:: |
Autor |
Poruka |
endzi25 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Apr 2005 Poruke: 4 Mesto: bijelo polje

|
|
hm...uzice je mnogo zanimljiv grad, ima cime da se pohvali, mada bi srbija trebala mnogo vise da ulaze u taj grad, jer ipak je to jedan od vecih gradova i nekako mi se chini da uzice predstavlja centar jugo zapadne srbije
|
_________________ hm....nemam pojma shta bih sada pisao o sebi...mozda je najbolje da to ostavim za kasnije, dakle svi koji bi da se dopisuju neka se jave trudicu see da odgovorim svima:) |
|
|
|
 |
Sale_VD Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335

|
|
Svaka cast! Ja sam iz Uzica i odusevljen sam kako je lepo predstavljen nas grad na ovom sajtu!
|
|
|
|
|
 |
S*A*S*A Alll rights reserved

|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija

|
|
e mama mi je Zlatibora a tetke i tece zive svi u Cajetini. cestom sam gore posto pravim kucu u turistickom naselju na Zlatiboru. Ja nemogu da kazem da je Zlatibor ili Uzice prljavo mesto .
lepo je i leti i zimi evo neki fotki za vas koji niste nikad bili tamo
|
|
|
|
|
 |
Aneli Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 6

|
|
ej, super ste! Uzice je mnogo lep grad, ja sam iz Uzica ali vec dugo zivim u Finskoj i divno je podsetiti se gde sam zivela! by the way, gorko patim za komplet lepinjom, kajmakom i prsutom...ovde je sve sa 0 % masti, i ne mogu nikome da objeasnim sta je pretop! Pa, kad malo bolje bolje razmislim, ne moraju svi ni da znaju, pretop je...pretop!
|
|
|
|
|
 |
U pRoLaZu Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Apr 2005 Poruke: 651 Mesto: La Habana

|
|
Bio sam 2 puta , tacnije u SEVOJNO kod nekih rodjaka ... Za zimski period tako da snijega nije hvalilo a ni dobrog provoda..
|
|
|
|
|
 |
rogaM Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 42
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 12 Mesto: BGD

|
|
Evo jednog lokal patriotskog mesta, a.... sto se lepinja tice u BGD blizu cvetnog trga ul. Svetozara Markovica su provereno dobre praviranko iz Blue Moon-a ... Uzicani ce znati o cemu pricam a ostali probajte necete se preci!!!
|
_________________ ...OVO JE SAZVEZDJE ZA NAS PROVINCIJA.... |
|
|
|
 |
pinkie Prijatelj foruma

|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku

|
|
iskreno nisam nikada bila mada sam cula jako lepih stvari o samom gradu.Bice srece pa cu jednoga dana otici barem u kratku posetu
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
 |
strvinar3 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 8

|
|
jednom sam prilikom i u taj grad zalutao,cjelu jednu nedjeju...bilo je dobro a pogotovo okolina - zlatibor i ostalo
|
|
|
|
|
 |
JEZDA_UE Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Jun 2005 Poruke: 11 Mesto: Uzice

|
|
Kad gledam one fotke pomislim da to nije grad u kom ja zivim!
|
|
|
|
|
 |
@Vampir Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 94 Mesto: Beograd/Uzice/IN THE MIDDLE OF NOWHERE

|
|
Kao mali sam na karti video moj grad. Licio je na rupu koju pravimo kad igramo klikera jos uvek pomalo podseca na tu rupu ali ipak... TO JE NASA RUPA
UZICE- DJETINJA-KOMPLET-LEPINJA!!!
|
_________________ Bog Moze Da Ukine Djavola Samo Jednim Dekretom,
Ali Nece. Drzi Ga Iz Cisto Politickih Razloga!!! |
|
|
|
 |
coqa Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 6

|
|
ne znam dal je neko pricao o ovom gradu, al ako je neko pricao izvinjavam mu se ... nego Uzice je grad u Zapadnoj Srbiji....
Znam dosta ljudi koji su u dijaspori a iz Uzica su...
tako da bih prvom prilikom kada mi drug bude vratio USB cabal od dig.foto aparata zeleo da okacim slike "moga" grada... .ako je neko iz Uzica pozdrav naravno,.....
|
|
|
|
|
 |
Maja S. Odomaćeni član

|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570

|
|
Prolazim svake godine 2 puta kroz Uzice, i meni je ulaz ( s ilo koje strane) u Uzicu fascinantan, narocito nocu...
Jer uglavnom pre Uzica prolazi se kroz neka mala mesta i odjednom kad naidjemo na one zgrade u Uzicu....super je stvarno.
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
 |
|