:: |
Incest? |
Fuj ! |
|
76% |
[ 54 ] |
Cool ! |
|
7% |
[ 5 ] |
hmm ...? |
|
16% |
[ 12 ] |
|
Ukupno glasova : 71 |
|
Autor |
Poruka |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
naravno da sam glasala za fujjjj
dobro ako se i desi da te neki rođak, rođaka "privuče" da kažem, na neki način i ako samo ostaje na tome, i ako je naravno kratkotrajno... ajde, ali i uraditi nešto više, od toga u svojoj glavi.. e to je.. već.. bljak
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
koliko puta se desilo da se rodjaci zabavljaju a da ne znaju da su rod
a i ranije, u proslim vekovima, da bi velike imperije opstale, brakovi su se dozvoljavali samo u sklopu porodice
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
mirko29 Odomaćeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 14 Mar 2004 Poruke: 2729 Mesto: Beograd

|
|
ma idi gadost
|
_________________ AKO NE ZNAŠ GDE SI,ONDA SE NISI IZGUBIO...
HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ,ŠTO SI ŽIVOT MOJ...
 |
|
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
Fuj!!!
Kao sto je neko reko, ako se dvoje zabavljaju, a ne znaju da su rod, i ako jesu rod, to je neki daaaaaaaaaaaleki rod, nije im za zamjeriti. Par puta sam imao takvu situaciju, i u zadnji tren sam saznao da smo ja i te cure rod. Zato prije nego uplovim u vezu uvijek se prvo raspitam dok nije kasno...
Al situacije koje se cesto nalaze na tv-u ili net-u, u kojima su akteri mama i sin, otac i cerka, e to je za mene skroooooooooooz fuj!
|
|
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Fuj!!!
Apsolutno ogavno! Nemam reci.
|
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
dameski je napisao/la sledeće: | koliko puta se desilo da se rodjaci zabavljaju a da ne znaju da su rod
a i ranije, u proslim vekovima, da bi velike imperije opstale, brakovi su se dozvoljavali samo u sklopu porodice |
Posve je drugačije ako ne znaju da su rod...
Da, uobičajeno je bilo da se braća i sestre venčavaju, zato su rađali retardiranu decu
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.

|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685

|
|
je l moze da se kategorise kao mentalna bolest?
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
 |
Lane86 ~The last lady~

|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...

|
|
Ne "fuj", nego strašno... Ma, ne znam šta bih rekla osim da je bolesno... stvarno bolesno...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane...  |
|
|
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Da se nadovežem, u nekim državama SAD-a incest je legalizovan, tj. dozvoljen je brak među rođacima 1. kolena.
A u Švedskoj je čak dozvoljen brak između rođenih braće i sestara
'Kud plovi ovaj brod...'
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
_GaMBiT_ Odomaćeni član

|
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173

|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Da se nadovežem, u nekim državama SAD-a incest je legalizovan, tj. dozvoljen je brak među rođacima 1. kolena.
A u Švedskoj je čak dozvoljen brak između rođenih braće i sestara
'Kud plovi ovaj brod...'  |
U Turskoj je dozvoljeno da se vjencaju djeca od brace ili sestara. To je za mene grozno. Pa u njemackoj su se vjencali tako dvoje stricevica, i dobili dijete koje je imalo svinjsku glavu. To je bilo prije par godina na tv-u... Fuj... Strasno je ovo vrijeme u kojem zivimo danas
|
|
|
|
|
 |
.::pinki::. Odomaćeni član

|
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))

|
|
FUJ! pu pu pu daleko bilo..ne mogu ni da zamislim da se nadjem u takvoj situaciji,da se zaljubim u nekog ko mi jew rod
|
|
 |
lazaruzic Odomaćeni član

|
Godine: 38
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 2149 Mesto: Zaječar

|
|
.::pinki::. je napisao/la sledeće: | FUJ! pu pu pu daleko bilo..ne mogu ni da zamislim da se nadjem u takvoj situaciji,da se zaljubim u nekog ko mi jew rod | nemam sta vise da dodam osim mozda jos Bolest,bolest,bolest,Bolest,bolest,bolest
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|