:: |
Autor |
Poruka |
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Kakvo razmisljanje Ohanzee bravo.... u pravu si muskarcima nije potrebno da dajes neke znake sat vremena da je vreme da poljubi devojku....Ohanzee je rekao sve sto je pametno zato od mene ovoliko
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Ne zasto? Meni se bas dopada to sto pises
Svaka cast jos jednom
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
da da... sada trebamo da iskoristimo priliku dok nema modova i da pisemo sta hocemo bez upozorenja
trebala si da otvoris temu u fazonu "Poljubac kojim zapocinjem vezu"... i mozda bi tu cula neku pricu kako izgleda kada "stane vreme"
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
Aike Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Sep 2007 Poruke: 70 Mesto: Skopje
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | E sad mi reci, ja imam naviku da vrtim pramen kose u ruci.. da li je to onda znak "kreni"? |
Vrtenje pramena kose je znak nesigurnosti...to ume biti sexi u nekim romanticnim trenucima, ali ako to radis svakodnevno onda ti je moj savet da to sto pre promenis...
A poljupci...to je hemija...to se jednostavno oseti...uopste nije bitno ko koga prvi...bitno je sta ce biti posle...
|
_________________ Osecam andjela u sebi kog neprestano sokiram... |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
Ajde prvo da razjasnimo, nisam otvorila temu jer mi treba pomoc ili slicno nego samo onako bezveze
btw nije bas uvek da vrtim ali desava se
|
|
|
Aike Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Sep 2007 Poruke: 70 Mesto: Skopje
|
|
Pa posto je bez veze i ja ti lutkice pisem bez veze...ti si pitala za pramen kose...ja sam ti odgovorila...mozda te nije zanimao moj odgovor... mozda si to htela da cujes od nekog drugog, ali sam dala za pravo sebi da kazem na ovoj temi sta mislim...
Smeta?
|
_________________ Osecam andjela u sebi kog neprestano sokiram... |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
|
|
ufff cekaj temu sam otvorila da i momci i devojke kazu svoje misljenje sta rade, jel pitaju za poljubac ili odma ljube..
Pramen kose je samo kasnije dosao po "signalima" o kojima je Ohanzee pricao
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ni slucajno!!!!
Ja jednom davno pitao i dobio korpicu.
A da nisam pitao, prosao bih.
Nikada ne pitaj! Bolje dobiti samar nego korpu.
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
Ej pa zar svi zaboravljate one neodoljive trenutke iz filmova kada se naginju jedno ka drugom i on onako dubokim drhtavim glasom kaze, sad cu da te poljubim..mmmmm haha,ja sam gledala takvu scenu i bas mi je cool.
inace, ne pitam. samo ljubim kad prodje prodje. mada sad bas i kad razmislim ne secam se da sam tako cesto ja zapocinjala.. ustvari mozda i jesam. Jednom iz ciste radoznalosti pozeleh da poljubim jednog decka jer je imao tako neodoljive usne i ja sam ne neko vreme intenzivno pitala"a kako li se on ljubi" i eto, imala sam prilike da saznam Eto, ima ljudi koji zele da udovolje mojoj radozlanosti (bad,bad girl)!!
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Citat: | sta je najinteresantnije.... u tom momentu devojka uglavnom vise prica a decko cuti... on je ne slusa pazljivo jer pokusava da uhvati momenat... ona prica jer je napeta... |
Poljubac je najlepši način da nekom zapušiš usta
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
ice_baby_ice >Полицајац<
|
Godine: 35
Datum registracije: 08 Jul 2007 Poruke: 1796 Mesto: Svuda po malo...
|
|
Annabel_Lee je napisao/la sledeće: | Citat: | sta je najinteresantnije.... u tom momentu devojka uglavnom vise prica a decko cuti... on je ne slusa pazljivo jer pokusava da uhvati momenat... ona prica jer je napeta... |
Poljubac je najlepši način da nekom zapušiš usta |
ja se u ptpunosti slazem
|
_________________ UDRI NARODNA M I L I C I J O ! ! !
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
uh pa dobro mene je jedan frajer pitao ,,May I kiss you now?,, ali je tome prethodilo toliko toga, da je to rečeno u šali u stilu ,,Hoćemo li se mi više poljubit ili ne?,,
A nikad ne pitam, pa najljepše je kad do toga dođe spontano!
|
|
|
|
|
|
|