:: |
Autor |
Poruka |
~brza~ Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 497 Mesto: Dubrovnik
|
|
ja imam otvorenu štednju u banci i zadovoljna sam
|
|
|
|
|
|
president Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Maj 2004 Poruke: 64
|
|
naravno da se isplati, pogotovo u srbiji, ali nista dugorocno, par godina najvise
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
iplati se, barem da izvadis inflaciju ako nista drugo...
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Isplati se, ali ne na duži niz godina.
|
|
|
|
|
|
slaki_ch Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jun 2008 Poruke: 20
|
|
najbolje je uloziti pare na berzu.
Pa ko prezivi pricace......haha
Ali ako prezivi eto para
pozdrav
slaki_ch
|
|
|
|
|
|
beyondmyself Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2007 Poruke: 46
|
|
svako ko zna sta je banka po definiciji nikad ne ostavlja novac u njoj vec trazi alternativna resenja koje mogu imati fin. dobit. kratkorocna stednja je prosipanje iz supljeg u prazno pogotovo u zemlji gde nema pre svega politicke, samim tim i ekonomske stabilnosti. poverenje se u SR vraca u banke jer gradjani nemaju bas neke alternative za ulaganje, racunajuci u to berzu koja je vise nego pionir u svetu ekonomije.
dugorocna stednja je vec prica za sebe. ko god ima novca da stedi u banci dugorocno ima vecu mogucnost da postane preduzetnik ili ulozi u nekretninu ili sta god.u naseg naroda ne postoji pismenost sto se stednje i investicija tice. smao guta reklame banaka jer za drugo i ne zna. a vlastima i bankairma dgovara takvo stanje.
dovoljno je reci da je prihod od celokupne privatizacije u srbiji zakljucno sa 2007-om iznosio 2,439 milijarde , a stednja gradjana u banci 4,35 milijarde evra!!!!!
i ta cinjenica nikome ne smeta!grrrrrrrr
|
_________________ Blago onom ko rano poludi,zivot mu prodje u radosti i veselju |
|
|
|
|
kalamarko Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2008 Poruke: 5 Mesto: Novi Sad
|
|
mislim da se isplati,samo retko ko ima šta da uštedi
|
_________________ osmeh |
|
|
|
|
pepeljuga21veka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 52
Datum registracije: 24 Jun 2009 Poruke: 19
|
|
mislim da danas nije pametno drzati kes u slamarici
|
_________________ Mozete da me mrzite, mmozete da me volite ali morate da me postujete |
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Naravno da se isplati... ali ja ne dajem pare tamo zasto sto uvek razmisljam na najgori nacin, sta da se desi npr. da propadne banka i oticice sa tvojim parama... mozda je to razlog sto slabo verujem ljudima ili sta ja znam
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Veca suma novca i na duge staze mozda nesto izvuces inace obratno tesko ili nikako..
npr. $20,000 na CD koje urocis na 6 meseci isti je interes ko da ih stavljas u 'savings account' sto nemas racuna stavljati ih na CD za toliko vremena jer nista neces izvuci a izgubit ces time sto ako zelis taj novac podignuti pre vremena placas procenat na tu sumu i zavisi koliko
ali ako isto tako stavis navedenu sumu na 9 meseci ili godinu veca je rata i mozda se isplati ali naravno novac da se ne dira i tako ali nije to nesto sto se isplati..
postoje mnoge varijante.
Sigurno veca suma, sto duzi period isplati se.
|
|
|
|
|
|
mnebojsa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 54
Datum registracije: 09 Apr 2009 Poruke: 9 Mesto: Beograd, Zemun
|
|
Ja isto, nisam u situaciji da mogu bilo sta da ulozim u banku.
Da imam, to bih ulozio u neki posao. Ipak je to isplativije.
Na kraju bolje da sam sebe potkradam, nego da to cini neka banka.
|
|
|
|
|
|
lahaine Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Jun 2005 Poruke: 21 Mesto: Beograd
|
|
Pozdrav svima, mali savet od ekonomiste , Stednja u banci ima dobrih i losih strana, da bi se naucili da zaradite pare u banci treba vam dugo vremena proucavanja onog sto oni nisi proucili. Oni se trude da ti sto manje zaradis kao da oni svo vise zarade. Ali ima smisla orociti velike sume na male rokove od oko 2-5 godina i ne truditi se mnogo pametovati jer to su razradjeni sistemi. A banka treba šišat i šlapat jer one to zasluzuju .
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|