar, neko ti je reko da se i sam hvališ ovdje sa svojim uspijehom. Doduše, ovdje te nitko ne poznaje, pa ti se može. Al hvala je hvala, zar ne?
Kao treče... Ova priča se razvila u osudu varanje nje i osudu tvoje ličnosti. Pa bi bio red, da se to stane.
I četvrto i zadnje... Hvaliti se sa svojim ebačkim skorom, jako zrelo i jako dobro za odrastanje ega u visine. Trebalo bi to svakome jer šta ima bolje nego hvaliti se sa kojom si se ebavo i kakva je ebačina to dobra bila.
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
pa ja se ne slazem sa queen
sta on ima stim sto je ona udata, to sto ona spava sa njim znaci da sama rusi brak, a ako nju nije briga onda ne treba ni njega da bude briga.
Kao drugo, kad neka zenska pridje tvom muzu, njegovo je da kaze NE JA SAM OZENJEN, a ne njeno da ga na to napominje...On je taj koji je u braku i treba da vodi racuna, a cim neko mora da ga napominje, onda i bolje da prevari...
Tako da je po mom misljenju kriva samo ona, a ne on...njemu se nasla prilika i iskoristio je...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
|
Citat: | njemu se nasla prilika i iskoristio je... |
o tome se i radi. o tome sto nema stav, i ne shvata neke osnovne stvari.
Ona je zna se sta, a on je jos gori od nje.
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
nije on gori....iako se ne slazem sa tim sta je uradio,ona je kriva...bar 90%...to znaci da kad sam u vezi i mene prevari devojka,ja bi trebao da se svetim tom decku(to je glupost,ali navodim primer,nikad ne bih tako nesto uradio) a ne njoj???Ne razumem logiku?Ako je on jos gori,znaci tebe kad bi muz prevario,ti bi mu oprostila zato sto nije on toliko los,losa je cura koja je spavala sa njim,jer je spavala sa ozenjenim covekom???Ne razumem takvo razmisljanje ama uopste.......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|