www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pričam ti priču...
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
¤ Idealno_losha ¤
OriginaL ღ
<b>OriginaL ღ</b>

Datum registracije: 01 Feb 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 01, 2009 9:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jako rijetko.
Oni koju su pokušavali dobili su samo podsmjeh ..
Najčešće su to priče, ja ti iman Bmw, kuću, itd, bla bla bla Rolling Eyes
Takve s guštom "spuštam"..

sweetlady
..femme fatale..la vraie..
<b>..femme fatale..la vraie..</b>

Datum registracije: 26 Maj 2008
Mesto: Srcem u Srbiji

france.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 02, 2009 11:19 am    Naslov poruke: Re: Pričam ti priču... Na vrh strane Na dno strane

Lane86 je napisao/la sledeće:
Poznato je da muškarci, obično, pokušavaju da osvoje devojke smišljajući "dobre" priče... ali mora se priznati da ni devojke, u poslednje vreme, ne zaostaju za njima... možda nisu bolje od muškaraca u tome, ali svakako ima i takvih Very Happy Interesuje me, da li "padate" na muške/ženske, hajde da ih nazovemo "žvake", i koja je bila najzinimljivija u koju, za malo, da poverujete, ili u koju ste poverovali...? Wink

Volim iskrenost, volim da procitam u ocima osobe da je to sto prica istina, ne padam na "zvake" (ili jedino na one na koje ja pozelim da padnem Wink ) Laughing Laughing Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Sep 06, 2009 9:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na takve price, imam auto, kucu.. na takve ne padam, ispace da sam fuksa i sponzorusa.
Al padam na neke blaze price.. mislim, nije da padam.. al ako mi se deckic svidja ono za zezzanje, nek misli da sam pala Laughing Bole me pita Laughing
Nedavno sam bila sa deckom mladjim godinu dana od mene(ne gledajte me tako) Laughing ..
prvo me je muvao jedno mesec dana, kao on je bio sa devojkama starijima do 5 godina (da, kako da ne.. Laughing ), nikad nije dobio ovako zesce ispale ko moje, nijedna ga nije nikad ovako ispalila, prvo ga poljubim pa ispalim, kako ga bas zesce zahebavam, hocu pa necu (da, da, da.. ) Laughing Laughing i tako dalje, i tako dalje... Laughing Laughing Laughing

blablabla... Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Pričam ti priču... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon