www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jakniceeeeee :)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
_NataLia_
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 39

Datum registracije: 11 Dec 2008
Mesto: Beč/Zg/Ri

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 06, 2009 10:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam sada 2 kaputa - crni i bijeli.
od jaketica- imam rozu, bijelu i crnu negdje do bokova onako moderniju

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ̵̡Ӝ Nikad ne traži nešto savršeno da to zavoliš,
bit ćeš u opasnosti da umreš bez ljubavi.
Zavoli nešto što nije savršeno
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ

LEUTica
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 31 Jan 2007
Mesto: Neverland

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 10, 2009 3:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao osoba koja je doselila iz južnih krajeva u hladnije i nikad se nije privikla na niže temperature, doslovno sam 'freak' za različite hladnoće. DakleM; od minus kolikogod do 0 nosim dugi, podstavljen umjetnim krznom, crni kožni kaput, od 0 do 7-8 stupnjeva, nosim nešto tanji smeđi kaput s visokom kragnom i debelim kožnim crnim remenom oko struka, a za isto vrijeme za sportsku varijantu nosim i kratku smeđu skijašku jaknicu. Dalje, za temperature od 7-8 pa do nekih 13-14 nosim bež baloner, srednje dugu kožnu jaknu koja se veže oko struka s krznom oko vrata i na rukavima ili crnu kratku kožnu jaknu (my favorite! Wink ), a na temperaturama 15 - 20 nosim tanku crnu jaknicu-sako, koja se veže oko struka. Mr. Green

Imam još par varijanti za sve ove temperature, ali ovo su osnove. Mr. Green
Zvučim poremećeno, znam. Ali, ima nas svakakvih. Razz Mr. Green

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 11:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa za zimu imam jaknu braonske boje sa cicom oko rukava i vrata.
Al ovako, za prolazno vreem..ili pak ne tako hladno..imam ljubicasti kaputic. Wink

Betty_Barclay
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 29 Nov 2008
Mesto: Dijaspora

austria.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 17, 2009 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ove godine sam si kupila zeleni kaput, a prosle sam nosila zelenu bundu Very Happy

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 18, 2009 10:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imam nekoliko kožnih jaknica kratkih, nekoliko kraćih perjanih jaknica, i pet kožnih mantila tazličitih dužina.

¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 27, 2009 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hm,iman ih milijardu.. al trenutno šta nosin je najviše crni kaput, obožavan ga. I naravno bijela, crna i srebrena jaketica.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Jakniceeeeee :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon