:: |
Autor |
Poruka |
Johnny-Delija Banovan! Delija Sever - Forever

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 3836 Mesto: Negde daleko,daleko od jedne Zloće iz sazveždja Vodolije,negde tamo gde me ta Zloća neće videti.

|
|
Hmmm...stil?Šta je po nekome,neko sa stilom,a neko ne?I šta treba pisati da bi te neko okarakterisao kao nekog ''sa stilom''?Relativno je.Nekako mi je ova tema slična sa temom ''Ko vam je najinteresantniji(najzanimljiviji) na forumu?'' ili tako nešto slično.Svako ima svoj stil(način) pisanja,tako da ne može se za nekog reći da je ''bez stila'' na forumu.Ja lično u 99,9999% stvari se slažem sa onim što pišu Idealno losha,Konjanik ili *miss jr*,ili uglavnom sa onim što pišu aureliano i Anđela,ali to ne znači da oni po nekom drugom ''imaju stila'',tj. kako sam ja razumeo,možda ne znači da su nekom interesantni njihovi postovi kao što su meni.Ne znam ovo mi nekako deluje kao anketa ''Ko vam je najomiljeniji član foruma?''
|
_________________ Fan of Maria Kirilenko
Bože,meni tako malo treba
Ispod ovog svetog neba.
Topla postelja
I njena oka dva... |
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
Johnny-Delija je napisao/la sledeće: | Hmmm...stil?Šta je po nekome,neko sa stilom,a neko ne?I šta treba pisati da bi te neko okarakterisao kao nekog ''sa stilom''?Relativno je.Nekako mi je ova tema slična sa temom ''Ko vam je najinteresantniji(najzanimljiviji) na forumu?'' ili tako nešto slično.Svako ima svoj stil(način) pisanja,tako da ne može se za nekog reći da je ''bez stila'' na forumu.Ja lično u 99,9999% stvari se slažem sa onim što pišu Idealno losha,Konjanik ili *miss jr*,ili uglavnom sa onim što pišu aureliano i Anđela,ali to ne znači da oni po nekom drugom ''imaju stila'',tj. kako sam ja razumeo,možda ne znači da su nekom interesantni njihovi postovi kao što su meni.Ne znam ovo mi nekako deluje kao anketa ''Ko vam je najomiljeniji član foruma?'' |
Ovo sto je moj drug Johnny napisao mogu da potpisem! Pitanje je uvek stila, nacin pisanja... Po meni imaju jako lep stil kolega aureliano i annabel_lee, moj drug Johnny-Delija postovi su uvek interesantini, pokazuju veliku nacitanost... Naravno i kolega Baraba, moja moytsa iako je nema ovde... Ma ima ih stvarno mnogo...
|
|
|
|
 |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©

|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

|
|
U zadnje vrime nekako od Aureliana više čitan postove
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
 |
toni2006 $$ doctor 4 love $$

|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city

|
|
Anabell-uvijek fina a i oku prijatna
Nextajox-upečatljiv nick,još jači dojam kao osoba
Stefy-isprofilirala se u damu
Idealna-nikad nece biti dama Caricaaaaaaaaaaaaa!
|
|
|
|
|
 |
RomEo_90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 13 Sep 2007 Poruke: 338 Mesto: Loznica/Malmö

|
|
Konjanik - Bosanac do koske, nema potrebe sta da dodajem
Anabell Lee - Dostojna svog statusa moderatora...
Nastasenjka - Takodje, ali malo vise ambiciozna(citao sam ja ono za povisicu)
Alexns - Lik od kog svako moze da nauci ponesto, cak i kroz one najsmesnije postove...
Aureliano - po svemu mi izgleda kao neki svetski co'ek...
Jejaorka - Stalno na sedmom nebu i u oblacima... Lepo, ali ume da bude i bolno....
Svi smo na neki nacin drugaciji, ali ovi mi 'bodu oci', u nekom smislu.
|
|
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
DJ Cherry njegovi postovi su meni puni sunca, mene on uvijek osvježi
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Definitivno ...
* Idealno_loša - uvek svoja, ne dozvoljava drugima da je promene uvek ista i prepoznatljiva po svojim izjavama, komentarima, devojka koja čvrsto stoji na zemlji.
* škorpijica - graciozna, inteligentna i sa puno svog stila.
* Jejaorka - zaljubljena i dopadljiva svima
* nexta - prepoznatljiva po svojim origanilnim avatarima.
* Baraba - pravi džentlmen, sa puno poštovanja se ophodi prema svima
* Car Dušan Silni - pošten i pravi domaćin. pun razumevanja prema drugima.
|
|
|
|
|
 |
Ptolemej uvatija te, anđele

|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...

|
|
Meni stil ima Queen i idealna koje se najviše drže svojih stavova,a Konjanik je uvik za zafrkanciju i sprdanciju
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
po meni samo aureliano iskace iz prosecnosti
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
Jejaorka ~Angel azul~

|
Datum registracije: 03 Apr 2008 Poruke: 39404

|
|
Konjanik's the best ....mada i Barabče...
|
U svijetu tajni mi nismo sami...
|
|
|
|
 |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-

|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand

|
|
poison je napisao/la sledeće: | DJ Cherry njegovi postovi su meni puni sunca, mene on uvijek osvježi |
Hvala ti poison
Johnny-Delija
- Legenda... žao banovan
I bake mi maćehe ... uvek osetim Sun on my skin kad čitam postove poison
|
|
 |
Mysty ~abhor~

|
Godine: 36
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514

|
|
-velociraptor,Konjanik,filicka,Andjela-
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|