:: |
Autor |
Poruka |
**princess** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 106 Mesto: ... nedodjija...
|
|
nema tu nikakve razlike... prevara je jednostavno prevara i ne treba je deliti na mushku ili zensku.
|
|
|
Теодул Banovan! Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 24 Feb 2007 Poruke: 504 Mesto: Srce, a u srcu SRBIJA!
|
|
Prevara je prevara.. kao sto je greh - greh. Nema nikakve razlike.
|
_________________ "Svaki pedalj nase SPRSKE ZEMLJE SVETE, brane nam junaci iz KOZARSKE PETE!!!" |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
kao sto rekose ljudovi pre mene,prevara je samo i uvek bice p.r.e.v.a.r.a
a o razlozima i motivima zasto je ko praktikuje. to je vec neka druga stvar. (mogli bi slobodno reci- individualna- tu nema generalizacije)
|
|
|
|
|
|
sejtan-76 Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Nov 2007 Poruke: 272
|
|
trriper je napisao/la sledeće: | Ma prevara je prevara. Nebitno ko je pocinio, uvek se svodi na isto... |
100000000000000% sam tvog misljenja...
Ipak mislim kad zena vara, da ona ako to vec cini, cini sa dozom emocije vecinom... muskaraci mogu bez emocije...a to sto se tice: kao varao je djevojku, a poslje plakao za njom....To je samo muski ego...varao je da bi sebi dokazao...ono...nesto...i na kraju ....zna se
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Godine: 36
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Slažem se sa time da se dešavaju prevare u kojima ne postoje nikakve emocije već čist hir....iskreno što se mene lično tiče ja stavljam znak = između muške i ženske prevare...ali uvek je ...
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
Ovde jedino ja mislim drugacije
Ovako, kad se uzme prevara jeste prevara ali...
Muskarci 99% varaju zato sto VOLE da vide zensko tj da se drugacije izrazim varaju ku***m...
Dok zene, ima i izuzetaka, vecinom prevare ako im se taj momak stvarno svidi dok kod muskaraca je to samo prolazno... prevare i nikad se ne sete te devojke vise... a devojke nastave da se cuju, misle na njega...
i zbog toga kazem da nije isto. Muskarci mnogo cesce varaju iako vole svoju devojku ali zensko kad prevari oprosti se od devojke posto te verovatno vise ne voli ... ne mora da znaci ali vecinom je tako....
|
Everyday in a letter
Sealed with a kiss...
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: | Ovde jedino ja mislim drugacije
Ovako, kad se uzme prevara jeste prevara ali...
Muskarci 99% varaju zato sto VOLE da vide zensko tj da se drugacije izrazim varaju ku***m...
Dok zene, ima i izuzetaka, vecinom prevare ako im se taj momak stvarno svidi dok kod muskaraca je to samo prolazno... prevare i nikad se ne sete te devojke vise... a devojke nastave da se cuju, misle na njega...
i zbog toga kazem da nije isto. Muskarci mnogo cesce varaju iako vole svoju devojku ali zensko kad prevari oprosti se od devojke posto te verovatno vise ne voli ... ne mora da znaci ali vecinom je tako.... |
ma prevara je prevara, varo ti sa klipom ili srcem, prevario si. isto ona, varal ribom ili srcem, prevarila je i tu je priče kraj. znaći voliš je al ti klip reko da drugu nabiješ, i to je sad ko kul? ma daj!?
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Jale21 je napisao/la sledeće: |
i zbog toga kazem da nije isto. Muskarci mnogo cesce varaju iako vole svoju devojku ali zensko kad prevari oprosti se od devojke posto te verovatno vise ne voli ... ne mora da znaci ali vecinom je tako.... |
Muškarci mnogo češće varaju iako vole svoju curu? I to im bude oprošteno? U mojoj većini, okolini, životu, iskustvima prvi put čujem.
Do kojeg vijeka će postojati ove kategorizacije i razmišljanja iz Cosmopolitana? Da znam, da se pokrijem glavom jer sam varala dečka a njemu je bilo oprošteno jer nije koristio svoje srculence. .
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slazem se sa time da je taj "alibi" da zene vise osecaju a muskarci ne, vec prevazidjena fora
prevara je prevara
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Jale21 Mister Domaći.de 2007
|
Datum registracije: 16 Okt 2005 Poruke: 1218 Mesto: I nocas ja cu da te, cuvam dok spavas, i ljubim tamo gdje najvise volis, dok sanjas...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Dobro, možda u većini tvojih vlastitih ili slučajeva tvojih ortaka ili poznanika.
Ali osvrni se sad malo lijevo.. pa desno.. vidjet ćeš da dolazi vrijeme kad te kategorizacije presušuju i ljudi konačno shvataju da smo svi po pitanju tih grešaka - isti.
Krađe, prevare, preljube, ubojstva, žena, muškarac....
Samo smo drugačiji od slučaja do slučaja jedni od drugih, nismo podijeljeni.
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
A sad malo da zafilozofiram. Smatram da se sve to svodi na kradju.
Preljubim li, ukradem time nechiju nevestu i sl. Ubijem li, ukradem time nechiji zhivot itd.
Dakle, da li se "prevaruje" ili ne - krade se. Tako i ovim tzv. chinom. Krademo, nebitno da li mushki ili zhensku krademo. Ukratko.
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|