www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jedan partner
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*
<b>*Vestica sa bicem*</b>

Datum registracije: 11 Jan 2007
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 6:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa stani, evo recimo, primer...
ja imam momka, volim ga najvise na svetu i on mene, sex nam je super...i sad ja treba njega da ostavim i izgubim da bi probala nesto, sto ustvari i ne mora da bude dobro, jer nikad se ne zna...medjutim sex je najbolji sa osobom koju volis. Znaci, ja ostavim decka, promenim milion partnera, i dalje ostanem pritom da ga volim al *ebiga, sad ga vise nemam. U medjuvremenu me proglase kurvom, i *ebiga, nemas ni decka, ni dostojanstvo Smile

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan*

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ko kaze da ga moras ostaviti Wink
mora on sve da zna?

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^^ ne, ali bi ona znala i to je sasvim dovoljno Wink

elem, nekako kontam da kad nadjes ono sto ti treba ti to i znas, osetis...nebitno je da li ti je taj neko prvi, sesti ili sedamdeseti...a to 'srecna sam, ali bih mozda mogla biti i srecnija' kod mene ne prolazi...ili sam srecna ili nisam...ako jesam drzim se toga sto imam...ako nisam...idemo dalje

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije to do ljubavi to je samo do toga da prozivis zivot kako treba pre nego sto kazes ono sudbonosno "Da"
imam ja drugaricu koja je u zivotu imala samo jednog decka za koga se i udala i super se slazu ali.. pre ili kad su joj trebale proraditi one bubice.. ona je imala samo jednog momka.. radoznalost je tera na razmisljanje kakvi su drugi ljudi? kako ljube? kakav je sex sa njima?
voli ona svog muza, ne bi ga nikad napustila, samo je radoznala Laughing

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 1:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
kako neko moze da zna da je neko dobar/ra u krevetu ako je samo sa njim/om spavao/la???To bi bilo kao da ja sad uzmem eurokrem i jedem ga.I meni je eurokrem extra,ali tu je nuttela koju nikad nisam probao i uvek bih se pitao da li je ona bolja i kad bih je probao,ona bi bila 500puta bolja od eurokrema,ali npr. kad bih probao posle toga cipiripi

hehehe,kako je ovo fino pordjenje bilo Mr. Green ali,malac a i ti andereice, evo sad cu vam reci jedno: ako je sex dobar- dobar je, to se oseti. (znate one fore, orgazam, ludilo, uzivanje, neznost, poverenje, bla bla bla bla, gomila je tu faktora ukljucena, osoba sa kojom delite sve to je divna i vi joj verujete,nemate komplekse, ne stidite se da se skinete, kazete sta zelite itd itd- i evo da priupitam i ovo: koliko je potrebno da se takva ista "veza" stvori izmedju vas i jos neke tamo osobe?? mnoooogoooooo!)
s druge strane, hemija je nesto drugo. pa i sami znate da je nekad dovoljno da promenite lokaciju na kojoj se "kljucna" radnja desava i da sve nekako postane novo i sjajno.. a kada bi tek promenili celog partnera.. pa mozda je i sama pomisao na to-dovoljna Twisted Evil

p.s radoznalost je ubila macku Razz

paja1911
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 36

Datum registracije: 14 Okt 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 2:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

daleko od toga da je sex los.Meni licno ne treba bolji i ako bih mogao da ga imam,sigurno ne bih izabrao sex mesto devojke.Ostao bi na eurokremu jer nije veza samo sex,mnogo je tu faktora.A i dobar sex je relativna stvar,jer ako hoces,uvek mozes da poradis da bude bolji Wink

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 4:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
mora on sve da zna?

U. Pa ako se baš bira, onda bi ga radije i ostavila nego prevarila Rolling Eyes

dreamwalker
*dragancee*
<b>*dragancee*</b>

Datum registracije: 06 Apr 2007
Mesto: * in the dream *

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 8:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

uuuu koja debata covece Mr. Green nista bez prevare Laughing Laughing Laughing

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mora on sve da zna?

pa ako ka zelis prevariti, sto ga onda ne ostavis?ako ga ne volis dovoljno da bi bila samo sa njim, onda ga ostavim pa pokusavaj sa drugima...

nije to do ljubavi to je samo do toga da prozivis zivot kako treba pre nego sto kazes ono sudbonosno "Da"
imam ja drugaricu koja je u zivotu imala samo jednog decka za koga se i udala i super se slazu ali.. pre ili kad su joj trebale proraditi one bubice.. ona je imala samo jednog momka.. radoznalost je tera na razmisljanje kakvi su drugi ljudi? kako ljube? kakav je sex sa njima?
voli ona svog muza, ne bi ga nikad napustila, samo je radoznala Laughing

Jedno je pitati se kakav je neko, a drugo je pitati se pa isprobati...JA sam imala samo jednog sexualnog partnera i pitam se kako bi bilo, sto ne znaci da cu da isprobam...ali meni je sa mojim super, tako da mi za sad, ne treba vise.

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan*

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aleksica je napisao/la sledeće:

ali meni je sa mojim super, tako da mi za sad, ne treba vise.

Tako je. Moj nastavak te rečenice bi bio - kad se bude dogodilo da mogu probat nešto drugo a da time ne povrijedim druge osobe - probat ću i onda reći kak se osjećam. Do tad, uživancija sa njim Smile

Aleksica
Banovan!

*Vestica sa bicem*

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim jednostavno ne znam svrhu tog isprobavanja...treba sad da ih redjam pa da vidim koji je najbolji i da biram njega?

*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan*

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 21, 2007 11:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Prebacih u njihovu sobu. Diskusija predje u "malo vishe od seksa". Smile

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Jedan partner Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon