www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako da mu pridjem?
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Mr. Bond
IntruderSRB™
<b>IntruderSRB™</b>

Godine: 34

Datum registracije: 04 Apr 2005
Mesto: Beograd - Novi Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 7:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo predstavnik mladjeg dela populacije se javlja Very Happy Sto se korpe tice to sam, nazalost, doktorirao Smile Iskreno da kazem .... neces da umres - preziveces Smile Pocni iz zajebancije da ides sa njim na pice, zezajte se znaci laganicaaaaaa totalna Smile Ako je iole MUSKO morace da napravi neki korak Very Happy Nemoj biti budala da mu odma kazes to sto mislis jer jedno je kad on to zna a ti mu jos nisi rekla a drugo je kad mu kazes u facu...

Dakle, da saberemo sad sve. Bleji sa njim, kafici, kalemegdan (lepo su sredili klupice obisao sam ih juce), kej, ma bre ima gomila mesta gde mozete da blejite... Ja licno ne znam kako ce muskarac da reaguje kad mu devojka kaze da joj se svidja (jos to nisam doziveo ... Very Happy) Ali uglavnom i nas pocne vrlo brzo da kopka zasto nam ne da otvoren signal.... zato mi krecemo prvi na stvar.... Zato ti kazem, muvaj se oko njega i na kraju ce on sam da probije led - ako je musko makaaaar malo Very Happy

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 7:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Dameski i Barabo, pa ako biste bili ljubazni i ucinili to umesto mene ja bih vam bila vecno zahvalna! Very Happy

Najgore od svega je sto sam ja previse stidljiva za tako nesto a i on je malo cudan i ne znam sta cu! Moracu malo da se opustim ako zelim da tu bude nesto. Momci, hvala na savetima!

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 30, 2007 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jao, Gertie, kako su ove tvoje muke slatke Mr. Green

Da mu bacaš 'koske' - moraš, ne ume on misli da čita (sem ako ne čita ove redove Razz ) nagovesti mu suptilno, kroz šalu Wink Pa, šta bude - neka bude Wink

Držim ti fige Very Happy

Pinki.funclub
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 12 Sep 2008
Mesto: RS

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 21, 2008 3:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Gertie mogu da dodam nesto!!Curo budi ono sto jesi a to je lepa devojka sa stilom, opushteno, mic po mic Wink

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 1:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Skoro godinu dana je proslo, a Gertie ni da nam javi sta je bilo.
Jesi li na kraju prisla ili je prosao voz Wink

Hocu da te vidm i ako ti se svidim, pridji mi ti, pridji mi ti!

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 1:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pishem Gertie PP. Vreme je da nas obavesti. Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Gertie
◊Poker Face◊
<b>◊Poker Face◊</b>

Godine: 37

Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 22, 2008 9:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo da vas obavestim, taj se ozenio...

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 25, 2008 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ozenio se..hm, "protiv" neke cice koja nisi ti. Ok, desava se. Ali nas konkretno zanima taj deo price, jesi li mu prisla Embarassed Oprosti ako smo isuvise tj ako sam isuvise ljubopitiva Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Kako da mu pridjem? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon