www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu :)
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 12, 2008 9:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

~Marko Bulat - Zauvek mladi ~

Odlaziš noćas negde daleko,
u drugu zemlju, za boljim sutra
i kad se budiš, ne budi tužna
mi smo još ovde budni do jutra

Ponesi žar na usnama
ponesi miris Dunava
ponesi priču o nama
nemoj je kriti.
Sudbinu večnih grešnika,
pesmu tužnih ratnika...
Kad svuda ljubav nestane
mi ćemo biti.

Odlazis noćas, želim ti sreću
pronadji ljubav ili je ukradi
ako se nekad slučajno vratiš,
mi smo još ovde zauvek mladi.

Ljudi odlaze u neka nova svitanja nije ni njima lako biti...
Čuvajući ih u srcima i uspomenama - uvek će biti blizu.

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 2:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jep.
život je takav.
Ja sam u 4 razredu napustila Srbiju i došla u Sloveniju.
Sećam se kako sam u autu plakala ko nenormalna, i sve gledala kroz zadnje staklo...kako odlazim.
U Srbiji mi je rodbina, drustvo...sve.
Meni je mnogo tesko kad jih ne vidim po godinu dana..a ne mogu da zamislim kako je kad nekog ne vidis po deset godina. Poludela bih.
Jeste da i ovde imam drustvo, i sve je to lepo, stoji....Ali kad sam tuzna uvek se vracam u moje detinjstvo.
Čujemo se porukicama i tako to..ali druga je stvar kad ti nekog gledaš u oči, pričaš sa njim..
I oni jedva čekaju da ja dodjem i ja jedva čekam da odem tamo..
Sudbina me razdvojila od najbolje drugarice i to je nesto neopisivo.
I dalje smo najbolje drugarice..
Imam i ovde jako, jako, jako dobrih drugarica..ali niko kao ona.
Uvek kad odem tamo ispricamo se, provedemo..A kad odlazim..plačem ja..plaču oni (društvo, rodbina...).
Nije lako..ali život ide dalje. Nema druge.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zato je valjda dobro ne vezivati se ni za koga

" I know the way to fuck them all...."

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Maj 27, 2008 3:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:

Kako to može biti dobro??

velociraptor
Banovan!
<b>Banovan!</b>

Datum registracije: 15 Apr 2007
Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 14, 2008 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naj prijatelj i pobratim mi je vec dve godine u Ameriki( je l' se kaze Ameriki ili Americi)?
Nista me pitajte, pitanje je da li cu ga ikad vise videti. Odrasli smo zajedno, ma pusti... nema dana da ne mislim na njega. Nikad necu zaboraviti 25.maj 2006. Nikad!!!

Imam mnogo rodbine po svetu, ali ovo mi je rana na srcu. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 14, 2008 12:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

Slazem se, i dodajem da meni prijatelji u zivotu ne trebaju Rolling Eyes

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 14, 2008 3:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^e blago li je tebi onda Neutral

meni, vala, trebaju...pa makar i otisli nekud daleko...s vremenom sam skontala da i nije bitno koliko cesto nekog vidjas, koliko ti je blizu ili daleko...moja porodica je moja porodica i moji prijatelji su moji prijatelji ma makar i na drugom kraju sveta...nista ih manje ne volim od onih koji su mi na dohvat ruke

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Mjesecarka
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 06 Feb 2005
Mesto: Novi Sad, na Dunavu...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Jul 11, 2008 12:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ih, zasto sam naletela na ovu temu? Kad sam nedavno ispracala jedan voz, u kojem doduse nije sedeo drug nego brat, ali svejedno, previse lupam glavu ovih dana o daljini, i o tome kako neke stvari nisu mogle drugacije, i da li bismo i bili ovako bliski da zivimo na ulicu dve? Nema osecaja kao kad mases vozu i saljes mu poljupce, ali ni onag kad trcis po peronu, nekom u zagrljaj...

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 10, 2010 7:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
^e blago li je tebi onda Neutral

meni, vala, trebaju...pa makar i otisli nekud daleko...s vremenom sam skontala da i nije bitno koliko cesto nekog vidjas, koliko ti je blizu ili daleko...moja porodica je moja porodica i moji prijatelji su moji prijatelji ma makar i na drugom kraju sveta...nista ih manje ne volim od onih koji su mi na dohvat ruke

juu vala bas

Gde cu bez prijatelja...sta sam bez prijatelja...prijatelji nas formiraju i cine onakvim kakvi jesmo. Mnogo imam prijatelja po svetu.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 10, 2010 9:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na žalost, malo je mojih prijatelja rasutih po svijetu, rasuti su ko zna kuda i za kosti im se ne zna, valjda smo takva neka generacija, na kojoj su iskijali socijalizam, komunizam, bratstvo i jedinstvo, pa nas onda naučili da je sve bila laž, da su nas zavarali tamo neki, prevarili, rekli nam da imena mnogo znače i pobili... Budite strećni što imate te bisere, makar i daleko. Teška tema, neću da vam kvarim tu sreću i malu tugu što su daleko, ali ipak ima nade za kontakte i susrete, za net, emaile, poruke, telefone...cijenite to. Ja ne znam ni gdje cvijeće i na koji grob da spustim.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Moji su drugovi biseri rasuti po celom svetu :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon