www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Incest
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~
::  

Incest?
Fuj !
76%
 76%  [ 54 ]
Cool !
7%
 7%  [ 5 ]
hmm ...?
16%
 16%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 71

Autor Poruka
jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 12:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da sam glasala za fujjjj
dobro ako se i desi da te neki rođak, rođaka "privuče" da kažem, na neki način i ako samo ostaje na tome, i ako je naravno kratkotrajno... ajde, ali i uraditi nešto više, od toga u svojoj glavi.. e to je.. već.. bljak Rolling Eyes

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 12:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

koliko puta se desilo da se rodjaci zabavljaju a da ne znaju da su rod

a i ranije, u proslim vekovima, da bi velike imperije opstale, brakovi su se dozvoljavali samo u sklopu porodice

" I know the way to fuck them all...."

mirko29
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 46

Datum registracije: 14 Mar 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 1:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ma idi gadost Mr. Green

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 10:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Confused Fuj!!!

Kao sto je neko reko, ako se dvoje zabavljaju, a ne znaju da su rod, i ako jesu rod, to je neki daaaaaaaaaaaleki rod, nije im za zamjeriti. Par puta sam imao takvu situaciju, i u zadnji tren sam saznao da smo ja i te cure rod. Zato prije nego uplovim u vezu uvijek se prvo raspitam dok nije kasno...
Al situacije koje se cesto nalaze na tv-u ili net-u, u kojima su akteri mama i sin, otac i cerka, e to je za mene skroooooooooooz fuj! New Evil

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 11:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Fuj!!!
Apsolutno ogavno! Nemam reci. Evil or Very Mad

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Sep 21, 2007 11:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
koliko puta se desilo da se rodjaci zabavljaju a da ne znaju da su rod

a i ranije, u proslim vekovima, da bi velike imperije opstale, brakovi su se dozvoljavali samo u sklopu porodice

Posve je drugačije ako ne znaju da su rod...

Da, uobičajeno je bilo da se braća i sestre venčavaju, zato su rađali retardiranu decu Rolling Eyes

Ohanzee
Banovan!

.:Tale Believer:.
<b>.:Tale Believer:.</b>

Datum registracije: 11 Feb 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 22, 2007 8:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

je l moze da se kategorise kao mentalna bolest?

Lane86
~The last lady~
<b>~The last lady~</b>

Datum registracije: 02 Okt 2006
Mesto: Nedostižno...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 22, 2007 9:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne "fuj", nego strašno... Ma, ne znam šta bih rekla osim da je bolesno... stvarno bolesno...

s kojom sam ovdje proveo mnogo prijatnih trenutaka...kao i svi ostali s kim je slovce makar jedno razmijenila....i drago mi je sto se ponovo vratila medju nas..tracare... Razz
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... Wink

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Sep 22, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da se nadovežem, u nekim državama SAD-a incest je legalizovan, tj. dozvoljen je brak među rođacima 1. kolena.

A u Švedskoj je čak dozvoljen brak između rođenih braće i sestara Rolling Eyes

'Kud plovi ovaj brod...' Evil or Very Mad

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 2:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Annabel_Lee je napisao/la sledeće:
Da se nadovežem, u nekim državama SAD-a incest je legalizovan, tj. dozvoljen je brak među rođacima 1. kolena.

A u Švedskoj je čak dozvoljen brak između rođenih braće i sestara Rolling Eyes

'Kud plovi ovaj brod...' Evil or Very Mad

U Turskoj je dozvoljeno da se vjencaju djeca od brace ili sestara. To je za mene grozno. Pa u njemackoj su se vjencali tako dvoje stricevica, i dobili dijete koje je imalo svinjsku glavu. To je bilo prije par godina na tv-u... Fuj... Strasno je ovo vrijeme u kojem zivimo danas Sad

.::pinki::.
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 03 Apr 2006
Mesto: u dugovima :))

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 23, 2007 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

FUJ! Shocked pu pu pu daleko bilo..ne mogu ni da zamislim da se nadjem u takvoj situaciji,da se zaljubim u nekog ko mi jew rod

lazaruzic
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Zaječar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Sep 24, 2007 10:14 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

.::pinki::. je napisao/la sledeće:
FUJ! Shocked pu pu pu daleko bilo..ne mogu ni da zamislim da se nadjem u takvoj situaciji,da se zaljubim u nekog ko mi jew rod
nemam sta vise da dodam osim mozda jos Bolest,bolest,bolest,Bolest,bolest,bolest Evil or Very Mad

The world is mine

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ I tata bi sine.... ~ -> Incest Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 2 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon