:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Evo predstavnik mladjeg dela populacije se javlja Sto se korpe tice to sam, nazalost, doktorirao Iskreno da kazem .... neces da umres - preziveces Pocni iz zajebancije da ides sa njim na pice, zezajte se znaci laganicaaaaaa totalna Ako je iole MUSKO morace da napravi neki korak Nemoj biti budala da mu odma kazes to sto mislis jer jedno je kad on to zna a ti mu jos nisi rekla a drugo je kad mu kazes u facu...
Dakle, da saberemo sad sve. Bleji sa njim, kafici, kalemegdan (lepo su sredili klupice obisao sam ih juce), kej, ma bre ima gomila mesta gde mozete da blejite... Ja licno ne znam kako ce muskarac da reaguje kad mu devojka kaze da joj se svidja (jos to nisam doziveo ... ) Ali uglavnom i nas pocne vrlo brzo da kopka zasto nam ne da otvoren signal.... zato mi krecemo prvi na stvar.... Zato ti kazem, muvaj se oko njega i na kraju ce on sam da probije led - ako je musko makaaaar malo
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
@Dameski i Barabo, pa ako biste bili ljubazni i ucinili to umesto mene ja bih vam bila vecno zahvalna!
Najgore od svega je sto sam ja previse stidljiva za tako nesto a i on je malo cudan i ne znam sta cu! Moracu malo da se opustim ako zelim da tu bude nesto. Momci, hvala na savetima!
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Jao, Gertie, kako su ove tvoje muke slatke
Da mu bacaš 'koske' - moraš, ne ume on misli da čita (sem ako ne čita ove redove ) nagovesti mu suptilno, kroz šalu Pa, šta bude - neka bude
Držim ti fige
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Gertie mogu da dodam nesto!!Curo budi ono sto jesi a to je lepa devojka sa stilom, opushteno, mic po mic
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Skoro godinu dana je proslo, a Gertie ni da nam javi sta je bilo.
Jesi li na kraju prisla ili je prosao voz
Hocu da te vidm i ako ti se svidim, pridji mi ti, pridji mi ti!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Pishem Gertie PP. Vreme je da nas obavesti.
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Evo da vas obavestim, taj se ozenio...
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
^ozenio se..hm, "protiv" neke cice koja nisi ti. Ok, desava se. Ali nas konkretno zanima taj deo price, jesi li mu prisla Oprosti ako smo isuvise tj ako sam isuvise ljubopitiva
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|