:: |
Autor |
Poruka |
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | Ja svog decka volim kao prvog dana kad sam ga zavolela |
konačno.... Da, to sam htjela reć, tako nešto... mada mi je doista teško formulisat što sam htjela reć
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Mayo, ti mozes da budes my twin
Uglavnom, kad znas da je sve u redu sa vezom i da je ljubav jos uvek tu, to je onda kad jos uvek osecate leptirice i tako to.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Citat: | Uglavnom, kad znas da je sve u redu sa vezom i da je ljubav jos uvek tu, to je onda kad jos uvek osecate leptirice i tako to. |
kako si ovo divno napisala
kao da sam ja rekla
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Po meni to vec polako prelazi u naviku.. naviku da treba da ga voli.. naviku da treba da se vide.. navika jer je navikla na njega...
ne kazem, osecana su tu.. ali da li su to prava osecanja?
|
|
|
|
|
|
Citat: | ali da li su to prava osecanja? |
naravno da jesu... nije svaki brak isti...
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da ali ponekad ta osecanja mogu da predju u naviku.. dugo si sa jednom osobom i pomislis da ga volis... i volis ga naravno ali ponekad imas onih dana kada nisi bas sigurna u to sasvi (ne bi da se vidis sa njim, nervira te vec sama pomisao da moras da provedes vece sa njim) da li je to onda ljubav ko prvog dana?
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa andrejice, mozes nekog da volis vise od svega, ali ako se puno vremena provodi sa tom osobom onda dodje do zasicenja u provedenom vremenu, sto ne znaci da ti prestajes da volis tu osobu.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ne prestajes da ga volis, samo postajes svestan njegovih mana (ufff, a to iritira), volis ga uprkos tome
|
|
|
|
|
|
sarge Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2008 Poruke: 34
|
|
Ma sra*a..Mozes nekog cijeniti i postovati od prvoga dana ali bas voljeti a da niss o toj osobi ne znas..to je bas uvrnuto
|
_________________ .....: R'n'R Baby :..... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|