:: |
Autor |
Poruka |
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
CH_Lady je napisao/la sledeće: | Pa tesko pitanje,ja sam imala tako jednu svadju i tada mi je on reko par pogrdnih stvari koje su me jako zaboljele,kad razmislim mozda bi mi bilo svejedno kad bi to neko drugi rekao ili uopste nebi obracala paznju.u tom trenutku sam bila jako povrijedjena tako da sam i ja njemu vratilka istom mjerom.ali posle pomirenja i svega ipak znamo da smo to rekli samo u afektu i da na to moramo zaboraviti. |
skroz se slazem s ovim..imala sam takvu situaciju..i boljelo je..al ipak je bilo rijeseno..
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Nije mi se to jos desilo da mi je ista ruzno reko..ni u sali a kamoli ovako..
a kad bi to uradio ..neznam..vjerovatno bi presutala okrenula se i osla... al bilo bi mi tesko..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Zemovka je napisao/la sledeće: | Interesuje me vase mišljenje, svađate se sa partnerom i on vam tada uputi par teških reči, pogrdnih koje nikada ne bi prećutali da vam je rekla neka druga osoba...mislite da je to rečeno samo u afektu i treba se truditi da ih što pre zaboravimo zato što voiimo tu osobu ili ...? |
Ako mi uputi reci koje ne bih precutala nekoj drugoj osobi ne bih ih precutala ni njemu... ne vise... jesam ranije, misleci da su izgovorene jer smo bili i on i ja "van sebe" ali sam gresila, sve to sto je on tada izgovarao je i mislio... tako da za sledeceg ... bez milosti Salim se zavisi sta je izgovoreno od teskih reci i u kom kontekstu
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Ja kad sam ljuta sve zivo mogu da kazes, al se u zadnje vreme suzdrzavam da ne govorim nista strasno...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Teško mi padaju i kada dolaze od onih koji su me rodili, koji su pored mene godinama, a kada ih uputi čovjek koji me voli, boli i razara. Bez razmišljanja, impulsivno nastojim vratiti istom mjerom i učinim samo to da duboko i nepojmljivo patimo oboje, dok ja gušim i ovo malo duše koju sam uspjela sačuvati u sebi, sve podredivši njemu. Pogotovo kada te riječi ničim nisam zaslužila, a dobro znam razlučiti kada i zašto kažem nešto što po njemu nisam trebala (obično je to istina sa kojom se nije u stanju suočiti kao ja). Uvijek oprostim, ali ne i zaboravim. Čovjek sa kojim sam, vrlo je opak što se tiče svega i ne preza izgovoriti u ljutnji ni najgore riječi koje niko od vas možda ne može ni pojmiti, ni shvatiti i ja se borim tako godinama na jedan način koji je teško objasniti i koje bi neko od vas možda i osudio... Razlilčito muškarci i žene reaguju i tu je teško postići kompromis, jako teško. Tada niko nikog neće da sasluša i svako tjera po svome i misli samo i jedino na tuđe, a ne na svoje riječi. Ko je koga i čime povrijedio, uvijek su dvije različite verzije istog problema ili svađe i zato se jako teško naći i izgladiti. Potrebno je tu mnogo više od ljubavi: tolerancija, poznavanje karaktera i mnogo nesebičnosti i poštovanja prema drugome.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|