:: |
Autor |
Poruka |
ILLNINO Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jan 2008 Poruke: 22 Mesto: BOR
|
|
steta sto su se raspali!! sada pevac ima svoju grupu i ima extra pesme !!! jedn od njih je serj tankian - empty walls
|
_________________ This body holding me reminds me of my own mortality.
Embrace this moment. Remember.We are Eternal.
All this pain is an illusion. |
|
|
|
|
**princess** Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 22 Jan 2008 Poruke: 106 Mesto: ... nedodjija...
|
|
nisam imala priliku da ih bash prelsusham... svidja mi se Lonely Day... fantastichna pesma...
|
|
|
Unprovided Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 8
|
|
Bojan_kralj je napisao/la sledeće: | Kao i svi metalci ili sta su vec, odvratni su....ovo sam vec negde spomenuo ali recicu opet....Mrzim ih zato sto sada svi sto tresu glavom ko konji u prazne jasle misle da mogu da budu neke zvezde. Ocajni su svi metalci, jednostavno mi se povraca kada cujem metalicu ili System Of A Down ili njima slicne. Neka se ne naljute njihovi fanovi ali to je moje misljenje....na skali od 1 do 10 od mene bi dobili -1. |
prvo da se razumemo- oni JESU zvezde, znaci ne misle da mogu da budu. sad, ja licno smatram da ima mnogo boljih bendova ali system volim odaavno..pa sam pristrasna. ali da su zvezde, jesu. drugo, sta tebi smeta sto oni tresu glavom? mogu da zamislim cime ti sve treses dok se bacas uz nase nam drage narodne izvodjace.
|
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
lepo me nasmeja ....Kao prvo ne volim ih zbog toga sto danas svaka budala sto ima problema sa frizurom moze da bude neka zvezda ...kao drugo ja nemam pojma sta vidite u njihovoj muzici...deru se ko budale i nista ne mozes da ih razumes sta govore ...kao trece ja ne slusam ove nase drage narodnjake teko da se ne tresem uz njih ...I kao cetvrto ovo je samo moje misljenje sta ja mislim o System Of A Down a vi i dalje zivite u zabludi da su oni "zvezde"
|
|
|
Unprovided Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2008 Poruke: 8
|
|
da li je sladjana milosevic zvezda? nije naravno, mozda je cak i ne znas. cisto da odgonetnem- ona zaista ima problema sa frizurom serj, pevac ove grupe ima sasvim normalnu frizuru, deluje bas kao lepo vaspitan decko iz kraja. tako da ti ta teorija pada u vodu dalje, ne "deru se" u svakoj pesmi. nekad su glasniji, nekad ne. mozda samo nesto zele da naglase? prelistaj malo lyrics pa ces videti da su im tekstovi veoma duboki. a jos pricamo o systemu ... druge grupe su neuporedive..btw, oni su stvarno zvezde!! to je cinjenica. ono sto zelim da kazem je da to ne znaci nuzno da su dobar bend. zvezda je i karleusa .. ?
|
|
|
|
|
|
mala.mrva Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Mar 2008 Poruke: 21
|
|
Po meni sjajan su bend...imaju super tekstove, tjeraju te da malo razmisljas tako da vecina onih koji ih ne vole vjerovatno i ne kontaju o cemu se radi..,i super enegiju... i dokaz su da sve sto je agresvno ne mora da bude nabijeno negativnom energijom. Njihove me pjesme uvijek "dignu".Serj ima fantastican glas. Dopada mi se i Elect the dead.
|
|
|
|
|
|
goorica15 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Nov 2007 Poruke: 191
|
|
gotivim ih bas bas hmm trenutno najbolja pesma od njih mi je B.Y.O.B.
|
_________________ Echoes of cries of pain reverberate in my heart. |
|
|
|
|
Dedda Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 18 Feb 2008 Poruke: 516
|
|
chop suey!!!cool grupa...
|
_________________ "Now it's my time
It's my time to dream
Dream of the skies
Make me believe that this place isn't plagued by the poison in me
Help me decide if my fire will burn out before you can breathe
Breathe into me" |
|
|
|
|
BeKaSoaD Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Avg 2008 Poruke: 1
|
|
Moja omiljena grupa!!! Savrsen spoj vokala, muzike, textova! Sada slusam i Serja Tankiana sa njegovim albumom Elect the death, koji je extra, a i John i Daron zvuce super u Scars on Broadway.
|
|
|
|
|
|
hetaira Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jul 2008 Poruke: 676 Mesto: Kotor
|
|
Unprovided je napisao/la sledeće: | da li je sladjana milosevic zvezda? nije naravno, mozda je cak i ne znas. cisto da odgonetnem- ona zaista ima problema sa frizurom serj, pevac ove grupe ima sasvim normalnu frizuru, deluje bas kao lepo vaspitan decko iz kraja. tako da ti ta teorija pada u vodu dalje, ne "deru se" u svakoj pesmi. nekad su glasniji, nekad ne. mozda samo nesto zele da naglase? prelistaj malo lyrics pa ces videti da su im tekstovi veoma duboki. a jos pricamo o systemu ... druge grupe su neuporedive..btw, oni su stvarno zvezde!! to je cinjenica. ono sto zelim da kazem je da to ne znaci nuzno da su dobar bend. zvezda je i karleusa .. ? |
Dobro receno!
Smatram da su odlicna grupa svidja mi se veoma album toxicity i mesmerise,a slusaoci ostalih zanrova muzike bi trebalo da pokazu malo postovanja! mi narodnjake ne diramo!
|
_________________ ..THE WORLD IS MINE... |
|
|
|
|
Franchman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 20
|
|