www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pitanje oko rankova
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~
::  
Autor Poruka
NenadS
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 40

Datum registracije: 01 Avg 2002
Mesto: Oreškovica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 1:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To zavisi od razloga zbog kog je neki clan banovan... moze biti na par dana... meseci ili zauvek...

Blazeme
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 08 Okt 2005
Mesto: Pljevlja

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 2:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A cek, ako nije tajna, reci mi jesu li ovi "VIP"-ovi sa svjetlecim zvjezdama zauvijek banovani (mislim, uopsteno - vecina ili manjina) ?

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 2:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neohacker je napisao/la sledeće:
A cek, ako nije tajna, reci mi jesu li ovi "VIP"-ovi sa svjetlecim zvjezdama zauvijek banovani (mislim, uopsteno - vecina ili manjina) ?

u prinicpu ban kad se da dat je zauvek...ima par clanova kojima smo (nakon duuuuugog vecanja) skinuli ban...to su bili iskljucivo oni za koje smo u upravi smatrali da ce se 'popraviti' i da sa njima vise nikad nece biti problema...takvih je jako malo tako da se moze slobodno reci da je ban trajna stvar...to, naravno, ne sprecava clana da se opet registruje pod drugim nickom, ali se takvi vrlo brzo (nekad u roku od par minuta) prepoznaju i ponovo vrate medju banovane

i da...zaboravih...to sto neko ima 50000 postova nikako ga ne cini imunim na ban ili upozorenje...ko zasluzi dobija ga bez obzira na to ko je i sta je Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 7:18 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znamo tacan broj banovanih clanova ali i da ga znamo on nije merodavan jer najvise banovanih clanova ima za vreme kada je bilo potrebno kredita za download pa su ljudi dolazili i spamovali po forumu da je to bila milina (toliko o postenju i kako neki cene trud ljudi koji su se tad u to vreme kao i danas brinuli da uvek imamo najnoviju muziku i ispunjavali clanovima muzicke zelej jureci i trazeci im pesme po netu ili gde god), tako da i izvucemo tacan broj banovanih iz baze ne bi rekao mnogo.

Sto se tice broja clanova sa velikim brojem postova, verujte da je i nama zao sto se tako desavalo ali neki ljudi tek posle duzeg vremena pokazu svoje pravo lice (kao clan/ica sa preko 15.000 postova koji/a je na drugom forumu samo najgore pricao/la o nama a ovde imao/la dosta prijatelja koje je takodje oljagavao/la samo da se drugima ulize) ili drugi koji pomisle (sto je koleginica upravo gore navela) da posto imaju sada nekoliko hiljada postova da moze da se ponasaju kao da je sve ovo njihovo i ne postuju ni moderatore ni nikoga.

Mi se maksimalno trudimo da drzimo red i mir na forumu tako da se svi osecaju ugodno ovde i da niko niej ugrozen tako da nas u nekim situacijama uopste ne zanima koliko postova koji clan ima. AKo zasluzi zasluzio je, sam se za to trudio. Ne banujemo ih sigurno zato sto maju toliko postova Smile
Tacno je da se clanovima sa velikim brojem postova progleda kroz prse u nekim situacijama vise nego nekim clanovima koji imaju 10, 20 ili 100 postova, to je sasvim normalno, ali kad se pretera......

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Blazeme
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 08 Okt 2005
Mesto: Pljevlja

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Sub Avg 25, 2007 8:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zahvaljujem na odgovorima...
Što se poštenja tiče, to je apsulutno tačno, u šta sam se i sam uvjerio...
Toliko.
Iskreno,
Jezdimir Lončar.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 9:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E da pitam sa koliko postova se prelazi sa jedne zvezdice na drugu tj sa pocetnika domaceg.de na neki visi rang?
kako to ide?

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 31, 2007 10:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rankovi?
Pogledaj ovde --> http://www.domaci.de/faq.php#12
Very Happy

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

EVIL ANGEL
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 12 Okt 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 13, 2007 7:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Upućeni član - 250+ uuuu dosta ,heheh Cool

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: NY-NJ

usa.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 31, 2007 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nastasenjka je napisao/la sledeće:
ukoliko nekome rank pise crnim slovima znaci da ga je takvog izabrao...mislim da na celom sajtu postoji jedan jedini slucaj gde je clan birao rank Banovan!...ukoliko to 'banovan' pise crvenim slovima znaci da je tom clanu zabranjen dalji pristup sajtu...nadam se da je sad jasno Wink

Jednom sam negde postavila pitanje..zašto je moderatorka banovana ali nije bilo odgovora. Eto slučajno zavirih ovde na ovom topiku kad ono upravo ta ista moderatorka sa rankom banovana. Pitanje i dalje stoji...ako je već onako kako si gore napisala , zašto ti (ili Vi) imaš takav rank a aktivna si? Confused

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 12:28 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni ne pise Banovan! vec Banovana!...ima razlike...neznatne mozda, ali je ima...font kojim je ispisan rank takodje se razlikuje...moj rank je bio interna sala izmedju admina i mene koja se, eto, zadrzala...zar zaista mislis da bi banovan moderator i dalje mogao raditi na sajtu? Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Eternity
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 08 Jun 2005
Mesto: NY-NJ

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno da ne.. Rolling Eyes ali jednostavno nisam znala zbog čega bi ti kao moderator stavila takav rank.
U svakom slučaju...hvala na objašnjenju. Wink

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 57

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 01, 2007 8:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam je banovao jer mi trazila platu, ne samo platu nego cak i povisicu pa posto je bila tako drska prema meni bila je banovana na pola sata, cisto da se opameti. Posle mi se to svidelo pa sam joj stavio to kao rank i uvek kad to vidi da se seti sta joj sleduje ako slucajno pokusa da me pita za tako nesto sledeci put, sto je do sada u potpunosti ispunilo moju nameru (nije me nikad vise pitala) tako da ce taj rank da joj ostane jos dugo dugo.

Ovo nije zezanje, vec cista istina kako je doslo do tog ranka Smile

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~ -> Pitanje oko rankova Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon