:: |
Menjac buducnosti? |
Automatik |
|
41% |
[ 15 ] |
Manuelni |
|
58% |
[ 21 ] |
|
Ukupno glasova : 36 |
|
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Ako bas moram da biram - manuelni a mislim da je buducnost u tip-tronic-u
|
|
|
|
|
|
KK_Niksic_15 ~<2_High_4_U>~
|
Godine: 31
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 1575 Mesto: Niksic,Montenegro...
|
|
Slazem se sa Mr. Bond-om,da je buducnost u tip-tronic-u,vozio sam jedan takav mnogo je bolje nego manuelni,mislim dozivljaj i sve........
|
_________________ Ko hoce da vidi kako Vukota(moj drug) jede papir, i jos mnogo toga u vezi sa njim, neka klikne OVDJE |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Ja sam strogo PRO manuelni menjac. Ali mislim da je menjac buducnosti ipak automatizovan. Pa sad bilo to pravi automatik ili ona sranja sa duplo kvacilo.
|
|
|
tamarish Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 313 Mesto: NBGD
|
|
Ja imam automatik i u pocetku sam bila u fazonu sta ce mi to,interesantnije mi je da menjam brzine...ali tata je insistirao da uzmem automatik i sada nikada vise ne bi vozila manuelni.Nista bolje od automatika,ne gasi ti se auto,sto se u pocetku svakome desi,ne ide u nazad na semaforu na uzbrdici,ne maltretiras se u guzvi-prva druga,prva druga.....Mozes da pusis kako treba... Mislim da je to sjajna stvar,ali da cu uvek biti aktuelni i manuelni i automatik menjaci,dok ne smisle nesto bolje....
|
_________________ People can take everything away from you,
But they can never take away your truth,
But question is........
can you handle mine? |
|
|
|
|
Strasni GIMLI Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Sep 2005 Poruke: 105
|
|
sta znam,zavisi od situacije,nekad je dobar automatik,za gradske guzve,a manuelni za otvoreni put
|
_________________ mene niko ne voli |
|
|
|
|
mikinet Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Jun 2009 Poruke: 1
|
|
Manuelni je zakon!!!!!!!!!!!! Nema tu sta da se prica ali izgleda da ce automobili buducnosti biti automatici jer pogledaj te neka skuplja kola i videce te da se u njih ne ugradjuje manuelni-TO SU NAJVECE GLUPOSTI
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Meni je jedan auto automatik a drugi manualni. Za po gradu automatik je bolje rjesenje. Za slobodnu voznju i autoceste - manualni.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
MiCS Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Avg 2010 Poruke: 7 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
*Shvaba[-_-']Rodjaci* Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 10 Jan 2011 Poruke: 141
|
|
mikinet je napisao/la sledeće: | Manuelni je zakon!!!!!!!!!!!! Nema tu sta da se prica ali izgleda da ce automobili buducnosti biti automatici jer pogledaj te neka skuplja kola i videce te da se u njih ne ugradjuje manuelni-TO SU NAJVECE GLUPOSTI |
Manuelni manjac je zakon.
Prva Druga miris zapaljene gume,Treca,Cetvrta ko to najbolje ume,Peta,Sesta Cilj.
|
_________________ *Shvaba[-_-']Rodjaci*HooligaN*
Izavoz By: jbstapar je napisao/la sledeće: | Uuuuu
hhmm.. stavi grb crvene zvezde.. nek ti bude u avataru nedelju dana
(i ja navijam za partizan, al trazio si izazov ) |
PARTIZAN U SRCU-GROBARI JUG 1970 |
|
|
|
|
njanja1011 *look by njanja*
|
Datum registracije: 14 Sep 2010 Poruke: 18239 Mesto: Između planina i mora...
|
|
Automatik brate...to mi je zakon,a ne da se mucim sa onim klasicnim menjacem i sto muka sa njim...
|
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..." |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|