:: |
Autor |
Poruka |
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
bAS1c Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 5 Mesto: Sarajevo
|
|
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | bAS1c je napisao/la sledeće: | ja mislim da znam u cemu je problem...primjetio sam da se graficka prebrzo zagrijava,i da ponekad kada upalim PC vidim da se cooler na grafickoj uopste ne vrti...pomalo,isto kao da stopa okrece se malo pomalo i nece startati dok ga ja malo rukom nezavrtim.......moze biti da je do toga, da je hladjenje graficke problem....ako neko zna rjesenje dobro bi bilo |
Ako se graficka pregrejava onda je problem resen - do nje je E sad, za to hladjenje... mozes da probas da ocistis od prasine sam kuler na grafickoj (usisivachem i cekticom) pa ako pomogne cool - ja sam tako produzio zivot mom starom procesoru za 2 godine Naravno ovo sve u slucaju da nemas garanciju na graficku - ukoliko imas garanciju na graficku bez razmisljanja nosi u prodavnicu i reklamiraj (sto da se muchis ako mozes da uzmes novu) |
ma odo sutra mjenjati dok je jos pod garancijom hvala na pomoci
|
|
|
|
|
|
D@cha Prijatelj foruma
|
Godine: 89
Datum registracije: 02 Apr 2007 Poruke: 4657 Mesto: 13 krug pakla
|
|
Moguće je da ti je podešavanje grafičke podešeno da se monitor ugasi polse određenog vremena (Display properties>screen saver> power>turn off monitor) jer kada ne radi hlađenje grafičke ne isključi se monitor već restartuje računar yato ti je moj predlog da staviš grafičku bez kulera Neznam koji ti je slot ali sigurno ih ima oba
|
_________________ NO COMENT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|