:: |
Autor |
Poruka |
_NataLia_ Dobro upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Dec 2008 Poruke: 646 Mesto: Beč/Zg/Ri

|
|
Imam sada 2 kaputa - crni i bijeli.
od jaketica- imam rozu, bijelu i crnu negdje do bokova onako moderniju
|
i učini ga savršenim svojom ljubavlju! Ӝ |
|
|
|
 |
LEUTica Upućeni član

|
Datum registracije: 31 Jan 2007 Poruke: 415 Mesto: Neverland

|
|
Kao osoba koja je doselila iz južnih krajeva u hladnije i nikad se nije privikla na niže temperature, doslovno sam 'freak' za različite hladnoće. DakleM; od minus kolikogod do 0 nosim dugi, podstavljen umjetnim krznom, crni kožni kaput, od 0 do 7-8 stupnjeva, nosim nešto tanji smeđi kaput s visokom kragnom i debelim kožnim crnim remenom oko struka, a za isto vrijeme za sportsku varijantu nosim i kratku smeđu skijašku jaknicu. Dalje, za temperature od 7-8 pa do nekih 13-14 nosim bež baloner, srednje dugu kožnu jaknu koja se veže oko struka s krznom oko vrata i na rukavima ili crnu kratku kožnu jaknu (my favorite! ), a na temperaturama 15 - 20 nosim tanku crnu jaknicu-sako, koja se veže oko struka.
Imam još par varijanti za sve ove temperature, ali ovo su osnove.
Zvučim poremećeno, znam. Ali, ima nas svakakvih.
|
_________________ Postoje ljudi koji vam izvade srce i postoje ljudi koji ga vrate na mjesto.
Elizabeth David |
|
|
|
 |
jbstapar [Caliente con el fuego]
![<b>[Caliente con el fuego]</b> <b>[Caliente con el fuego]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?

|
|
pa za zimu imam jaknu braonske boje sa cicom oko rukava i vrata.
Al ovako, za prolazno vreem..ili pak ne tako hladno..imam ljubicasti kaputic.
|
|
|
|
 |
Betty_Barclay Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora

|
|
Ove godine sam si kupila zeleni kaput, a prosle sam nosila zelenu bundu
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala  |
|
|
|
 |
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
![<b>[°mama 3 anđela°]</b> <b>[°mama 3 anđela°]</b>](/images/ranks/stars_orange.gif)
 |
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

|
|
Imam nekoliko kožnih jaknica kratkih, nekoliko kraćih perjanih jaknica, i pet kožnih mantila tazličitih dužina.
|
|
|
|
|
 |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ

|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416

|
|
Hm,iman ih milijardu.. al trenutno šta nosin je najviše crni kaput, obožavan ga. I naravno bijela, crna i srebrena jaketica.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|