:: |
Autor |
Poruka |
Aleksica Banovan! *Vestica sa bicem*
|
Datum registracije: 11 Jan 2007 Poruke: 1626 Mesto: Sarajevo
|
|
Pa stani, evo recimo, primer...
ja imam momka, volim ga najvise na svetu i on mene, sex nam je super...i sad ja treba njega da ostavim i izgubim da bi probala nesto, sto ustvari i ne mora da bude dobro, jer nikad se ne zna...medjutim sex je najbolji sa osobom koju volis. Znaci, ja ostavim decka, promenim milion partnera, i dalje ostanem pritom da ga volim al *ebiga, sad ga vise nemam. U medjuvremenu me proglase kurvom, i *ebiga, nemas ni decka, ni dostojanstvo
|
_________________ *Leptiri u mom stomaku*
*uvek me na tebe potsete*
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*negde dole sretnem tebe*
*pa se slike ko komadi ostrog stakla*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
ko kaze da ga moras ostaviti
mora on sve da zna?
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
^^ ne, ali bi ona znala i to je sasvim dovoljno
elem, nekako kontam da kad nadjes ono sto ti treba ti to i znas, osetis...nebitno je da li ti je taj neko prvi, sesti ili sedamdeseti...a to 'srecna sam, ali bih mozda mogla biti i srecnija' kod mene ne prolazi...ili sam srecna ili nisam...ako jesam drzim se toga sto imam...ako nisam...idemo dalje
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
nije to do ljubavi to je samo do toga da prozivis zivot kako treba pre nego sto kazes ono sudbonosno "Da"
imam ja drugaricu koja je u zivotu imala samo jednog decka za koga se i udala i super se slazu ali.. pre ili kad su joj trebale proraditi one bubice.. ona je imala samo jednog momka.. radoznalost je tera na razmisljanje kakvi su drugi ljudi? kako ljube? kakav je sex sa njima?
voli ona svog muza, ne bi ga nikad napustila, samo je radoznala
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | kako neko moze da zna da je neko dobar/ra u krevetu ako je samo sa njim/om spavao/la???To bi bilo kao da ja sad uzmem eurokrem i jedem ga.I meni je eurokrem extra,ali tu je nuttela koju nikad nisam probao i uvek bih se pitao da li je ona bolja i kad bih je probao,ona bi bila 500puta bolja od eurokrema,ali npr. kad bih probao posle toga cipiripi |
hehehe,kako je ovo fino pordjenje bilo ali,malac a i ti andereice, evo sad cu vam reci jedno: ako je sex dobar- dobar je, to se oseti. (znate one fore, orgazam, ludilo, uzivanje, neznost, poverenje, bla bla bla bla, gomila je tu faktora ukljucena, osoba sa kojom delite sve to je divna i vi joj verujete,nemate komplekse, ne stidite se da se skinete, kazete sta zelite itd itd- i evo da priupitam i ovo: koliko je potrebno da se takva ista "veza" stvori izmedju vas i jos neke tamo osobe?? mnoooogoooooo!)
s druge strane, hemija je nesto drugo. pa i sami znate da je nekad dovoljno da promenite lokaciju na kojoj se "kljucna" radnja desava i da sve nekako postane novo i sjajno.. a kada bi tek promenili celog partnera.. pa mozda je i sama pomisao na to-dovoljna
p.s radoznalost je ubila macku
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
daleko od toga da je sex los.Meni licno ne treba bolji i ako bih mogao da ga imam,sigurno ne bih izabrao sex mesto devojke.Ostao bi na eurokremu jer nije veza samo sex,mnogo je tu faktora.A i dobar sex je relativna stvar,jer ako hoces,uvek mozes da poradis da bude bolji
|
_________________ Zivot je lep,samo ga treba gledati sa prave strane |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | ko kaze da ga moras ostaviti
mora on sve da zna? |
U. Pa ako se baš bira, onda bi ga radije i ostavila nego prevarila
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
uuuu koja debata covece nista bez prevare
|
|
|
|
|
|
|
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | ko kaze da ga moras ostaviti
mora on sve da zna? |
pa ako ka zelis prevariti, sto ga onda ne ostavis?ako ga ne volis dovoljno da bi bila samo sa njim, onda ga ostavim pa pokusavaj sa drugima...
andrejica je napisao/la sledeće: | nije to do ljubavi to je samo do toga da prozivis zivot kako treba pre nego sto kazes ono sudbonosno "Da"
imam ja drugaricu koja je u zivotu imala samo jednog decka za koga se i udala i super se slazu ali.. pre ili kad su joj trebale proraditi one bubice.. ona je imala samo jednog momka.. radoznalost je tera na razmisljanje kakvi su drugi ljudi? kako ljube? kakav je sex sa njima?
voli ona svog muza, ne bi ga nikad napustila, samo je radoznala |
Jedno je pitati se kakav je neko, a drugo je pitati se pa isprobati...JA sam imala samo jednog sexualnog partnera i pitam se kako bi bilo, sto ne znaci da cu da isprobam...ali meni je sa mojim super, tako da mi za sad, ne treba vise.
|
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Aleksica je napisao/la sledeće: |
ali meni je sa mojim super, tako da mi za sad, ne treba vise. |
Tako je. Moj nastavak te rečenice bi bio - kad se bude dogodilo da mogu probat nešto drugo a da time ne povrijedim druge osobe - probat ću i onda reći kak se osjećam. Do tad, uživancija sa njim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mislim jednostavno ne znam svrhu tog isprobavanja...treba sad da ih redjam pa da vidim koji je najbolji i da biram njega?
|
*Ja ih uspavam na foru*
*al te osete*
*Onda potonem u sebe*
*zariju u dlan* |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Prebacih u njihovu sobu. Diskusija predje u "malo vishe od seksa".
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|