:: |
Autor |
Poruka |
Harisdiz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Okt 2009 Poruke: 9 Mesto: bihać
|
|
|
|
|
LuckyLuciano Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 23 Jul 2007 Poruke: 1
|
|
GuJa_NeBeSkA je napisao/la sledeće: | Ukoliko neko želi maturski rad na temu zlatnog broja fi, Fidijinih preseka, Fibonačijevih brojeva, primena njihovih u svim sferama života, primere konstrukcija pravilnih n-touglova (mislim da ima petougla i desetougla) korišćenjem zlatnog preseka sa tačnim crtežima rađenim u Geogebri, neka se javi na ovu temu da mu to dostavim. Ima nekih 35 strana, pa ko voli matu i željan je ne tako laganog, ali jako interesantnog rada, slobodno se javite. Naši smo, treba da se pomažemo koliko je moguće.
Inače sam dobio 5 iz tog rada, rasturio sam ga bio. |
imamovic_ogame@hotmail.com
Pa eto ako moze posalji i meni, hvala
|
|
|
|
|
|
vladacyborg Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Dec 2009 Poruke: 1
|
|
|
|
|
sermilosdeja Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 71
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 1
|
|
GuJa_NeBeSkA je napisao/la sledeće: | Ukoliko neko želi maturski rad na temu zlatnog broja fi, Fidijinih preseka, Fibonačijevih brojeva, primena njihovih u svim sferama života, primere konstrukcija pravilnih n-touglova (mislim da ima petougla i desetougla) korišćenjem zlatnog preseka sa tačnim crtežima rađenim u Geogebri, neka se javi na ovu temu da mu to dostavim. Ima nekih 35 strana, pa ko voli matu i željan je ne tako laganog, ali jako interesantnog rada, slobodno se javite. Naši smo, treba da se pomažemo koliko je moguće.
Inače sam dobio 5 iz tog rada, rasturio sam ga bio. |
aj salji na ribapasta@gmail.com
tnx
|
|
|
|
|
|
Golden section Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Feb 2010 Poruke: 1
|
|
Sad si me stvarno spasao.... Bas pisem maturski iz zlatnog preseka i ne ide bas, a pisem ga po drugi put. Hoces molim te da mi posaljes STO PRE pa da nesto iskombinujem? Stvarno mi je hitno
HVALALALALA
duchess.nene@gmail.com
|
|
|
|
|
|
GuJa_NeBeSkA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 06 Mar 2008 Poruke: 34 Mesto: Stuttgart
|
|
Zaboravio sam bio i pass i mejl od registracije ovde i vidim da je ova tema baš izazvala jako veliko interesovanje. Izvinite mi što nisam poslao ljudima koji su to tražili, jer nisam više ni dolazio na forum. Poslaću ovo ljudima iz 2009. što su tražili, jer im pretpostavljam treba sada za 2010. godinu. Ako nekome još treba, a ne pošaljem mu, neka ovde postavi zahtev, rado ću poslati.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mil0os Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 12 Apr 2010 Poruke: 1 Mesto: Kragujevac
|
|
|
|
|
laurabeltier Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2010 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
|
Izvinjavam se o5 svima kojima nisam poslao, nisam aktivan na ovom forumu.
Ko želi da mu pošaljem rad, neka me kontaktira putem Skypa: ugljesha.erceg
A za one koji nemaju Skajp, pretplatio sam se konačno na ovu temu, tako da čim neko od vas pošalje zahtev za radom, videću to u inboxu svom, pa ćete od sada, nadam se, svi koji tražite i dobiti rad.
Srećno svima.
|
|
|
|
|
|
malleena Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 17 Apr 2009 Poruke: 1
|
|
|
|
|
|
|
|
Poslan ti je mail, malleena.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|