:: |
Važnije mi je šta se sviđa meni nego drugima? |
da |
|
90% |
[ 47 ] |
ne |
|
9% |
[ 5 ] |
|
Ukupno glasova : 52 |
|
Autor |
Poruka |
Idealno_losha Banovan! Опасница ©
|
Datum registracije: 15 Dec 2006 Poruke: 33698 Mesto: Jedno veeeoma ali veeeoma idealno loše mjesto ;)
|
|
Naravno da oblačim kako se meni sviđa, i kako ja volim, i naravno sređivan se da buden lipša sebi ..a zaboli me kiki šta ce ko rec..ako se nekome sviđa -ok, ako ne- pa ko ga j***
edit by skorpijica: neke stvari mogu i sa zvezdicama
|
_________________ • Originality is the one thing which unoriginal minds cannot feel the use of. • |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
oblacim se onako kako se meni svida, i ono sto volim, ali naravno ako se nikome drugom to ne svida nije mi bas drago,ali trudim se ostati svoja
|
|
|
*Pepeljuga* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Nov 2007 Poruke: 34
|
|
Oblačim se kako je meni lepo, a ne šminkam se često, tako da kad se to desi uvek dobijem pohvale
|
_________________ Волим те |
|
|
|
|
čekalica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 14 Nov 2007 Poruke: 121 Mesto: Zemun
|
|
Uglavnom nosim sve ono što se meni dopada.I počela sam potpuno da slušam moju ljubav,jer je uspeo da napravi kvrc u mojoj glavi,tako da sada i sama uživam u svom telu i licu.Jako želim da za njega budem negovana i doterana,da ne preteram ni u čemu.I on sam mi daje predloge i želje.Baš mi je značajna njegova podrška.
|
_________________ Čekaj me i ja ću sigurno doći...samo me čekaj dugo... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Kakva korist od toga ako izigravate ono sto niste samo da bi drugi bili odusevljeni? Sminkam se, oblacim, ponasam... onako kako se meni svidja i mislim da to daje pecat mojoj licnosti, to sam ja, a ne klon nekoga sa tv-a ili novina... Jedno je posavetovati se sa nekim, a sasvim drugo biti rob tudjeg misljenja
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
Skorpija85 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 25
|
|
Nije lepo sto je lepo, vec je lepo sto se meni svidja...
|
|
|
srpkinjica ~*+_pevačica_+*~
|
Datum registracije: 10 Dec 2007 Poruke: 1391
|
|
Da se ne lažemo.... Ja se sređujem za druge! Čist primer je da kad sam sama u kući baš me briga kako izgledam, a čim čujem da neko dolazi ili negde treba da idem, ja se sredim. Naravno da mi je u tom slučaju važnije šta se meni sviđa (šminka, garderoba itd.), nego drugima!
|
|
|
|
|
|
♥ Banetova Žena ♥ Banovan! ★ U Srećnom Braku ★
|
Datum registracije: 11 Jan 2008 Poruke: 1597
|
|
U poslednje vrime, vazno mi je sto ce on rec
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | ako ti se ne svidjam nemoj ni da me gledas |
Jedna od mojih omiljenih
Dakle, na 1. mestu mi je da se ja dobro osećam u tome
Volim da mi neko iskreno, naglašavam iskreno, kaže kako izgledam, da li mi dobro stoji, a ne da mi da kompliment tek onako Onda umem i da poslušam
Uglavnom sledim sebe A sudeći po komentarima drugih - retko grešim
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
sredujem se najprije zbog sebe,ali opet ne volim da me drugi zamjecuju u negativnom smislu pa se trudim da ne budem previse extravagantna
|
|
|
andjelaleks Miss Domaći.de 2007
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Nov 2007 Poruke: 328 Mesto: nis
|
|
prosto me ne zanima sta ce drugi da kazu.... vazno je da se ja osecam lepo
|
_________________ """sareni leptir mog sivila,ne idu oni nevini sa krilima ,sta cu i ja medju zivima to sto me nevolis to je tvoje pravo moja sudbina ......" |
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Najbitnije mi je da se ja dobro osecam u onome sto nosim.
A sta ce drugi da misle,iskreno,ni najmanje me ne zanima.
Ali da privlacim paznju garderobom,privlacim.
Ne namerno,ja se jednostavno obucem bas kao sto hocu...
Imam jednu majicu svu isaranu nekim recenicama iz knjige "Blago cara Radovana"
jurise me ljudi po gradu da me pitaju gde sam je kupila...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|