:: |
Autor |
Poruka |
Nune Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Sep 2007 Poruke: 51
|
|
meni se svidja, iako je sve gluma, ja se uzivim! ali ultimate fight je bolji...
|
|
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
sashamtl je napisao/la sledeće: | Ne pratim otkad su Austin i The Rock napustili WWE |
U potpunosti se slazem sa tobom. Rock je bio ubedljivo najbolji. Gledao sam par njegovih filmova. Voleo sam i Goldberga
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ja znam da je to samo dobra gluma,ali stvarno ne propustam ni jednu emisiju
iako sam zenso uzivam da gledam kecere,ma strava su najjjjjjjjj
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
DOCTOR PRC Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 24 Okt 2007 Poruke: 5
|
|
Ljudi, sta vi mislite o tom?
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
ma dobra gluma,ali volim da gledam,najaci su,ali znam da je to dobra gluma
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
12121988 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 17 Nov 2006 Poruke: 23
|
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
WWF/WWE sam poceo da gledam jos ko klinac, u prvom/drugom osnovne. Znam da je sve to gluma i da su svi mecevi namesteni, al' volim da ih gledam. ...
Neko gleda sapunice, neko sitcom-e, a ja kecere. Mada najvise volim da ih gledam na domacem Foxu, ovi nasi komentatori nisu normalni. nekad mi je cak zanimljivije njih da slusam nego da pratim mec...
Zao mi samo sto nema vise Hardy Boysa (zajedno, sad su u odvojenim federacijama), njih dvoicu sam uvek jako gotivio...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
EVIL ANGEL Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 154
|
|
najgluplji sport u svetu!
|
|
|
kid_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog
|
|
Veoma interesantno! A da li neko mozda zna koja je muzcka tema pri svakoj najavi emisije na foxu?
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
|
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~
|
|
trriper je napisao/la sledeće: | Neko gleda sapunice, neko sitcom-e, a ja kecere. Mada najvise volim da ih gledam na domacem Foxu, ovi nasi komentatori nisu normalni. nekad mi je cak zanimljivije njih da slusam nego da pratim mec...
Zao mi samo sto nema vise Hardy Boysa (zajedno, sad su u odvojenim federacijama), njih dvoicu sam uvek jako gotivio... |
e ja moram potpisti ovo komplet jeste sve gluma i u dosta slučajeva se tačno zna ko će kad pobediti (naravno miljenici publike) ali je meni inetersantno da pogledam ponekad kad naletim na tv-u... a ovi komentatori sa fox-a su blesavi skroz... upravo to, nekad budu interesantniji od samog meča
inače moj 'miljenik' je Jeff Hardy iz više razloga (ima ih dosta )
a nisam imala prilike da pratim njega i Metta kao Hardy Boyse ali ne sumnjam da su kao tim bili super...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
|
trriper Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...
|
|
kid_ns je napisao/la sledeće: | Veoma interesantno! A da li neko mozda zna koja je muzcka tema pri svakoj najavi emisije na foxu? |
Razlicite su teme za svaku federaciju. Meni je licno mnogo bolja ona za Smack Down, jako je dobro uklopljena...
Papa Roach - To Be Loved (RAW)
Drowning Pool - Rise Up 2006 (Smack Down)
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
|
kid_ns Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Sep 2005 Poruke: 214 Mesto: Futog
|
|
trriper je napisao/la sledeće: | Razlicite su teme za svaku federaciju. Meni je licno mnogo bolja ona za Smack Down, jako je dobro uklopljena...
Papa Roach - To Be Loved (RAW)
Drowning Pool - Rise Up 2006 (Smack Down) |
Zahvaljujem. Ali jos uvek nisam siguran na koju sam mislio. Moracu ipak prvo da ih downloadujem pa da utvrdim koju sam trazio!!! U svakom slucaju HVALA!!!
|
_________________ ZIVOT JE PLAZA - LIFE IS A BEACH |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|