:: |
Autor |
Poruka |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*

|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo

|
|
IZvini ali ne mogu da ti verujem da nisi osetila bol, gadjenje prema njemu je isto jedna od emocija.
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
auuuuu verujem ti u potpunosti...josh da je dobio koji nokaut od tebe..e to bi bio dozhivljaj...
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
ozbiljno ti kazem da nisam osetila nikakvu bol sto smo prekinuli.. on se meni zgadio..
hehe boobamara nije onda dobio nokaut ali jednom prilikom mu je malo napukla arkada zbog mene (bila sam malo besna na njega )
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: | *Iskljucivo za dame*(zato i postavljam ovde)
Vecina nas ovde ima dugogodisnju vezu, medjutim, mene zanima dali vi mislite da bi mogli zavoleti nekog posle te veze.
Ja licno mislim da ne bi mogla zavoleti nikog. Iz razloga jer sam mnogo vezana za svog decka, on je moja druga polovina i uz njega se osecam svoja. Ne mogu da zamislim da se budim sa nekim ko nije on..
Pitanje: Da li bi vi mogli nekog voleti, i ako ste vec prosli kroz ovo, kako ste preboleli... |
kada se sve srusi, niko te ne pita da li zelis da si jos sa njim, da se budis sa njim, da budete i dalje jedno.....jednostavno moras da zivis sa tim dalje....da to vise ne postoji....
kako sam prebolela? ne pitaj...al jesam....
da li cu opet zavoleti? pokazace vreme....
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Trenutno zivim i dozivljavam svoju prvu veliku ljubav Da li bih mogla bez njega? Naravno,kad bih morla. Sad ne mogu da zamislim sebe sa nekim drugim, sto je i logicno jel da?
Pa,kad dodje do toga da ga preboljevam - cuce se Videcemo onda koliko sam jaka.
|
|
|
|
|
 |
Mjesecarka Iskusni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 864 Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

|
|
Mozes li voleti opet? Mozes... A kad ti i taj koga volis posle duge veze malo lomi srce? Mozes i onda dalje... Neke stvari malo drugacije shvatas, i mozda si sam "drugaciji", ali... Hah, sta ja znam, neki kazu da sam sad bolja i jaca osoba, i da se sve desava s razlogom... Dabome da se desava...
|
_________________ ...Reci bi sve pokvarile... |
|
|
|
 |
*kissy* *zauvijek njegova*

|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna

|
|
sve je moguće ali treba mnogo vremena
|
|
 |
Don_Pavle Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2006 Poruke: 26

|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: | IZvini ali ne mogu da ti verujem da nisi osetila bol, gadjenje prema njemu je isto jedna od emocija. |
uletreo sam kod vas greshkom i prochitao shta ovo oko Andrejice i njenog dechka.....
Aleksice,gadjenje mozda jeste emocija,ali ravnodushnost nije sigurno,a to je neshto najgore shto moze neko da dozivi!!!!!!
Don_Pavle je napisao/la sledeće: | Aleksica je napisao/la sledeće: | IZvini ali ne mogu da ti verujem da nisi osetila bol, gadjenje prema njemu je isto jedna od emocija. |
uletreo sam kod vas greshkom i prochitao shta ovo oko Andrejice i njenog dechka.....
Aleksice,gadjenje mozda jeste emocija,ali ravnodushnost nije sigurno,a to je neshto najgore shto moze neko da dozivi!!!!!! |
[Edit by škorpijica: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ 8-a Kanta Laden Piwa
Nije bolest sve shto boli!!!
Boga pitaj koje vile mene vode!!!! |
|
|
|
 |
vesnaana Odomaćeni član

|
Datum registracije: 13 Okt 2007 Poruke: 1132 Mesto: negde daleko...

|
|
bila sam sa deckom, sve je bilo super, ljubav cveta, ne zna se ko je srecniji i tako to, kad od jednom pufff... on pocinje da se tripuje, veza je krenula mnogo ozbiljno, nije jos spreman i te muske fore! mnogo me je povredio i NIKADA vise ne bih bila sa njim,zato sto je ispao veliki skot, ali sam skoro shvatila da ga i posle 6 meseci nisam prebolela i da osecam isto prema njemu kao i tad
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Ja mislim da ne bi mogla da budem....bar kako sad razmisljam, ne bi mogla...al moze sve da se promeni
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
boobamara Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 216

|
|
ja sam morala..ne mogla...ali taj dechko me je mnogo povredio i nije zasluzhio vishe shansi od mene...a ja bih josh vishe patila tako posle ponovo..tako da sam sad nashla dechka koji mozhe da mi pruzhi sve shto mi treba i mnogo ljubawi..i mnogo mi znachi iako josh nisam sigurna...
|
|
 |
Tvoj_neko Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 18 Dec 2007 Poruke: 60 Mesto: ispod njegovih usana...

|
|
ja se mnogo plashim tog perioda kada treba preboleti...zbog toga se i dalje vuchemo zajedno. raskidali smo par puta i uvek mirili, jer kada prodje neko vreme nenormalno nedostajemo jedno drugom...on mi je prva ljubav, prvi dechko, a ja se mnogo vezujem za ljude, tako da....ne znam kako tju
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|