:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
apsolutno dajem sve od sebe, i celu sebe....samo ako zasluzi
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Dakilica > sexy angel <
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Maj 2007 Poruke: 1861 Mesto: > trg raja <
|
|
voljena osoba-mnogo lako- sve bih uradio i ne bi bilo kraja zadovoljenju
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
Vremenom, sto ti odredjena osoba vise znaci i sto je vise volis, granica se sve vise pomera. Dok na kraju ne nestane sa horizonta i onda si spreman sve da uradis. Pa cak i ako dodjes do te granice, zanemaris je i ides preko nje...
Za voljenu osobi bih uradio sve...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Shto volim uslovljavanja. Ako zasluzhi - dacu sve.
edit: podseca me na dresiranje. ako si dobar - nagrada, uprotivnom... end of edit
Pa sad, ako ne dam od sebe, nece ni ona ode sebe. Jer, ako i ona isto tako rezonuje, onda nishta od tog davanja. Shto smo nekada sebichni. Jeste, sami sebi smo najprechi, ali... opet to ali ... dozvolimo sebi takva razmishljanja da i suprotna osoba isti, tj. slichan tok misli nashem/mom ima. Kako onda da neko nekome zasluzhi da ova sve da od sebe, tj. da ide jako daleko? Teshko, do nikako. Idem do iscrpljenosti, dajem se, prodajem se - ako treba(ovo je u prenesenom smislu znachenja, neshto kao alegorija), A moj odgovor iz oktobra 2007 http://www.domaci.de/viewtopic.php?p=2039731#2039731 je bio vishe okrenut ka prvom putu.
Ovako, otishao bih i u drugu drzhavu da zhivim. Ne bi mi bio prvi put.
Stremim ka jedinstvu. Orijentaciono mi je ono predanje da su bogovi razdelili chovekovu dushu i da od tada svako traga za svojom polovinom dushe. Idem i ne osvrcem se. Sve shto uchinim, uchinio sam jer sam hteo tako. Ne chekam da neko zaradi ili da meni dodje iz **peta u glavu da bi, valjda, bio red da neshto uradim, da krenem dalje, da se borim, da pokazujem svoju naklonost, da ...
Ako je ona zadovoljna, time smo oboje zadovoljniji. Bez obzira koliko ja davao ili uzimao, tj. ona davala ili uzimala. Uzajamno treba da bude. Ne stavljam na kantar, ali ako sa druge strane nishta (nemoguce je da se samo uzima), onda srecan put svima.
Izvinite na mislima na slogove, ali ne imadoh vremena u cugu ovo da napishem.
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
... sto bih voleo da mogu komotno da pisem na ovu temu, objektivno... da govorim o tome sta sam i gde bio da bih je zadovoljio... da mogu da izadjem nekako iz sebe i posmatram sta radim, da procenjujem da li idem daleko zbog nje...
hiljadu puta bih rekao kako je planeta mala da je obidjem zbog nje
a najvise od svega bih voleo kada bi ona mogla da napise iz njenog ugla da li sam isao daleko
samo je njeno da proceni da li ja ikada odem daleko.
njen komentar je najvalidniji
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
Ako je on zaista zaslužio...dajem svoj maximum čak i sebe nekad iznenadim našta sama sve spremna
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
BulatCar ::The Dark Knight::
|
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
|
|
kazu da u vezi treba pruziti za nijansu vise od dobijenog... (figurativno)
ne postoje pravila u ljubavi, to je igra bez granica...
ja sam jednom u duzoj vezi dao celog sebe... ishod je bila samoca...
ta osoba nije znala da ceni ljubav na pravi nacin...
nije mi zao ni jedne pesme, ruze, ni toga sto sam voleo...
zivim u nadanju da postoji negde jedna za mene koja ce voleti i biti voljena...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
dambolina • Nepopravljivi romantik •
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 73140 Mesto: •● U tudjoj koži ●•
|
|
Za voljenu osobu,maxinalno daleko,bez ikakvih granica
|
|
|
Unusally Iskusni član
|
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 829 Mesto: GM
|
|
Ja sam isao do graja sveta, pa su me gurnuli... ali nema veze ja sam takav da cu opet ici i ako znam sta moze da me ceka, valjda ce mi neka pruziti ruku kada se sam budem okliznuo...
|
_________________ Radim se, a ti?
A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!! |
|
|
|
|
jerotije rank
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ala ste se raspisaliiiiii.... Obidjoste pola kosmosa, sagradiste kule i gradove.
Kazete, nema te granice koju ne biste presli. A ko je od vas spreman da ubije zbog ljubavi?
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
mikele90 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 09 Mar 2008 Poruke: 52
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Citat: | A ko je od vas spreman da ubije zbog ljubavi? |
ne znam sta bi moglo da dovede do te situacije da ja zapravo nekog ubijam iz ljubavi? prvenstveno ne vidim razlog "ubijanja",to je uglavnom iz hira, besa,strast.. kako god..
u samoodbrani? da vidim da nekog nisani na mog dragog,a ja vec imam pistolj u ruci.. ne,ne bih razmisljala. a,da li bih ubijala za njega,u ime ljubavi, ne. NIkada. NIkako.
eto,smatram da je ovo odgovor na tvoje pitanje.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|