:: |
Autor |
Poruka |
meeee Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221

|
|
nisam sigurna,ali mislim da su neke od njih ne ljubazne zato sto nemaju izbora!!!znam bas kad je tata imao upalu pluca,i mi smo pricali sa nekim dr i sa nekim medicinskim sestrama,i jedna se bas zalila"ne znam sta da radim.moram da budem ne ljubazna,a sramota me je da se ponasam tako strogo prema coveku.eto vidite onog dedu od 80god onde?on bas ima problema sa plucima,jedva covek dise.i sta ja da radim kad ga vidim sa cigarom?ja moram da se derem!" i sa jedne strane je razumem...
|
|
|
|
|
 |
filicka *hoppípolla*

|
Godine: 33
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | filicka je napisao/la sledeće: | badza018 je napisao/la sledeće: | moguce zbog loseg seksualnog zivota |
Kralj.
Pa ne znam,ja isto iamm lose iskustvo sa tim idiotkinjama....jednom kad sma bila bolesna kao stoka odem kod lekara a one kao fora sa sve onim zvesicama preko usta unose kafu u sobu na kojoj pishe velikim slovima INFEKTIVNO....strashnoooo.
Mrzim ih,ne znam sto su takve.Ocigledno da ne vole svoj posao,ali ko im je kriv....kad nisu ucile na vreme.Da jesu,ko zna gde bi bile.
Ako su vec tu,treba da cute i da rade,totalno ih ne razumem,a na jadne pacijente se izdrndavaju.Blah
C. |
bolesna kao stoka......kad vec ne volis sebe, ne mozes ni voleti druge tako da potpuno razumem tvoju netrepeljivost...
kad nisu ucile na vreme, da jesu ko zna gde bi bile.....---bile bi doktorke, hirurzi i sl...i da, jesu ucile, ne govorimo o cistacicama vec o medicinskim sestrama..koje ipak moraju nesto da nauce da bi dosle do tog mesta..
ne opravdavam nadobudnost , i ja sam se susretala s neljubaznim ali ako ovakvi pacijenti dolaze, i ja bih ih,kao kissy, za gusu.... |
To sto sam napisala da sam bila bolesna kao stoka-nije se odnosilo na to da mrzim sebe.
Zdravstvo je totalno propalo tako da,da su i postale hirurzi ili lekari,ne bi se provele bas mnogo bolje...
I da,nisam neljubazna,bas naprotiv,samo sam uzasnuta.
Uvek lepo sedim,cutim,nikog nista ne pitam,cak ne pokazujem ni najmanju dozu drskosti prema njima,njihova situacija nije moj problem.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
 |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd

|
|
Ne znam, ja sam se sa sestrama susrecem kod zubara ili primam injekcije... Uvek mi daju da im prste polomim kad im ruku stegnem Jednostavno, potpuno su nezne prema meni.
|
_________________ Pozdrav sa bazena  |
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Možda zato šta previše toga prolazi kroz njihove ruke
|
|
 |
Cura sa bazena Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 30
Datum registracije: 15 Jun 2008 Poruke: 96 Mesto: Beograd

|
|
Nisam te bas dohvatila, u svakom slucaju secam se da sam jedno vreme zelela da se razbolim i da moram u DZ samo zbog te jedne tete... Milka se zvala (doduse ona je bila pedijatar, ali me je I drzala za ruku i lecila me )
|
_________________ Pozdrav sa bazena  |
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Ne znam kako u tvojoj državi no u mojoj je zdravstvo u raspadu,u Splitu su u većini bile nepristojne,no ima i jako pažljivih ,do sada sa na svašta naiša
|
|
 |
TAMARA MAGIS ***bombica***

|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380

|
|
ma sta znam,ali imam osecaj kao da ih mrze da zive kada odes,a kamoli nesto da rade
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
svi smo mi različitog karaktera..mislim da nije bitno kojeg smo zanimanja nego kakva smo osoba, ja sam medicinska sestra i ne volim slusati takve predrasude jer ja osobno smtaram da nisam takva,uostalom ni svaka prodavacica u trgovini nije ljubazna, oni koji ne rade s ljudima ni ne slute koliko je to zapravo tesko..i kako nas svakakvih ima
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
*kissy* je napisao/la sledeće: | svi smo mi različitog karaktera..mislim da nije bitno kojeg smo zanimanja nego kakva smo osoba, ja sam medicinska sestra i ne volim slusati takve predrasude jer ja osobno smtaram da nisam takva,uostalom ni svaka prodavacica u trgovini nije ljubazna, oni koji ne rade s ljudima ni ne slute koliko je to zapravo tesko..i kako nas svakakvih ima |
e bravo kissy za ovo! uvek se slusa da je medicinsko osoblje neljubazno (bez obzira da li su lekari ili med. sestre u pitanju). niko od nas nije svakoga dana isti, ali mislim da ne moze niko da shvati kakvi i pacijenata ima... ali ok, ja smatram da medicinske sestre nisu ni najmanje neljubazne, bar one koje sam ja do sada smela da upoznam...
|
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
filicka je napisao/la sledeće: | dameski je napisao/la sledeće: | filicka je napisao/la sledeće: | badza018 je napisao/la sledeće: | moguce zbog loseg seksualnog zivota |
Kralj.
Pa ne znam,ja isto iamm lose iskustvo sa tim idiotkinjama....jednom kad sma bila bolesna kao stoka odem kod lekara a one kao fora sa sve onim zvesicama preko usta unose kafu u sobu na kojoj pishe velikim slovima INFEKTIVNO....strashnoooo.
Mrzim ih,ne znam sto su takve.Ocigledno da ne vole svoj posao,ali ko im je kriv....kad nisu ucile na vreme.Da jesu,ko zna gde bi bile.
Ako su vec tu,treba da cute i da rade,totalno ih ne razumem,a na jadne pacijente se izdrndavaju.Blah
C. |
bolesna kao stoka......kad vec ne volis sebe, ne mozes ni voleti druge tako da potpuno razumem tvoju netrepeljivost...
kad nisu ucile na vreme, da jesu ko zna gde bi bile.....---bile bi doktorke, hirurzi i sl...i da, jesu ucile, ne govorimo o cistacicama vec o medicinskim sestrama..koje ipak moraju nesto da nauce da bi dosle do tog mesta..
ne opravdavam nadobudnost , i ja sam se susretala s neljubaznim ali ako ovakvi pacijenti dolaze, i ja bih ih,kao kissy, za gusu.... |
To sto sam napisala da sam bila bolesna kao stoka-nije se odnosilo na to da mrzim sebe.
Zdravstvo je totalno propalo tako da,da su i postale hirurzi ili lekari,ne bi se provele bas mnogo bolje...
Uvek lepo sedim,cutim,nikog nista ne pitam,cak ne pokazujem ni najmanju dozu drskosti prema njima,njihova situacija nije moj problem. |
Apsolutno se slažem sa dameski. Ne možeš tako govoriti od svim medicinskim sestrama, i ne možeš generalizovati stvari. Sad ako poznaješ 2 medicinske sestre koje imaju loše ponašanje, ne možeš reći sve su takve, jer nisu. Iskreno, ja nisam imala problema sa njima. Ako ideš sa predrasudom kako su sve loše i neljubazne, normalno je da nikada nećeš imati bolju sliku o njima. One rade sa ljudima, ima nas raznih, treba stvarno imati živaca i strpljenja za tako nešto. Tako da ih mogu razumeti.
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
filicka je napisao/la sledeće: | dameski je napisao/la sledeće: | filicka je napisao/la sledeće: | badza018 je napisao/la sledeće: | moguce zbog loseg seksualnog zivota |
Kralj.
C. |
Uvek lepo sedim,cutim,nikog nista ne pitam,cak ne pokazujem ni najmanju dozu drskosti prema njima,njihova situacija nije moj problem. |
Ovo ne bih zelela nikako da komentarisem. Jer mislim da niko, osim devojaka koje rade kao med. sestre mogu da imalo shvate kako je njima. One imaju ogromnu odgovornost, sa jeden strane prema pacijentu a sa druge strane prema lekaru, koji takodje nekada znaju da budu nestrpljivi, cudni, da ne umeju da sacekaju... Da li je neko mozda razmislio da te devojke imaju toliko posla, da ponekada mozda nemaju ni vremena da odgovore, i onda se to smatra neljubaznoscu... Ne mogu da verujem. Samo se pitam kako mogu nekoga da mrzim ko mi definitino pomaze da ozdravim, jer da nije tih sestara, ni lekari ne bi mogli da budu uspesni! Hey ne osudjuj rad nekoga koga ne poznajes, i nemoj da omalozavas poziciju devojaka/zena koja je toliko bitna u zdravstvu.
|
|
|
|
 |
Anetty Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 19 Nov 2007 Poruke: 41 Mesto: Nis

|
|
Naravno,svi mi imamo razliciti karakter,i ne moze se reci da pojedino "medicinske sestre su neljubazne" ne znam sve,i u zivotu sam se susrela sa mozda 10tak,i da su sve bile njeljubazne (sto je nemouguce) o5 se ne moze to reci!Alii,postoje i takve...izuzetno drske!Ma dajj,zar su pacijenti krivi,sto su one npr. nervozne,ili nesto drugo?!I ako im se ne svidja posao,ne moraju da ga rade!?Zasto to mi da trpimo?!ali sa druge strane postoje i jako nekulturni pacijenti...
zato o tome ne treba raspravljati!
|
_________________ I`am what I`am,and that something you can never BEE! |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|