www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zato što se meni sviđa...
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  

Važnije mi je šta se sviđa meni nego drugima?
da
90%
 90%  [ 47 ]
ne
9%
 9%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 52

Autor Poruka
Idealno_losha
Banovan!

Опасница ©
<b>Опасница ©</b>

Datum registracije: 15 Dec 2006
Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 30, 2007 4:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da oblačim kako se meni sviđa, i kako ja volim, i naravno sređivan se da buden lipša sebi Razz ..a zaboli me kiki šta ce ko rec..ako se nekome sviđa -ok, ako ne- pa ko ga j*** Razz Laughing

edit by skorpijica: neke stvari mogu i sa zvezdicama

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 30, 2007 4:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

oblacim se onako kako se meni svida, i ono sto volim, ali naravno ako se nikome drugom to ne svida nije mi bas drago,ali trudim se ostati svoja

**hell&granger neka vam je sa srećom**

*Pepeljuga*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 01 Nov 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Oblačim se kako je meni lepo, a ne šminkam se često, tako da kad se to desi uvek dobijem pohvale Smile

čekalica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 50

Datum registracije: 14 Nov 2007
Mesto: Zemun

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 18, 2007 7:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom nosim sve ono što se meni dopada.I počela sam potpuno da slušam moju ljubav,jer je uspeo da napravi kvrc u mojoj glavi,tako da sada i sama uživam u svom telu i licu.Jako želim da za njega budem negovana i doterana,da ne preteram ni u čemu.I on sam mi daje predloge i želje.Baš mi je značajna njegova podrška.

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 11:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakva korist od toga ako izigravate ono sto niste samo da bi drugi bili odusevljeni? Confused Sminkam se, oblacim, ponasam... onako kako se meni svidja i mislim da to daje pecat mojoj licnosti, to sam ja, a ne klon nekoga sa tv-a ili novina... Jedno je posavetovati se sa nekim, a sasvim drugo biti rob tudjeg misljenja Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Skorpija85
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 25 Dec 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 3:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije lepo sto je lepo, vec je lepo sto se meni svidja...

srpkinjica
~*+_pevačica_+*~
<b>~*+_pevačica_+*~</b>

Datum registracije: 10 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 10, 2008 5:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da se ne lažemo.... Ja se sređujem za druge! Čist primer je da kad sam sama u kući baš me briga kako izgledam, a čim čujem da neko dolazi ili negde treba da idem, ja se sredim. Naravno da mi je u tom slučaju važnije šta se meni sviđa (šminka, garderoba itd.), nego drugima!

♥ Banetova Žena ♥
Banovan!

★ U Srećnom Braku ★
<b>★ U Srećnom Braku ★</b>

Datum registracije: 11 Jan 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

U poslednje vrime, vazno mi je sto ce on rec Very Happy

Annabel_Lee
ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
<b>ஐ NaUgHtGeLiC ஐ</b>

Godine: 42

Datum registracije: 02 Feb 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 14, 2008 3:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
ako ti se ne svidjam nemoj ni da me gledas

Jedna od mojih omiljenih Very Happy

Dakle, na 1. mestu mi je da se ja dobro osećam u tome Smile

Volim da mi neko iskreno, naglašavam iskreno, kaže kako izgledam, da li mi dobro stoji, a ne da mi da kompliment tek onako Smile Onda umem i da poslušam Smile

Uglavnom sledim sebe Smile A sudeći po komentarima drugih - retko grešim Very Happy

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 16, 2008 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sredujem se najprije zbog sebe,ali opet ne volim da me drugi zamjecuju u negativnom smislu pa se trudim da ne budem previse extravagantna Very Happy

**hell&granger neka vam je sa srećom**

andjelaleks
Miss Domaći.de 2007
<font color=red><b>Miss Domaći.de 2007</b></font>

Godine: 36

Datum registracije: 12 Nov 2007
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 20, 2008 11:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

prosto me ne zanima sta ce drugi da kazu.... vazno je da se ja osecam lepo

filicka
*hoppípolla*
<b>*</b>hoppípolla<b>*</b>

Godine: 32

Datum registracije: 28 Jan 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 23, 2008 4:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbitnije mi je da se ja dobro osecam u onome sto nosim.
A sta ce drugi da misle,iskreno,ni najmanje me ne zanima.
Ali da privlacim paznju garderobom,privlacim.

Ne namerno,ja se jednostavno obucem bas kao sto hocu...

Imam jednu majicu svu isaranu nekim recenicama iz knjige "Blago cara Radovana"

jurise me ljudi po gradu da me pitaju gde sam je kupila...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Zato što se meni sviđa... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon