:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
Ohanzee prelepo poredjenje svaka cast
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Sve je to lepo ali ako se zaista grdno opeces?  |
Ljubav mora i da boli. Sve to ide u rok službe
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
*Stefy* *samo njegova*

|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2007 Poruke: 14461 Mesto: Kotor

|
|
Pa neko se, nažalost, ne zna zaustaviti dok se ne opeče Vjerovatno u startu nije svjestan posljedica
|
_________________ Naprosto se tuga desi, i naprosto si tu gdje jesi,
I naprosto je trista čuda, predrasuda sad između nas,
Kad ljubav umre-jedan žali,
kad ljubav umre-jednom fali
i bome nije lako..
..kad naiđeš sokakom kojim svadbe prolaze.... |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
hehe meni je najgore kada su svesni posledica ali ipak ne mogu da stanu
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Što kaže andrejica, najgore je kad si svesna da srljaš, da ćeš se opeći, znaš kako boli, znaš sve...a ipak to činiš...
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
sta sam ja naucio iz te igre sa vatrom....
uvek ti se svidi igra, uvek se opeces, lecis rane (kakve god bile)... i znas da ce vatri uvek da bude... ali ono sto nije sigurno je, da ne moras uvek da se poigras...
sada... samo gledam vatru kako gori i toliko... ili prospem odmah vodu na vatru...
igra... ne vise...
nikada se nije isplatilo to sto sam se opekao... samo je jos po nesto izgorelo pride...
ko ne ume sa vatrom da se igra bolje da joj ne prilazi.
sada sam se setio.
sta se desava kada se peces konstantno? zasto se peces?
volis da si sav u opekotinama?
zasto?
svestan sam toga da je lepo kada se igras sa vatrom... nije valjda da je toliko dobro da ceo zivot budes na raznju?
umetnost je da znas kada si se dosta priblizio vatri i znas da vec sledeci korak mozes da se opeces...
svi, apsolutno svi mogu da kazu kako su se igrali sa vatrom... ali, ima li neko da kaze da je znao kada je dosta igranja i vise se nije opekao?
[Edit by :LOL:: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Anđela inso umjetnica

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293

|
|
Ohanzee je napisao/la sledeće: | ali, ima li neko da kaze da je znao kada je dosta igranja i vise se nije opekao? |
ja sam znala da mi je dosta jer nisam više htjela niti biti više nečija druga, niti sam htjela netkoga tko ima curu. htjela sam baš onako netkoga za sebe, iako je bilo lijepo i ludo to što sam se igrala sa vatrom, tu sam presekla gdje me je najviše boljelo i od tad mi se više uopće ne igra sa nečijim srcem. točka i smajli velik kao kuća.
|
|
|
|
|
 |
mucamaca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2007 Poruke: 68 Mesto: Ljubljana

|
|
Pa šta ja znam. Ja se več dve godine igram sa vatrom, ali mi je totalno ok. Malo se igram pa stanem, pa započinjem novu vezu, kad veza prestane vratim se staroj vatri...
Nisam se još opekla, bar ne kod tog mog zabranjenog voča. Super nam je i on isto kaže da je samnom sve tako opušteno a isto i ja osečam. Ne dosađujemo si sa ljubomorom, jer znamo, da ne bi mogli nikad biti u ozbilnoj vezi zajedno, jer smo previše slični. Ali vatra postoji...
|
_________________ Pa i da je svaki loš, uvek ima jedan još... |
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Mislim da se nekad igramo s vatrom u nadi da se necemo opeci, a kad se opecemo, onda je vec kasno...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
andjelaleks Miss Domaći.de 2007

|
Godine: 37
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis

|
|
pa svi mi volimo malo iskusenja straha...verovatno zato
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
 |
* Lucky * Iskusni član

|
Godine: 100
Datum registracije: 14 Jan 2008 Poruke: 807 Mesto: tamo daleko ...

|
|
au pa to je nešto najsladje na svetu
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|